Oh no

Usch. Jag har en drömperiod på ingång känner jag. Usch, eftersom att drömma fullständigt tar musten ur mig. Att drömma en hel natt, känns dagen efter ungefär som när man har varit vaken en hel natt.

Jag har en återkommande dröm dessutom, som är så sjuk att jag knappt vågar berätta för er. Men nu kör vi. Jag drömmer att jag håller på att drunkna i en toalett. I princip varje gång jag drömmer något inträffar det förr eller senare. Alltid samma sak. Alltid en offentlig toalett. Alltid ett pyttelitet bås. Alltid klaustrofobi. Och så börjar toaletthelvetet spola fast jag inte tryckt på något. Och så halkar jag på golvet. Och sen är det igång. Jag liksom sugs ner i toaletten och kan inte komma därifrån för jag bara halkar på golvet. Jag svär att jag drömt det här minst 100 gånger i mitt liv. Jag börjar tröttna. En gissning är att det har att göra med mitt sedan barndomen något ansträngda förhållande till toaletter. Det nådde sitt kulmen när jag var nio och familjen bilade ner till Nice. Jag konfronterades med kanske tjugo offentliga toaletter på vägen, och jag var så illa tvungen att sammarbeta med dem. För att bearbeta alla traumatiska möten skrev jag Toalettboken. Sida efter sida med betygsättning, kommentarer och teckningar. Det var fint. Efter den resan blev mitt förhållande till toaletter mycket bättre och idag har jag nästan inga problem alls. Förutom i mina drömmar då. Uppenbarligen.

Vad hände med Halloween?

Dagens fråga. Är det bara jag, eller har Halloween helt vandrat ut genom dörren? Jag saknar det! Spöken och pumpor och spindelnät och häxor och allt det där, det är ju så himla mysigt!

Nu ska jag på HLR-utbildning på jobbet. Tack gode gud att Fia och Kisse också ska, tråkigare sysselsättning får man väl annars leta efter? NOTE TO SELF: skriv upp timmarna i lönerapporten, för som mamma sa: "Ska du lära dig att blåsa luft i lungornma på gubbar som satt korv i halsen får dem banne mig betala dig för det". Alltså jag spyr. Jag insåg inte riktigt att det är sådant jag förväntas kunna när jag är färdigutbildad.  

Hos Tott och Fifi

Jag träffade Tott igår! Han slog mig med häpnad! För det första hade han växt säkert en decimeter. Och för det andra innehöll vår koversation fler ord än alla vi utbytt sammanlagt någonsin.

Jag och Josse kom in i huset med pizzakartonger och hyrfilm i högsta hugg. Tott möter upp i snickarbyxor.
Tott: HEEEJ! VAD SKA NI GÖRA? VAD ÄR DET DÄR??? (Tott tar filmen ur min hand)
Jag: Hej Tott! Det är en skräckfilm.. Du ska nog inte titta på den.
Tott vänder och vrider på filmen: Är den på engelska???!
Jag: Njaä.. Jag tror den är på tyska. (jag drar lite försiktigt i filmen för att Tott ska släppa)
Tott: Bra film!
Jag: Nej. Jag tror kanske att du ska titta på Wall-E istället, Tott du gillar ju Wall-E!
Tott: Wall-E!!!!!
Nu har Josse vaknat till och av någon anledning vräker hon ur sig FAAAAN mitt framför näsan på Tott. Och till min enorma lättnad säger Tott: MAN FÅR INTE SVÄRA FIFI!!!!!!! Äntligen kan jag släppa mitt dåliga samvete för att jag lärde Tott att säga fan i somras. Puh.

Sen kollade vi in Totts imponerande vattenballongsamling. Han har visst talang för det där, att fylla vatten i vattenballonger.

Bild av Tott själv, men jag stal den från Josse utan att fråga. Flåt.

Puss!

Tog mod till mig och rättade högskoleprovet nyss. Inte så tokigt. Det tar inte in mig på journalisthögskolan, det gör det inte. Men den här gången handlade det i ärlighetens namn om att ta sig igenom med hedern i behåll och med en poäng över 1,0. Nästa gång går det bättre. Puh, jag kan iallafall pusta ut nu: Jag har nog inte en släng av dyslexi som jag starkt började misstänka när det tog en kvart att läsa texten om höftproteserna...

Annars har det varit en trist jobbmåndag bara. Så skit i det! Så här såg det ut i lördags förresten!

Älskar att det ser ut som att Fia bär på Kisse. Starka kvinna!


Boppa och jag fick rycket och gjorde om kalaset till ett barnkalas med en massa fluffiga gosedjur. Puh var min.


När Henric bjöd in vänner från alla möjliga håll i skåne fick jag inte plats i soffan längre och höll till i Boppas säng. Det är grejen med ettor. Man får sitta där man kan.


Klockan tolv skulle jag sluta dricka. Klockan fyra minuter över hände det här. Så jag flyttade fram gränsen en halvtimme.

Ok! Nu ska jag till J och kolla skräckfilm! Och det är så jävla dumt eftersom jag ska jobba kvällspassen själv på statoil hela helgen. Men nu kör vi!

Finsöndag

Hela dagen har jag spenderat på Lilla Ro med fotografering och fika fika fika! En riktig finsöndag. Bilderna kommer så småningom upp på hemsidan, och det gör mig lite lagom nervös. Det där med modellandet är nog inte min grej ändå... Men kul var det!


25 oktober

Ah. Hemma från en dag i skolans tecken. Jag hatar att säga att jag gillade det. Saknar nog att låta hjärnan jobba istället för att packa upp sourcream-chips ur en gigantisk papplåda. Typ. Svaren finns redan uppe på studera.nu, men jag vet inte om jag har någon lust att kolla faktiskt...

Provets roligaste var ordförståelsen. Jag är bra på det. Jag och Jillian hade stenkoll på två ord, speciellt: övertrassera och espadrill. Hah. Det är kul att prata shopping med den kvinnan.

Provets drygaste däremot svenska läsförståelsen. Jag ville försvinna under jorden. 5 texter om bl.a HÖFTPROTESER och NÅN JÄVLA GRÄSHOPPA. Ögonlocken var på väg ner hela tiden.
 
Nu borde jag sova, och ladda för kvällen som saknar en ingridiens för att bli repris på utgången för 2 veckor sedan. Det är tur. Risk för lite mycket ormgrop där för min smak.

Hej!


Ett alltför tydligt tecken på rastlöshet

Ok. Jag vill färga mitt hår rött. Är det någon som vill ge mig bra skäl att låta bli SÅ UT MED SPRÅKET, jag letar desperat anledningar att låta bli nämligen. "Du kommer ångra dig" är så jävla bra, men den tycks liksom inte tillräcklig. Jag har tänkt på saken i hela tre dagar, jag tycker det är en lagom betänketid. Det hela började med att jag ville färga brunt. Men.. Been there done that, det är snyggt. Men trist. Rött dock, åh. Ja. Rött. Och oroa inte er, jag vet precis exakt hur jag vill ha det. En bild ska jag plocka med, och fixar han inte det, så gör jag det inte. Vill inte ha sådär trashigt lila/rött och inte heller sådär morotsrött. Nej. Öh. Uh. Brunrött fast mer mot rött än brunt. Är ni med? Jag tänker Nina Persson på tiden hon körde rött hår. Hittar ingen bild. Nej. Måste få detta ur skallen på något vänster nu.. Det kan ju gå illa för fan.


Mitt sjätte sinne bevisar sig!

Igår när jag använt mitt kort för typ fjärde gången den dagen sa jag: Nu har jag 100 spänn kvar på kortet. Och då har jag inte kollat mitt slado på minst en vecka. Det var alltså en ren gissning, som lät rimlig.

99,92. Alltså kan man komma närmre? Det är vid sånna tillfällen (samt när jag vet vad klockan är utan att kolla, och när jag vet vilka bondhustru-kandidater bönderna i Bonde söker fru ska välja innan de valt) som jag blir helt säker på att jag måste vara SYNSK.


23 oktober

Ikväll visar TV1000 family Factory Girl med Sienna Miller. Jag har tjatat om den filmen sen den spelades in, jag MÅSTE helt enkelt se den, kan dock bli svårt att komma åt enda tv:n i huset med just denna kanal. Får jobba på det. Om vi ändå snackar Andy Warhol.. Idag lärde jag mig något nytt när jag läste i min filmbok. Älskar min filmbok. MIN filmbok. Biblioteket får INTE tillbaka den. Jo, jag lärde mig att Warhol gjort en film baserad på samma roman som Clockwork Orange! Hur coolt som helst. Måste ses. Vinyl, visst. Säkert hur weird som helst. En annan film Warhol gjort är ett 4 timmar långt dokument av en gata. Konstnärligt.

Vet för övrigt inte varför jag sitter här, måste gå 200% på överskottsenergi. Jag fixar inte riktigt det här med att gå upp kvart över fem på morgonen. Såhär: För att få sova de nödvändiga åtta timmarna borde jag gå till sängs klockan nio. Alltså, nej. Det händer inte. Så jag är alltid uppe till elva, minst. Men då räknar min ständigt kalkylerande hjärna ut att det bara är 6 timmar kvar innan jag ska upp. Då kommer paniken och ångesten och "jagkommeraldrigsomnaochsenfårjaggåtilljobbetutanatthasovitnågontinginatt-tankarna" igång och så är det kört. Igår var det värre. Pontus och jag tittade på ett program och tjocka människor som var mycket intressant. Och när jag kunde slita mig kom jag hem och hamnade i värsta diskussionen om nätshopping med mamma och hennes middgasgäster. Helt plötsligt sitter jag med äppelpaj och te och förklarar för de gamla damerna hur man lägger upp en annons på tradera. Fan alltså. Kom aldrig i säng. Det är därför det är som det är nu.

Hur som haver. Ska försöka stå ut på jobbet imorgon också, sedan är det LEDIG HELG. Firas med högskoleprov på lördag. Blablablabla, alltså vill någon festa imorgonkväll är jag på iallafall. Lördagkväll tänker jag ta det piano, för på söndag ska jag vara snyggast någonsin (det känns sådär halvrimligt nu med tredje gradens acne i fejan...).

Äh sammanfattningsvis, saker och ting funkar!


Versalslisk på Tradera

Sådär. Lagom till löning slänger jag upp ett par auktioner på Tradera. Michael Kors-skorna har jag redan baktalat här, så dem vill ni inte ha. Men buda på Bustierklänningen från Forever21 vettja. Är faktiskt bitter på riktigt över att jag inte.. eh.. fyller ut den så att säga. Hah. Jag älskar att skriva Tradera-annonser, känner inte igen mig själv. Sådär sliskigt entusiastisk som jag aldrig är måste man vara för att få sålt något. OCH SÅ SKRIVER MAN MED VERSALER. Det är bra.

Easy lies


Någon gång varannnan månad sådär brukar jag bryta mig in i mammas
garderob och se om hon köpt något nytt som hon inte visat för mig. För hon
gör sällan det, visar mig alltså. Hon vet att hon då högst troligt kan få se sitt
fynd byta garderob. Idag gjorde jag alltså mitt inbrott och fick glädjefnatt när
jag hittade det här Odd Molly-linnet! Hon hade en mycket bra anledning att
inte visa just detta för mig. Jag stal det direkt. Och lika direkt gick det i sönder.
Alltså vad fan. Ett par sånna där silverberlocker ramlade av bara jag petade
lite på dem. Äh, fixade lite tomteröd sytråd på Åhléns och sydde fast dem,
ingen kan ana något.

Fikade med Josse innan hon skulle till jobbet. Höll på att ramla av stolen när
hon berättade sina senaste storys om diverse människor. Regelbundna fikor
med Josse är ett måste, hon har alltid så jävla mycket bra skvaller.

Paket!


Fick mitt cdon-paket igår. Så vi ska nog få den här dagen att gå också...

18 oktober

Igår fick jag äntligen se Boppas hydda. Fan vad fint! Jag blev så stolt! Jag, Ullis och Malin släpade med oss katastofalt dålig hämtamat från Trés, alltså.. aldrig igen. Under all kritik. Åt kanske en fjärdedel innan jag bittert insåg mitt nerköp och gav upp.


Sedan pratade vi skit i ett par timmar innan vi plockade fram Rappakalja! Heja! Det bästa ordet var naveltvång! NAVELTVÅNG. Hur fint är inte det? Det är när man är kass i magen efter att ha druckit för mycket alkohol. HAHA. Nu vill jag bli megafull, sabba magen. Bara för att kunna säga dagen efter: "Alltså, nej. Jag är inte på topp. Har naveltvång och sådär..."

Funkar dock inte den här helgen. Jobb. Förresten, idag när jag kom hem hade lilla mamma haft fint besök. Ett besök som innebär att jag nästa helg ska jag göra något sjukt kul, typ det roligaste jag kan tänka mig. Mer info kommer!


Fröken söt

Hey, Ängelholm! Visste ni att Nytt & Nött tar in Fröken Söt? Nu vet ni!

oh oh oh


Kilklackarna från Wedins blev mot alla odds mina nya favoritskor! I lördags
gick jag väl sammanlagt ett par kilometer i dem, och trots storlek 39 var det
hur bekvämt som helst. De fick dessutom snygga veck i lädret/plasten eller
vad fan det nu är (plastskor för 900 spänn.. Vilken deal..), bara efter en
använding. Sånt som alla "praktiskt-och-bekvämt-människor" hade reklamerat
dem förr. Men jag är nöjd. Nöjd nöjd nöjd.

Det känns inte okej

Idag är jag lite sådär halvgnällig.

Först.

Det känns inte okej att vakna av att hagel smattrar på rutan, när jag och K hade bestämt oss för morgonpromenad. Det blir inte bättre av att jag tittar bort över hallandsåsen, och ser så mycket solsken att det sticker i ögonen. In other words - hade jag varit på jobbet idag hade det varit sol.

Sen.

Det känns inte okej att jag har fått mjölkmage. Såhär. Jag har inte druckit mjölk på ungefär tio år, för det är rätt snuskigt att dricka något som funnits inuti ett djurs mage, det är det faktiskt. (Här kan man ju tycka att det är ännu snuskigare att äta ett djur, vilket jag inte har några invändningar mot. Men såhär är det: Jag vägrar att ens diskutera att bli vegetarian. Kött är 50% av min kost. Utan det ruttnar jag. I NEED MY MEAT. Punkt.) Men sedan jag kollade på Clockwork Orange sist har jag fått en knäpp och börjat dricka åtminstone tre glas mjölk om dagen. Vilket ar lett till konstant magknip, och det håller inte. Det är liksom inte värt det. Igår testade jag laktosfri mjölk, men det gör jag inte om. Uhhääää. Slut på mjölk!Slutligen.

Det känns inte okej att det kliar i mina ben så fruktansvärt mycket. Jag fixar inte att sitta här i samma hus som jag suttit i de senaste 19 åren och ha världens mest oinspirerande jobb (jag lovar, det är till och med mer inspirerande att servera). Hur ska jag kunna ENGAGERA mig i om jorgubbsfilen ska skå till vänster eller höger om A-filen i mjölkkylen? Eller om vi ska beställa hem kanelbullar som är rullade åtta varv istället för fyra, fast de kostar 50 öre mer? Eller om korven ska grillas i 67 grader eller 69? Eller om rengöringsmedel D10 passar bättre till att putsa glasytor än rengöringsmedel D2? Alltså, jag jobbar för cashen. INGET annat. Whatever, vart jag vill komma: Jag måste härifrån. Nästa år. Men vart?

Perfect Symmetry

Ah. Lyssnar på Keanes Spiralling på repeat. Love it. Fick 50 kronor rabatt på cdon med posten idag. Tror minsann att den får gå till deras nya platta. Och säkert en massa annat. Jag är livsfarlig när allt som behövs för att handla något är en mikroskopisk rörelse med pekfingret...

Vad fint bonde söker fru var igår förresten!
Det här konstaterade jag:
- Bonden Per är nya Fredrik. På dejt med en storbystad 40-årig dam med bandana och 3 kajalpennor under ögonen blev han precis sådär Fredrik-tyst! I loooved it.

- Jag hade inte velat dejta bonden Magnus. Han lät som om han hade läxförhör med en åttaåring när han frågade sina damer om ditten och datten. Creepy. Idag stod det på alla löpsedlar om hans sexsnack bakom tjejernas ryggar. Till råga på allt! "Sexbonden" kallade de honom, och det REDAN! Bådar iochförsig gott inför resten av säsongen.

- Det passar sig inte alltid att vara kulturellt insatt:
"Jag är intresserad av utländsk film. Japansk film.. Det finns mycket bra japansk film!"
"Okej. Stefan och Krister i Varberg, det är mer min grej".
Jag gissar att japanska filmtanten inte får följa med Per på fler dejter...

- Bonden Peter är tv-höstens största tillgång. Jag hoppas på lite dirty bögflirt, det är dags nu. Svenska folket är verkligen inte redo (jag har bioupplevelsen när vi såg Patrik 1,5 färskt i minnet...), men nu kör vi! Tänk vad generade folk ska bli hemma i tv-sofforna!

Nu ska jag fixa lite pannkakor tänkte jag. Hej!

Det är roligt att åka rackarbil, det är det!

Insåg nyss att jag inte tittat på tv på typ 2 veckor. Mycket underligt, men jag ser det som ett steg i rätt riktning, det gör jag. Ikväll ska jag dock bryta trenden och slå en blick på bonde söker fru. Det är visst dags för speedating, och alla som var med förra året vet att bonde-Fredrik tillsammans med wannabe-bonde-fru-Lena skapade ett stycke klassisk tv-historia. Ah.


Back to Elm street...?

Jag lånade en så himla intressant bok i veckan. 1001 filmer du måste se innan du dör. Jag är helt fast. Den är tjockare än bibeln, men oj vad jag ska sträckläsa den. Jag har dock fastnat vid en specifik film. Nightmare on Elm street. Det går kalla kårar längs min ryggrad bara när jag skriver orden. Ni anar inte hur den här filmen, samt Nightmare on Elm Street - Freddys revenge, har skrämt skiten ur mig. När jag var tio. Jag har aldrig varit så rädd, sömnproblem i kanske tre månader efteråt... För ett par år sedan slötittade pappa på filmen när jag kom hem en kväll. Jag slog mig ner, och mindes roat mitt livrädda 10-åriga jag. Hihohaha. Jättekul. Tre minuter pallar jag, sedan kan jag inte sitta still i fåtöljen. Går och lägger mig, helt sanslöst rädd, och sover inte normalt på en vecka. AV TRE MINUTER! Men nu har jag beslutat mig för att jag vill göra ett nytt försök. Jag ska klara det! Så, jag har letat på hela internet efter filmjävlen, och det går åt helvete. Det enda alternativet jag har är en samlarbox, men alla 7(!) filmer på Tradera för 265 spänn + frakt.

Det är helt enkelt en fråga om hur gärna jag vill förstöra nattsömnen för ett bra tag framöver.


Fuckin french

ÅH! Nu minns jag att jag träffade en fransman som såg på pricken ut som Charlottes Harry i SATC på Morris igår! Jag blev eld och lågor och drog igång en "konversation" på franska, och tyckte dessutom att jag gjorde det väldigt skickligt. Han bara garvade åt mig. Fan.

Air

2 timmars sömn i natt. I look like hell. Fan vilken kväll. Jag skyller på Torekov, vad kan jag annars göra? I övrigt väljer jag att inte kommentera annat än Malins utskällning av okänd man: HÄR TROR MAN PÅ ÄKTA KÄRLEK!


Nöjd

Katastofalt dåligt med uppdateringen här. Kanske för att min vecka har varit ungefär den tristaste någonsin. Men jag är inte bitter! Nej nej! Nu har jag ledig helg, och började den med att ta nya tag! Malmö! Fina malmö. Tågresorna dit börjar bli alltför täta för att min plånbok ska palla... Hursomhelst var hela Malmö invaderat av Rädda Barnen-insamlare. Och nu snackar vi inte vanlinga insamlare. De som står och huttrar tyst med sina bössor i princip gömda under jackan, så att man inte kommer åt dem även om man nu ville skänka en slant. Nej nej, de här insamlarna skulle jag närmast vilja beskriva som aggressiva. De kastade sig fram och uppmanade mig att skänka en krona eller två. Och det gjorde jag. Varenda gång det hände gjorde jag det! Man kan ju inte säga nej?! "Nej, jag behöver mina två kronor till.... till...." Det var bara det att jag hade sjukt mycket skrammel i fickorna idag. Så till slut handlade det inte om några två kronor, utan snarare typ 50 spänn. Åh, jag måste akta mig för böss-folket i framtiden.

Vidare! Jag har äntligen hittat en jacka! Att kalla den vinterjacka vore lite väl hurtigt, så jag låter bli, och erkänner att jag köpte en höstkappa. En vinterjacka får jag således vara utan nu. Punkt. Vi tänker inte mer på det. Vi förtränger att jag kommer att få frysa ihjäl i vinter. Först har jag härliga oktober och kanske någon vecka in i november att vara skitsnygg i min höstkappa.

Och så sitter jag och klämmer i sönder mina fötter i ett par 39or som jag haffade på Wedins också (de där som ser ut lite som Minimarkets kilklackar, fast fulare)... Något har hänt. Jag har gjort uppror mot mina groteska fötter. Helt enkelt bestämt mig för att jag är en 39a. 5 skor har jag köpt inför höst/vinter, alla i 39. Det är egentligen inte medvetet, men det står helt klart att jag i mitt undermedvetna gjort något slags uppror. Det ska gå. Högerskon är alldeles lagom, för den har folk töjt ut i butiken. Det är bara vänsterfoten som saknar blodtillförsel och sakta domnar bort...


Ust


Jag och Josse har väl pratat om ost&vin-kväll i kanske ett halvår nu. Igår blev den av, dock utan vinaren, som vi bytte ut mot färskpressad äppeljuice, från Kivik såklart! Nån måtta får det väl vara på en måndag. Det är fint att ha åtminstone en vän som uppskattar ost lika mycket som en själv.

Veckans tabbe


Jag vände upp och ner på min väska tidigare idag. En dag försent kan man nog säga.

Förra veckan tappade lille far bort sin nyckelknippa. Klumpigt tyckte jag. Klumpigt tyckte lille far som skyllde sig själv och gick runt här hemma som en osalig ande och slet sitt hår. Han är lite paranoid min pappa, så igår bytte han ut TRE lås här hemma. Hus, tvättstuga och garage. En halv förmögenhet kostade det. Men det var det värt, sa han, för det kan ju vara så att någon synsk person hittat hans nycklar och via sitt sjätte sinne förstått att det var nycklarna till just vårt hem. Just så kan det faktiskt vara.

Så idag, när föremålen i min väska, ett efter ett lämnar väskans mörka trygghet och får möta dagens ljus, så får mysteriet med den försvunna nyckelknippan också sin lösning. I vad som måste ha varit ett mycket svagt ögonblick, har jag plockat på mig lille fars nyckelknippa i tron att den varit min. HEHEHEHE. Efter att ha insett att jag omöjligt skulle kunna förklara att nyckelknippan hittat hem, men att jag är oskyldig, fick jag berätta för min bittra farsgubbe att nycklarna varit på semester i min handväska. HEHE. Han tyckte inte att det var så lustigt. Nej.

Äpple

Det bästa med hösten måste vara äpplen. Inget går upp mot äpplen från Österlen. Min familj var där i helgen och plockade med sig en massa olika sorter. Idag har jag luktat i påsarna i sammanlagt kanske 20 minuter. Oroväckande. När jag blir gammal och har gjort vad jag ska här i livet tänker jag bosätta mig i en stuga på Österlen med 100 äppelträd i trädgården.

Infinity

Måndag! Otippat att längta till en måndag? Well, har jobbat 16-24 fredag, lördag och söndag. Nightmare! Men det gick fint, det gjorde det. I lördags gjorde jag en partyprestation som jag gärna vill se någon annan upprepa. Stängde i Båstad prick 00.00, och kände mig sådär lagom Statoil-skabbig. 40 minuter senare sitter jag i Ullis soffa i Ängelholm, hur party som helst och halsar mintu och Malibu om vartannat. Snyggt om jag får säga det själv. Fortsatte till Bahnhof och skakade rumpa och slängde i oss drinkar i ett par timmar. Så värt det, även om den där Jennifer Lopez- Dj:n är så jävla tråkig. Den enda låten hon körde som är bra, var Infinity. Då dog vi. Älskar den. Så party. Så jävla härligt att "låt inte oss komma i vägen för dina planer/ ska vi sätta oss i baksätet"-killen fanns på plats. HAHA, han slutade inte jaga K på hela kvällen! Efter bahnhof mötte vi stormen utanför, som inte var nådig mot mina strumpbyxor, och promenerade hela vägen till Lindéns. Fan, det var längesen det var så gott med nattmat. Jag och Ullis satt i hennes hall och bara tryckte i oss och svamlade i en kvart innan vi däckade i hennes säng. Älskar Ullis säng, haha. Frukost på Espresso House på morgonen, klassiker. Det är nästan det bästa. En bakfylle-frulle på Espresso House.

Got to go! För första gången på månader har jag en to do-list att ta tag i idag. Driftigt. Mm. Puss!

Playlist!

Jag brukar köra stenhårt på en playlist i typ 20 dagar innan jag tröttnar och byter ut den helt och hållet. Så här ser den ut nu! En salig blanding, som ni ser...

American Boy - Estelle (N.Y-låten nummer 1)
Beautiful Ones - Suede
Cherry Blossom Girl - Air (Morris-nostalgi...)
Sexy Boy - Air (...Igen)
La femme d'argent - Air (...Igen)
You make it easy - Air (Och igen!)
Dangerous - Akon (För att det är party med brudarna)
Just dance - Lady Gaga (Samma här...)
Sway - The Kooks
Gap - The Kooks
XR2 - M.I.A
The turn - M.I.A
20 dollars - M.I.A
V för Vendetta - Veronica Maggio
17 år - Veronica Maggio
You're gorgeous - Babybird
Je n'aime que toi - Alex Beaupain
There is a light that never goes out - The smiths (Att inse hur emo-deppig den här låten verkligen är, är ett tecken på att man växt upp sen sist man var fast i den...)
The drugs don't work - The verve(lite smått idol-inspirerat^^)
Don't look back in anger - Oasis(...Igen. Lillkillen äger alla andra.)
Stop crying your heart out - Oasis
Falling down - Scarlett Johansson
La vie en rose - Grace Jones(Sommarens soundtrack på jobbet)
Safe - Bonnie Bailey (Igen...)
Heart of glass - Nouvelle Vague (Och igen!)
Oh you pretty things - David Bowie
The man who sold the world - David Bowie
Lost! - Coldplay
Violet hill - Coldplay
Who - Five o'clock heroes ft. Agyness Deyn
Hanging around - The Cardigans

bmi-worries...

Uh. Jag var hos doktorn idag. Hon tömde mig på en jävla massa blod vill jag lova. Fyra jätterör. Tillslut slutade det till och med rinna: "Ojdå, var där inte mer?" Kul. Jättekul.

I övrigt, mitt blodtryck var megalågt. Inget nytt. Nytt var dock att jag blivit en centimeter längre. Hur fan då liksom?! Och att jag gått ner tre kilo det senaste halvåret? Jag bara stirrade på siffrorna, det är helt osannolikt. Mitt bmi är 17,3 nu och jag blir faktiskt ganska orolig här. Doktorn också. Värsta utfrågningen om mina matvanor, och jag bara: "Alltså jag äter jätteonyttigt. Och jätteofta. Alldeles för mycket." Typiskt sånt som folk med ätstörningar säger, men det är ju hur sant som helst. Problemet ligger väl i att jag inte motionerar och därför inte har några muskler över huvud taget. Muskler is the solution, men jag ORKAR inte. Äh. Ska ge mig ut på en halvambitiös powerwalk om en stund...


BootyliciousJag och Kisse åkte på jack-jakt i Malmö igår. Det går aldrig bra. När det kommer till jackor finnsdet knappast någon som är mer kräsen än jag. Dessutom har jag fått för mig att vinterjackor "inte är min stil", hur nu det går ihop. Jag provade säkert 25 jackor igår och kände mig inte hemma i en enda. Kisse däremot slog till på en megadyr, men vi får kalla det investering. Jag kommer vara lagom avundsjuk när hon slipper frysa. Nåväl, jag la mina pengar på kängorna ovan som är höstens bästa köp hittills. LOVE EM! När Kisse tagit tåget hem mötte jag upp Jonas som hade ledig dag. Vi köpte en stekpanna till honom på Claes Ohlsson och en tröja till mig på myrorna. Sen fick jag lägenhetsvisning (sjukt klassigt!) och jonas lagade mat medans jag åt upp hans godis, sjöng falskt och spanade på en naken gubbe i lägenheten mittemot. När jag fick reda på att hans tv inte fungerade (ingen tv = inget idol) rusade jag till bussen och tog tåget hem. Jag är en sjukt bra kompis.

RSS 2.0