PANG!


Nej jag kan inte sluta. Ni får stå ut med det här! Jag börjar till och med gilla det!

Linda var nyss här och lånade en film, och nu försvinner jag snart på ett mycket ostabilt äventyr. Därav posen. Vi får se om jag kommer tillbaka. MAAHAHAHAH.

har glömt vad fransar heter på engelska men annars skulle det vara en bra rubrik.

När jag kommer hem hoppas jag på en helg i Göteborg. Det lutar ditåt! Då ska jag ta mina sista slantar och gå bananas inne på Weekday. Jag fick syn på den här jackan och jag blir helt sjuk i hela kroppen.


good day

Bra dag idag. Ingrid och jag skulle köpa Doc Martens till henne, och jag känner henne. Hon går inte till skolan i NÅGOT annat än converse, jeans och hood. Hon  skulle aldrig sätta på sig ett Doc Martens i skolan för då skulle stil-Hitlersen komma efter henne. Synd. Men så är det. Men det är ju inte mitt problem att hon betalar 140 euro för ett par skor som aldrig kommer användas, så jag sa inte så mycket. Men hon insåg det själv! Duktiga unge. Så inga Doc Martens. Jag började däremot klämma lite förstrött på de på bilden och nu kan jag inte sluta tänka på dem. De perfekta vardagsskorna, alldeles lagom hög klack, klassiska och supersnygga. Tja, jag säger: VILL HA.


Sen gick vi till tannemagarn. Kommer dit, men tandläkaren kollar på oss som att vi är alldeles efterblivna: "Min stol är sönder, vad gör ni här?" Jaha. Man kan ju ringa kanske, eller också inte. Så vi gick till Starbucks brevid. Det finaste Starbuckset jag varit på! På Boulevard des Capucines. Mer än 5 meter i tak, Takmålningar, pelare, marmor, sköna fåtöljer. Och det är när Ingrid får en cappucino och en muffin i handen på Starbucks som hon kläcker ur sig allt det saftigaste 12-åringsskvallret. Hon märker inte de beundrande blickarna hon får från alla runtomkring när hon obekymrat växlar mellan svenska och franska. Jag är kanske inte ensam om att vara dödsavundsjuk på tvåspråkiga barn...

Nu kollar vi på en spansk ungdomsserie som handlar om ett gymnasium där lärarna har affärer med sina elever. Nyss var det slagsmål i korridoren mellan två killar som hade haft sex med samma lärarinna och nu var det fajt om vem som gett vem gonorré. Ja ni förstår.

certified frenchspeaker (jo men visst)


Fick mitt certifikat från skolan idag. Det var mycket seriösare än vad jag trott... Med frånvaro och provresultat och alltsånt där. Höhö, hade jag vetat det hade jag kanske varit lite flitigare? Äh, det ser bra ut faktiskt..

Nu ska jag fira (?) två månaders total ledighet med en film och jävligt mycket skvaller hos Linda B.

l'amoooouuuur


Det är så fint att på Pont des arts har en massa kära människor satt upp hänglås och kastat nycklarna i Seine. Det ska jag också göra när jag blir en kär människa.

MHHHMMMM HONEY B



Jag är fortfarande helt swept away av Gagas telephonevideo. Jag KAN bara inte sluta titta på den. Hon får mig att vilja ha pantburkar i håret eller en telefon på huvudet. Jag menar... Hon är ett geni. Jag och Linda har stora planer på att göra en egen version av videon. Det bli nog.. Inte riktigt lika genialiskt.

THE view




Med den här utsikten satt vi i tjusigaste restaurangen på 56:e våningen i Montparnasse och tog en liten drink igårkväll. Så så så trevligt! Hett tips alltså, det här måste vara den coolaste utsikten man kan få i Paris. Kvällen fortsatte sen, precis som jag sa - huuuur som helst. Det var L'arc (bra bra jättebra ställe) och DRAAAAAMA. Jag. orkar. inte.

Mot Montparnasse?


Känner att det börjar bli en ovanligt fjantig tradition det här. En liten koll i webcamen innan jag rullar ut på äventyr. Oavsett hur... jag vet inte??? trött/skeptisk/sur jag ser ut på bilden så kan jag inte låta bli att vara pepp ikväll. Herregud, det var ju två veckor sen jag var ute sist. Och även om planen egentligen bara är ett glas med Linda på Montparnasses tak så tror jag det kan sluta hur som helst faktiskt.

VICTORY!


Fantastsikt! Jag släpade min klena lilla kropp ut på gatorna idag. Våren som var här igår hade dock försvunnit och det var freeeeezing. På bilden står vi i kö till en YSL-utställning på Le Petit Palais. Där stod vi i en och en halv timme. Skitroligt faktiskt. Tills det började ösregna och blåsa värre än i skåneland. Och tills vi kom nästan ända fram och såg en skylt: "1,5 timmars kötid härifrån". Måste vara en jävligt bra utställning om folk står i kö i tre timmar för den. Vi gav upp. Stelfrusna gick vi och åt en jävligt dålig kebab. Jag som skulle mjukstarta...

non, je ne parle pas francais ...


Jag känner mig som en fånge i mitt lilla Parisrum.. Jag vill inget annat än UT och fira att våren är här, men kroppen ooorkar inte. Jag hade mitt slutprov i franska idag och hade förmodligen gått även om jag hade behövt ha en kräkpåse i snöre runt halsen. Men det gick åt skogen. Jag satt och kallsvettades och darrade och blandade ihop allt vad subjonctif, coniditionnel, forme passive, discours indirect och nominalisation heter. Det var bara en enda gegga i hjärnan... Superdeppigt avslut på franskastudierna med andra ord. Men jag ska ta mig i kragen och hitta energi till att på egen hand få ut så mycket som möjligt av tiden jag har kvar...

För ett år sen och nu igen


Den här kalasbrallan köpte jag på Gina för exakt ett år sedan. Jag gör det ibland när jag har tråkigt, går tillbaka ett år i bloggen för att se om jag hade roligare då. Iallafall så gick de ju maskor i dem typ direkt och jag blev lite ledsen för de är ju skitballa. Men i fredags på New Look hittade jag exakt likadana för 5 euro! GLAD!

grannjäveln

Jag har ju inte berättat att min granne lyckades skrämma livet ur mig häromkvällen. Det har varit tyst på grannfronten ett tag, men nu jävlar. Alltså... Jag skulle gå ut på toaletten. När jag öppnar min dörr så ser jag inte korridoren, utan jag har ett utrymme på typ en kvadratmeter, toaletten rakt mittemot och korridoren till höger. Jag tittar aldrig ut i korridoren, aldrig! Men jag måste ha någon form av sjätte sinne, för det kändes som att jag inte var ensam. Så precis när jag tänder lampan kikar jag ut i korridoren och får en hjärtattack! Där står den läskiga jäveln, helt still och typ håller andan för att inte höras. Jag blev så jäääävla rädd. Och han bara: "Var inte rädd!" Klart som fan jag blir rädd! Jag var skakis i händerna i en timme efter..

sjuk & själv

Jag är sjuk sjuk jättesjuk. Och så insåg jag idag, med huvudet i toalettstolen, att jag har aldrig varit sjuk sjuk jättesjuk och ensam i hela världen. Alltid har mamma funnits på åtminstone ett telefonsamtals avstånd. Och så blir jag rädd! Tänk om jag är döende men bara inte fattar det själv. Typiskt hypokondriskt? Kanske. Just nu är läget under kontroll, men det är bara för att jag inte ätit något på 12 timmar. Matar jag det lilla fanskapet till mage tar det nog hus i helvete igen. 

JAJA. Jag gjorde den där Nellyordern nu! 2 par skor och en clutch väntar på mig när jag kommer hem om 24 dagar! Är det det enda roliga jag har att se fram emot under mitt Sverigebesök undrar jag nu. Vill inte alls hem längre. Med undantag för idag då.. Jag vill inte vara sjuk och själv!!! 

GAGA<3


Har ni sett Lady Gagas telephonevideo? DEN ÄR JU CRAZY BRA! Jag sitter med ett stort leende på läpparna. Så jävla snyggt...

Min helg var...

Promenader på halv kilometer bred/oändligt lång sandstrand. Så mycket ostron jag kunde äta. Champagne till plugget som aldrig tycktes ta slut. Framtidångest och funderingar som för en gångs skull ledde någonstans. Söta sms. En katt i sängen hela natten. Tennisarm efter missbruk av Wii-spelet. Komma tillbaka till paris och älska det ännu mer. Bra helt enkelt.

Imorgon åker Ingrid till London och jag är inte alls avundsjuk. Inte alls. Jag sneglar på hennes resväska men inser att den är alldeles för liten för att packa ner sig i. SYND.


FRIDAYFRIDAYFRIDAY

Ikväll åker jag till Hardelot för att gå in i pluggkoma (slutprov i 2 timmar på ALLT vi gjort nästa vecka). Det känns helt ok. Framförallt eftersom det var okej att shoppa upp lönen idag istället för att spara den till fest i helgen.


Billiga partyskor från New Look. Jag hatar egentligen New Look. De har så mycket fult att man blir mörkrädd ibland. Tänk Gina tricots fulaste mest överdrivna tacky grejer, fast 10 gånger fulare och tacky. Men billiga och helt okej skor är de bra på...


Och så den här saken från H&Ms Gardencollection. SUPERSNYGG med mina levis 501-shorts. SOMMAR!

Skulle ta mina kängor som pajat till skomakaren också. Eller egentligen skulle jag det redan igår. Kom dit tjugo i tre, de öppnade tre. Så jag gick och tog en kaffe i solen, sen promenerade jag hem med påsen igen och kom inte på det förrens jag var innanför dörren. jahapp. Så idag gjorde jag ett nytt försök, var nästan framme när jag insåg att jag hade fel sko. Den trasiga låg fortfarande hemma i garderoben. Bra jobbat. Tror inte det är meningen att jag ska gå till någon skomakare här. Säkert svindyrt.

happy kid!

Ingrid är den underbaraste lilla människan jag känner när hon är glad. Hon är glad när hon får shoppa på h&m, dricka varm choklad på Starbucks och äta popcorn på bio. Det fick hon igår. Och det är när hon är glad och upphetsad som hon kläcker ur sig de roligaste meningarna.

Gårdagens skörd:

När jag undrade varför hennes biobiljett kostade hälften så mycket som min:
"Det är för att jag är barn.. Under dix-huit... Vad heter det? under åttio?"

När vi diskuterade filmen vi sett:
"Det är så läskigt.. Tänk att bli dödad med en boll" (Hon menade bli dödad av en kula, alltså skjuten)...

en jävla mars

Jag har fortfarande inte ätit socker, ett storslaget rekord! Så tänkte jag idag tills gårdagen kom tillbaka i osammanhängande bilder. Jag var superdepp igår, och det värsta jag kan göra då är att sitta i min ensamhet, eftersom jag är proffs på självömkan kan det vara direkt skadligt. Så. jag gick på dejt. Det var jävligt trevlig och precis vad jag behövde för att inte börja snitta mig i handlederna. Typ. Men det är också där sockret kommer in i bilden. Mr x (åh vad kul att ha någon att kalla mr x i bloggen, har jag alltid drömt om!) köpte mig en Mars för 3 euro inne på BC. Jag åt den. Sen krockade jag med mig själv i en spegelvägg. Sen bad jag om ursäkt till min spegelbild eftersom jag fortfarande inte kopplade att det var just en spegel och inte en annan brud jag gått in i. Jag skyller på sockerchocken!

Jag gillar gillar gillar


Ja det här gillar jag! Jag har hittat en axelbandslös klänning som inte trillar av mig som om jag vore en jävla trädstam. För första gången någonsin!


noooo sugar

Såg ni svenska hollywoodfruar igår? Ja det gjorde ni. Jag är så sur, det är inte på riktigt längre. Jag tror det är smygregisserat. För INGEN INGEN INGEN säger: "Jag tror mamma älskar att fluffa rosetterna. Jag tror det gjorde henne gott, att se hur man fluffar en amerikansk rosett." Inte ens Maria Montazami. Eller gör hon det?!

Jag är skitsur. Har "slutat" med socker ett tag, och herregud vad det påverkar mitt humör. Känner mig taskig mot Ingrid, hon förtjänar inte en superbitch till au-pair. Men jag förtjänar inte att gå upp 10 kilo i vikt lagom till hemkomst heller. Nej.

Ska försöka få ta på Linda och kila över dit, hon har något som inte är socker som kommer få mig på bättre humör.

Puss

Död och återuppstånden

Inte jag då då. Men kameran. JAJA jag tar alltid ut saker och ting i förskott jag veeeet, bra som dåligt, men låt mig berätta va!

Kameran åkte i golvet, efter en mellanlandning i en vodkadrink. Det blev fukt under halva displayen och objektivet fuckade till sig ordentligt. Totalt kört kände jag, och kunde lika gärna ha slängt den i papperskorgen, men Linda påstod att samma sak hade hänt med objektivet på hennes kamera en gång, och att kameran ändå hade återuppstått dagen efter. Jaja, sure tänkte jag och hade helt och hållet gett upp hoppet. Så när Bianca och Chanel kom hem i söndagsmorse testade de kameran, fortfarande samma sak. Helt paj. Men under förmiddagen måste någon jävla fe eller så lagt sina mirakelhänder på den, för klockan tre var fukten puts väck och objektivet rullade ut precis som det skulle, och tog lika fina bilder som vanligt. Helt otroligt. Om ni frågar mig. Men det kanske hör till vanligheterna att kameror reparerar sig själva ändå?

Idag var det 17 grader i Paris. Vad hade ni? (Fråga riktad till folk i Svedala, alla som befinner sig på sydligare breddgrader än mig kan chilla vidare)

r.i.p

Jag skulle stannat inne igår! ÅH! Istället gjorde jag en helomvändning, plattade ner fluffet så gott det gick och så hem till B. Där tog min kamera sitt sista andetag, 2 meter över stengolvet. Jag ska se hur jag löser det här, klart är iallafall att jag inte tänker vara utan kamera särskilt länge, det håller bara inte. Det är depp idag... SORG! Jag vet jag vet att det bara är materiella ting, värre saker kan hända. Men. SÅ DUMT.

MÄH

HAHAHAAH jag bjuder på den här! Fick nästan en hjärtattack när jag råkade gå förbi spegeln nyss. Vad hände med fluffet liksom? jag har inte fluff?! Att förvandla detta till något brukbart för utgång känns rättså omöjligt, jag tror jag ska stanna hemma. Buh.


HAPPY B-DAY TIMBOOOOOO (haha)

SÅÅÅÅ, det var tydligen Timbalands födelsedag igår och han hade valt att fira den på Palais.. men gud så tjusigt då. Vi hade sån tajming att vi kom precis samtidigt som Timbaland rullade in på stället, så vi gick i princip direkt efter. Jag har aldrig varit på Palais, men det var snyggt. Folket var dock creepy, lite obehaglig stämning. Så efter ett antal whiskeydrinkar (aldrig igen) och efter ha vrålat HAPPY BIRTHDAY TIMBALAND (fan va fånigt...) så tackade jag faktiskt för mig. Det skulle jag inte gjort, fick just veta att tjejerna smitit förbi fyra vaktjevlar och dansat med mr Timbaland himself. HAHA, dom är så bra...
 
I och för sig från torsdagens bildskörd. Fan vad det var bra i torsdags.

JESUS IN THE HOUSE

Igår var INSANE. Fem skånebrudar istället för tre, helt klart uppfriskande. Madonnas toyboy Jesus Luz spelade på VIP-room, så det bar av dit. Linda är bundis med VIP-chefen, så han tar emot oss som om vi vore några jävla hedersgäster eller något, tar med oss upp i restaurangen för att det är någon han vill vi ska träffa. Så vi kindpussas med en kort liten kille med långt hår och jag tänker vad är det här för en fjant? Men sen när vi går ner igen märker jag att tjejerna är helt hispiga för tydligen var fjanten Bob Sinclair. Tur att jag inte fattade det när vi hälsade, jag har en tendens att bli lite överdrivet starstruck.. Hmmmmm. Sen får vi vårt bord, i vanliga fall trycker dem alltid in en hos ett gäng rika gubbar eller så, men igår fick vi ett eget bord precis vid dj-båset, där typ 3 servitörer såg till att champagneglasen var ständigt påfyllda. Så kul! Jesus var förresten också en fjant, men han spelade grym musik! Alla blev tooookiga när han avslutade med Madonnas Celebration, jag bara väntade på att Madonna själv skulle dyka upp ur tomma intet. Men alltså nej. Nu blev det inte så. Ikväll fortsätter eventuellt kändisjakten! Lindas största idol här i livet - Timbaland håller till på Palais.

en sko bara

Har bestämt mig för att unna mig själv en fet Nellyorder eller liknande lagom tills jag kommer hem.. Jag har nog aldrig shoppat så lite som under det här året, dels för att jag är rätt fattig. Och dels för att Paris + budgetshopping inte direkt går hand i hand.. Jag skulle behöva beställa ett par partyskor som inte är boots att använda i sommar, men jag snöar jämt in på bootsen, typ de på bilden bara vråååålar kom och ta mig. Jag vet inte.. jag tror helt enkelt att sandaletter och pumps inte är min stil. Det blir ju weird till sommaren. MEN. No worries för det, jag kommer antagligen vara fastkedjad vid fotboja bakom disken på statoil juni-juli-augusti. Skönt att ha det problemt löst.

28maj

Idag har jag ätit upp halva Ingrids chokladhare och bokat min flygbiljett hem. 28 maj sätter vi punkt för det här äventyret och jag är alldeles säker på att jag kommer åka härifrån så jävla nöjd. Jag har ju lite drygt två månader kvar (räknar bort de två veckorna i april då jag kommer hem en sväng) och planerar att vända upp och ner på den här staden lite lite till. Men jag vet att jag behöver sätta punkt. Jag lever inte ett dugg hälsosamt här, och jag måste byta miljö för att bryta det mönstret. Min enda motion är de sex trapporna upp till mig som jag alltid tvingar mig själv att springa i, och mina matvanor är en jävla katastrof. Ingen mat, bara godis kakor chips, alkohol, ost, choklad. Helt sjukt. Jag sover 14 timmar per dygn i veckorna och 2 timmar på helgerna. Och gör man inget vettigt, om man lever helt och hållet utan måsten blir allt som inte kan räknas som nöjen jobbigt. Om jag vet att jag måste ta ut soporna en dag så är det en obeskrivligt tung uppgift, och hur stabilt känns det egentligen? Jag har väldigt svårt att njuta av att vara utan måsten helt enkelt. Nej, rent fysiskt har jag aldrig mått så här dåligt. Det låter ju tragiskt, men jag är lycklig i själen, och det är väl det som är det viktigaste.

Nu ska jag återvända till att göra ingenting. Och lyssna på Laakso på finska. Bara älskar det.

MINA DJYYYR



Skypade med mina katter idag. Puzzla blev helt psycho av att höra min röst, men Frithiof (bilden) tittade på ett inredningsprogram på tv och kunde knappast bry sig mindre. Det första jag frågar när jag pratar med mina föräldrar är om mina djur lever. Det är en mycket väsentlig fråga förstår ni. Frithiof är nämligen det gnälligaste kattskrället någonsin. Jag är nästan säker på att han har tarmvred eller något annat fel på magen (eftersom han kräks i snitt tre gånger i veckan), och att han skriker och gnäller för att han har ont. Det där är en mycket sorglig historia när jag tänker på det, men skulle jag ta honom till veterinären skulle alla mina sparpengar vara slut sen. Och så mycket gillar jag inte honom. Jävlar. Det där lät vidrigt. VI GÅR VIDARE. Jo, jag oroar mig alltså för hans liv, inte för att han har magproblem, men för att han för så mycket oväsen att pappa håller på att bli riktigt knäpp och vill avliva stackarn.

Tja. Puzzla har ett annat problem. Sen hon fick flytta till nytt hus för lite drygt en månad sen, har hon blivit inkontinent. Hon kissar inomhus varje dag. Jo. Varje. Dag. Därför riskerar även hon veterinärens dödliga spruta. Och jag kan förstå det, det går inte att ha en inkontinent katt. Tydligen stinker det i hela huset.

Som om inte detta vore nog så har min familj tillfälligt bosatt sig i ett hus precis invid skånes kanske mest trafikerade väg. En man har redan knackat på dörren och undrat om vi har en gul katt, för han hade just kört på en precis utanför huset. Det var någon annans gul katt och det visste mamma ganska omgående eftersom hon i samma stund hörde Frithiofs ständiga hulkande någonstans i bakgrunden.

Hm. Allt det här gör mig lite stressad. Min familj vill döda mina djur. Vägen utanför huset kanske inte direkt vill döda dem, men den har all makt i världen att göra det. Och här sitter jag! Och tiden rinner ut i vilket fall! När jag kommer hem i sommar har vi tre månader på oss, sen ska jag + kattskrällena (om de fortfarande är vid liv vill säga) vara ute. VART SKA VI BLI AV?!

happiness hit her like a train on a track


Godafton hela världen. Idag började vardagen igen. Gud vad jag behövde den, jag har vänt dygnet helt upp och ner. Att gå upp halvåtta igen kändes helt okej eftersom det numera visst är ljust vid denna tidpunkt. TACK FÖR DET. Vidare, skolan var supernice idag, vi lärde oss en massa slang! Nu har jag sexton timmar kvar.. Verkligen ingenting.. Hoppas ingen inbillar sig att jag kommer lära mig franska på den tiden? Nej nu flyttar jag fokus, i höst blir det plugg på riktigt. I Sverige. Jag satt i princip hela dagen igår och utbildningsgooglade.. En plan börjar växa fram, det brinner dock i knutarna om jag ska få gjort min ansökan till det jag har in mind i tid. Nu måste jag nog få vara sådär hemlighetsfull, det här är verkligen på första gradens planeringsstadie. Ska iallafall styra upp en rendez-vous i veckan med någon jag vet kan hjälpa mig. Vilken jävla tur att jag är i Paris just nu kan jag känna då. SÅ SLUT PÅ FLUMMET.

Ha en trevlig kväll så återkommer jag när jag har vettigare saker att säga. Eller så.

Dumma dum dum dum dum

SÅKLART att när allt rullar på så fint blir det pang bom krasch. Helgplanerna åt helvete och mina favoritskor alla kategorier gick precis i sönder. Jag är så bra på att tycka synd om mig själv så att det är pinsamt.

qqquuuoooiii?

Avlägger en dejtrapport: Helt säkert den sjukaste jag varit på. Den slutade klockan fem på en lyxrestaurang där vi käkade tournedos med bea.. Alltså verkligen LYX. När jag såg menyn ville jag gråta. Sen tog jag mig samman och bad till gud att mitt sällskap hade för avsikt att stå för notan. Jag hade seriöst varit fast i deras diskrum en vecka annars... Heeeeeeeeeeelt bisarrt. Jag älskar sånt.


Jag ska...

Varför all denna effort en torsdagkväll? Inte är det för BBD eller BC iallafall! Nej, jag är uttvingad på äventyr som ligger såååå långt utanför min comfortzone. Tur att jag är lycklig nu, annars hade jag aldrig pallat trycket. Nej nu ska vi sluta vara så jävla hemliga här. Jag ska på dejt. Så. Bra. Där var det sagt.

Känner mig rätt fierce, synd att verkligeheten inte är svartvit och att jag faktiskt har en vårta på hakan. MENMEN. Man kan ju inte få allt här i livet.

HIPPY MARKET

Min "Second hand-guide" rullar långsamt men säkert framåt. Nu tror jag vi börjar närma oss slutet!

Hippy Market ligger i korsningen rue de turbigo/ rue francais, vid metro Etienne Marcel. Tror den är lite släkt med Kiliwatch. Samma prisläge iallafall - alltså lite väl saftiga priser. Men det här stället är så coolt. De har bara helt utflippade grejer, och allt är upphängt enligt färgskala. Alltså - perfect place för att hitta en maskeradutsyrsel utöver det vanliga. Jag vill bara gå på FULFEST när jag är härinne... MEN också en av de bästa second hand affärerna för killar. Eller för tjejer på jakt efter en prisvärd apsnygg päls. Plus för supertrendig men ändå trevlig och rolig personal!







Vi var där alldeles nyss, sen sa jag: Nej. Nu ska jag gå hem och blogga.

vår vår vår vår vår vår vår vår vår vår

VÅREN ÄR HÄR! OFFICIELLT! Det kunde varit några grader varmare, men i solen är det fantastiskt! Vi firade igår med ett litet glas rött på café du centre, ett glas rött blev ett glas rött + ostbricka + ett glas rött till när Charles och hans vän kom förbi. Mysig kväll! Idag har jag sprungit för första gången på över tre veckor. Det gick åt skogen,  i en kvart stod jag ut, sen brann halsen och en axel och en ljumske var på väg ur led. Jag är verkligen ett fysiskt under... Nu ska jag svänga ihop en lunch, sen möta upp mina flickor för EN KAFFE. Nu jävlar kör vi hårt på den. PUSS!

Inget inget alls

Idag är jag lite bitter. Alice i underlandet har ju premiär hemma idag... Fransmännen får dock snällt vänta till 24 mars! TOKIGT! Just därför är jag lite bitter.

Annars gör jag inte mycket vettigt nuförtiden. Önskar att jag drack kaffe för det passar så bra med en kaffe på en parisisk uteservering i solken... Alltså ska jag vara inbiten kaffedrickare när jag lämnar Paris. Vad det nu ska vara bra för?

varning för haschpsykos...


Igår målade Bianca ögon på hakan och körde en Humle och Dumle-show för oss. Det var längesen jag skrattade så mycket, helt sjukt, surrealistiskt och absurt. Varför har jag missat detta briljanta partytrick? Nu ska jag vara ärlig: Jag hade inte ens fattat att Humle och Dumle var två hakor.

Allison & Sahsa

Gick på second hand-runda i mina kvarter idag. Igen. Hm. Allison & Sasha är relativt nyöppnad, och det var första gången jag var där idag. Så cool affär! Tyvärr lite dyrt... Hur som helst mycket kul att titta på, speciellt vita gammeldags spetsplagg, det fanns hur mycket fint som helt! Det är så mycket vår i luften idag att jag inte kunde låta bli den här romantiska saken...

Chockelaaaad

FATTAR INTE VARFÖR JAG INTE KAPITULERAR OCH GÅR TILL MATAFFÄREN NÄR JAG ÄR SÅ HUNGRIG. Är det någon slags störning? Att blogga om mat istället för att äta. Eller... mat och mat. Godis.

Den här köpte jag till Ingrid igår i mataffären för 2,50! Förstår ni vilket klipp? Ett halvt kilo chokladhare för 25 spänn. Ja det kallar jag klipp. Hon blev alldeles skakig på handen när hon tog emot den, hon är fan större gottegris än jag.

Fin bild och så.

fika fika fika

Det finns ett bageri i Marais som har sånnahär i sitt skyltfönster. Och jag har alltid velat smaka.. Har inte alls fattat vad det är, marräng typ? I torsdags körde Benson och jag en fika på en med violsmak. Mmmmycket skeptiskt tog vi första tuggan och upptäckte att det här är ett litet himmelrike jajamen. Inte alls marräng, utan typ skumgummi. Lite som marshmallows, men liksom färska, bara smälter i munnen. Bageriet är helt blått och ligger på rue vieille du temple, och jag har verkligen inte sett den här skapelsen någon annanstan. MMMMMMMMMMM. Är helt otroligt jättehungrig nu, då blir det inlägg av den här typen.

En lista minsann!

Jag har stulit en lista av min kusin! SKOJ VA?! Det tillhör ju inte vanligheterna här inte, men jag har insett att jag själv tycker att det är kul att läsa listor, och det är ännu roligare att svara på dem!

Lovar du att vara ärlig?  Till 98% ja.

Du heter:  Anna. Men jag har alltid haft en plan på att byta. Jag tycker det är coolt att välja sitt eget namn.

Smeknamn:  Får nya typ en gång i veckan. Interna och mycket tillfälliga.

Låt som när du är ledsen sörjer till:  Jävligt dålig på att sörja.

Beroende av:  Socker. Alltså på riktigt. Planerar att söka hjälp för skiten.

Vad tror folk om dig:  Ja inte tror de att jag är den trevligaste och gulligaste på jorden i alla fall. Det är jag inte heller. Men jag funkar.

Stämmer det:  Som sagt.

Vad får du oftast komplimanger för:  Mina kläder.

Vad säger du för att imponera på någon:  Att imponera på folk är nog inte min grej…

Brukar du skratta för dig själv:  Jag är bäst på det!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS:  Mobilen ligger däruppe.. Tror det var något jävligt packat från Binc.

Var bor du:  Paris for the moment!

Trivs du där:  Eh. Ja.

Äger du några converse:  fyra

Sprit, cider, vin eller öl:  cider, åååh. Det var längesen. Men jag säger skumpa?

Brukar du bli för full:  Nej jag har nog faktiskt sjukt hög toleransnivå när jag tänker på det…

Är du allergisk mot något:  Mina katter. Jävligt synd. Och så gräspollen en månad om året då jag håller på att dö.

Hur svarar du i mobilen:  Hej det är Anna. Skittråkigt!!!

Antal timmar sömn inatt:  10!

Brukar du komma i tid:  Jag är galet punktlig. Jag försöker öva bort det för att jag är den enda människan jag känner som är så punktlig, alltså får jag ALLTID vänta på folk.

När mår du bra:  Nu?

När blev du fotad senast:  Igår, när jag var bakismonster och tryckte in ett halvt kilo pizza. CHARMING!

Hur känner du dig nu:  Lite uttråkad ärligt. Annars hade jag aldrig suttit här och intervjuat mig själv som någon jävla wannabekändis.

Vanligaste färg på dina kläder:  Svart. Försöker dock bryta mönstret.

Vad tycker du om fötter:  Mina egna är rätt vidriga.

Vad saknar du:  En normal månadslön som trillar in på kontot den 25e varje månad…

Hade du en bra kväll igår:  Tja. Det var nog inget särskilt med den.

Favorit dryck på morgonen:  Te.

Rakar du benen:  Kanske två gånger om året haha. Mina ben är rätt flintis redan.

När brukar du oftast gå och lägga dig:  Runt tolv.

Är du blyg: Beror på, helt och hållet.

Sysslar du med någon idrott:  HA. HA. HA. Nej.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:  Nej det gör jag nog inte.. Jag tror man kan connecta lite extra med någon vid första ögonkastet, men kärlek nej. Inte ens förälskelse.

Har du spytt offentligt: Räknas bakom en buske på Norrvikens trädgårdar? Jag tror inte att någon såg!

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag:  Göra allt för att få byta tillbaka illa kvickt!!!

Är du nöjd med ditt liv: Ja för tillfället absolut, sen är det det där med framtiden.. Scary…

Är du bortskämd:  Nej det tycker jag inte. Inte sådär att jag får massa grejor. Däremot är jag fruktansvärt lat.

Vad gör du i morgon:  Är helt ledig tills nästa måndag så jag ha inte ett måste i hela världen. Men jag är pank också så så jävla kul är det inte.

Vad längtar du till: Kan inte låta bli att längta lite tills jag ska hem i April. Är dock nästan säker på att det bara kommer bli en sjuk besvikelse.

Har du bra vänner och äkta vänskap: MMM många fina.

Vad använder du för schampo: Varvar Aussie eller vad det heter med Loreal Experts silverschampoo.

Hur gammal är du: Tjugo

Tycker du om någon just nu: Snackar vi killar eller?  NEJ, jag hatar fransmän.

Gröna eller röda äpplen: PINK LADY.

Gillar du golf: Inte direkt.

Vilken tid gick du upp idag: nio-halvtio sådär.

Har du sovit i din egen säng inatt: Nej. Den vet jag inte ens var den finns längre, säkert bortslarvad i något flyttlass.

Har du strumpor på dig nu: Ja ulliga knästrumpor som kostade 50 cent på H&M.

Är det okej att gråta: Gud ja. Förr grät jag precis hela tiden, och det var verkligen ett sätt för mig att lätta på trycket. Nu har jag blivit så dålig på att gråta! Det känns inte hälsosamt… Att det inte hjälper att gråta är den trögaste saken att säga någonsin.

När grät du senast: Eh med tanke på det uttalandet känns det lite kluvet att svara i fredags på den frågan.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Välgörenhet (trist men självklart tycker jag). Sen vet jag allvarligt talat inte. Njuta av känslan att ha så mycket pengar på kontot?

Bär du glasögon eller linser: Nej, har alltid haft en sjujävla bra syn. Tyvärr har jag det senaste halvåret börjat se otroligt mycket sämre, och gick jag till en optiker nu skulle han tveklöst säga att jag skulle ha glasögon…

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Inte alls.

Har du piercing: Nej, har aldrig känts som min grej…

Vill du gifta dig: Jag tror det.

Vill du ha barn: Hade du frågat mig för ett år sen hade jag skrikit NEEEEEJ. Men jo, en unge kan jag väl kanske klämma fram om tio år eller så.

Solar du ofta: typ aldrig. Bara på semester, då är jag rätt seriös soljägare.

Är du bra på att laga mat: It’s getting better! Det finns hopp för framtiden i alla fall.

Är du flygrädd: Mindre och mindre. Har blivit en del flygande på sista tiden, och då försvinner det där mer och mer.

Hur vig är du: Om vi säger såhär: Jag kan böja mig ner och nå knäna.

Är du musikalisk: Väldigt omusikalisk. Jag tror inte att någon hade kunnat lära mig att spela ett instrument om de så hade försökt varje dag i ett år.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.

Vilken är din favoritglass: Åh jag äter all glass!

Tror du på ett liv efter döden? Det där orkar jag inte tänka på.

Tycker du om sushi? Sushi är livskamraten jag saknade de 19 första åren i mitt liv.

Vad äter du helst när du ser på film: godis godis godis.

Har du tandläkarskräck: Jaa.. Mer och mer. Den tilltar så att säga.

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvälls. Önskar dock att jag var en morgonmänniska. Ska bli det när jag blir stor.

Vilken ögonfärg har du: Den frågan är faktiskt helt obesvarbar när det kommer till mina ögon.

Har du någon gång gråtit dig till sömns: Tillhör väl inte till vanligheterna precis, men ja.

Biter du på naglarna: Ibland, om det finns en flisa som stör mig.

Röker du: Nej det tror jag inte.

Hur ofta tränar/motionerar du: Jag svarar gärna på den frågan lite längre fram i livet.

Senaste låt du hörde: Telephone med Lady Gaga och Beyoncé. Vilken jävla powerduo dom är. GRYMMA BRUDAR.


RSS 2.0