Skolkar från bostadsrätten till förmån för...

Skolkar från bostadsrätten till förmån för lunch i solen på Lindas balkong. Fan, får livet vara såhär skönt? Jag är arbetslös, bostadslös och på fel utbildning men kunde inte bry mig mindre i de stunder när solen lyser och jag har mina vänner. Folk säger att det är typiskt svenskar att vara deprimerade i ett halvår för att sedan vakna till liv när aprilsolen börjar värma. Kanske, men det är värt det, för fan vad härligt allt och alla blir då. Nu sjunger Veronica "vi kommer alltid ha Paris" och det känns som hon sjunger om oss. NU GÖR VI DEN HÄR HELGEN!


satan i gatan vad bra hon är

Är inte helt förvånad över att jag ÄLSKAR VERONICA MAGGIOS NYA SKIVA. Har rullat nonstop på min spotify sen igår. Jo faktiskt. Jag har inte ens sovit i natt.


Höll hårt på shoppingstoppet i hela 4 dagar!


Har haft en underbar dag med konstrunda i NV-skåne och så fika på mitt favoritställe i hela världen, LILLARO<3 Köpte den här superfina klänningen också, Eva hade sytt så mycket nytt fint. Önskar att jag också kunde sy...

Nu ger jag Nittileaks ytterligare en chans, tycker inte att det levererar. Kanske känns mer intressant framåt slutet av nittiotalet när man har lite mer att relatera till. Hoppas de gräver ner sig i Leila K framåt 95-96. TÄNK! Leila K i studion! Det hade varit något. Ett tag var jag extremt fascinerad av henne och satt och följde flashbacktrådar där folk berättade snaskiga historier om hur de sett Leila K kissa på öppen gata eller snatta i mataffären. Ibland har man alldeles för lite att göra..

Rebecca & Fiona igår var ren och skär magi...

img_6439 (MMS)

Rebecca & Fiona igår var ren och skär magi. 2 timmar i extas på ett fullpackat dansgolv. Jag vågar påstå att igårkväll var det fetaste som hänt Ängelholm sen det där jävla ufot landade i Sibirienskogen. Mycket kärlek till dem och till bästa Morris. Och mycket kärlek till den här påsken som har varit den bästa någonsin. PUSS


Ligger i gräset och tittar på min katt. In...

img_8543 (MMS)

Ligger i gräset och tittar på min katt. Inser att han är ett måndagsexemplar. Rent objektivt så är han en skitful katt, faktiskt inte alls söt. Liten, klen, tovig, illaluktande och dessutom livrädd för möss och fåglar. Jag tycker om honom ändå, såklart. Det var jag som valde honom bland 14 andra (okej, han var mitt andrahandsval men hans ståtliga broder var tingad...) för 8 år sen. Tyvärr är det nog så, att Frithiof är kattvärldens motsvarighet till den lille finnige rödhårige tönten som aldrig får ligga.


Kär i våren

All den här vår-bloggningen känns ju lagom uttjatad. Men det är allt som rör sig i mitt huvud nu, vilken jävla välsignelse våren är. Jag går bara runt med ett fånigt flin på läpparna dagarna i ända, löjligt tillfreds med allt liksom. Jag är inte van vid det! Nu äter jag frukost i solen på vår altan. Nybakta scones, kaffe, fågelkvitter och termometern som visar 30 fuckin grader i solen!? Glad påsk vänner, känner på mig att det kommer bli en grym sådan.

Jag ljuger... Inte så jävla bra.

Jag tjuvåkte tåg till Ängelholm idag. Traumatiskt rakt igenom. Jag var sen, eftersom jag i sista stund bestämde mig för att ta ett tidigare tåg, så fick rusa hemifrån tiill stationen med tyngsta väskan. Satt mig i tysta avdelningen och var väl inte sådär jättetyst när jag packar upp hela min väska i desperat jakt på min iPhoneladdare. Paniken när jag inser att jag måste åkt ifrån den. Hjärtklappningen, kallsvetten, flimret för ögonen och händerna som darrar som på en alkis som letar efter en sjuttis han vet att han gömt längst in i garderoben. Och så lättnaden när jag hittar den lille jäveln. Djup suck, tusen kilo sten från hjärtat och glädjetårarna inte så där jättelångt borta. PATETISKT! Min relation till min iPhone har utvecklats från ett psykiskt till ett rent fysiskt beroende. Känns sunt! Så tillbaka till första meningen i det här inlägget. Tjuvåkte. Ja minsann. Jag är ganska laglydig och framför allt feg. Vågar ine bryta regler mest för att det är pinsamt att bli påkommen. Men idag åkte jag tåg på Biancas studentkort, och det skulle inte varit några problem en vanlig dag, när bara tågvärden kollar kortet. Idag var tydligen ingen vanlig dag. Efter typ 7 år som hyffsat återkommande resenär på skånetrafikens tåg, hamnar jag för första gången i en riktig kontroll! Så sällan inträffar de alltså! Och där sitter jag med mitt fejkkort. PANIKEN när jag ser g4s-kontrollanterna närma sig med stormsteg. Jag ser att de synar alla färdbevis i sömmarna och att det inte finns en chans i världen för mig att komma undan. Alltså.. Ni skulle sett mitt skådespel när kontrollanten påpekade att siffrorna på korten inte stämde. SÅ FRUKTANSVÄRT DÅLIGT. "eehhhehhheee assåå Vaaaa? Vad är det som inte stämmer? Ammeeehhh hur...? Asså jahaaaa, ja jag vet inte vad jag gjort? Jag måste eeehhh... Blandat.. Ihop?? Med... Nån annans? Eller??" Fruktansvärt pinsamt. Killen var ju inte pucko herregud, vad trodde jag? Bäst av allt kanske hade varit att erkänna, men av någon jävligt underlig anledning så funkade min taktik också. Kontrollanten LOG, sa att han hade en bra dag och att han skulle låta det passera men att jag fick fixa det till nästa gång. Fan vilken gullig kille, jag ville typ bjuda honom på dejt men det kanske vore att ta i. Men allvar, hade jag varit han hade jag blivit förbannad om någon så uppenbart ljög för mig. Han måste helt enkelt tyckt jävligt synd om mig, så totalt okvalificerad lögnare så att det är SYND OM MIG.

QUEEN B 22

För precis ett år sen vid den här tiden satt jag på en uteservering vid Pompidou och drack en White Lady. Vi hade suttit i solen vid Louvren hela dagen och blivit fulla på vårt älskade femtonkronors-vin och snusat Skruf Stark som Louise hade med från Sverige. Det var en av mina bästa dagar i Paris. Vår, vänner och Biancas födelsedag.


ALLTSÅ, är det Biancas födelsedag idag också! Så vi gjorde ett helhjärtat försök till en repris.

Sandy fyllde år igår! Då satt vi på Café Gustav hela dagen och åt tårta och drack rosé.


Rosé idag med! Direkt från Bincens kylväska. LYX!


Jordgubbar, vindruvor och godaste salladerna från Redfellas.


GRUPPBILD!


Stans snyggaste 22-åring





En kille kom förbi och bjöd på grillad korv. Han var så söt så Bianca fick sympatiäta en, men lite äcklad var hon allt...


Men Linda gillar korv. Helst blodkorv, fast grillkorv går också bra.


Plötsligt kom lady in red förbi. JAG ÄLSKAR FASHION-TANTER<3


soleil



När man inte ser var havet slutar och himlen börjar<3

Vi har suttit nere vid dockan och lapat sol precis hela dagen. Miljörätts-boken låg orörd i väskan, och jag antar att jag får hänga med den ikväll istället, men det gör ingenting. VÅREN ÄR HÄR! LIVET ÄR HÄR! Typ.

PLAY THE WORLD

Jag ska erkänna något. Jag har förlorat min tv-shops-oskuld. Ligger det inte lite prestige i att kunna säga att man aldrig handlat på tv-shop? JO. Men i veckan när jag erkänt detta skamliga för folk, har jag till min stora förvåning märkt att de som aldrig lurats av tv-shop är jävligt få. Någon har köpt ett abtronicbälte, någon ett zumbapaket, någon har köpt någon jävla köksmaskin som kan skalamixaskivaskärarivakokastekavispa. Gemensamt för alla är att deras tv-shops-förvärv står bortglömda och samlar damm efter att man efter en använding konstaterat att DET FUNKAR JU INTE! (Ganska givet att en använding inte är tillräckligt för resultat i zumba och abtronic-fallet, men å andra sidan - vem fan orkar sitta med ett abtronicbälte och vibrera dagarna i ända? Eller dansa zumba i vardagsrummet?)

NÅJA. Vad har då jag slagit till på? Proactiv Solution såklart. Katy Perry, Avril Lavinge, Jennifer Love Hewitt och Justin Bieber har blåst mig. JAG GICK PÅ DET. Fan vad jag skäms. I efterhand har jag fattat att de fått helt sjuka summor för att göra reklam för skiten, och att proactiv inte på något sätt är en revolutionerande produkt. Visst, den funkar på vissa, men är jämförbar med alla acnemedel på apoteket innehållandes salicylsyra. Jahapp. Det kunde jag väl för fan ha tagit reda på innan?!!?!?!?!?

För hur ser jag ut nu? Jo. Efter fyra dagars användning, har jag inte mindre än 11 finnar som var och en för sig skulle vara en total katastrof. 

Men. Jag slutade sitta hemma och deppa över finnar någon gång i 18-årsåldern, såååå, igår var jag på topp på Teds inflyttningsfest. 
 


PÅ TAL OM JUSTIN BIEBER! Ted fick en tavla signerad av underbarnet självt. TO TED FROM JUSTIN BIEBER stod det. Roligaste presenten.


<3


SATANSJÄVLAFITTHELVETESPISSMONGOIDIOTCYKEL

De bästa dagarna är de som kombinerar plugg, träning och vänner - från tidig morgon till lagom sen kväll. Som idag! Förmiddagsföreläsning, en timme på gymmet, plugg med Linda, godaste fisksoppan med Linda och sen tjejsnack hos Binc med bästa Parisligan (inklusive Emma!). Blir jämt så nostalgisk när vi fyra är samlade och skräckslagen vid tanken på vad som hänt om jag inte träffat dem. Känns fett otänkbart, det var väl ödet helt enkelt. Dagens enda downer var väl vädret då. VAD hände med våren som var här i helgen, gode Gud kom tillbaka. Är totalat utelämnad till min helvetes jävla mongocykel nu eftersom jag inte har råd att fylla på busskortet. Så det har väl blivit uppåt en mil på den idag (överdriver bara någon kilometer). Varje gång jag cyklar förbi Kronprinsen får jag en Flashback till ett av barndomens mindre muntra minnen. Kronprinsen är nämligen stans värsta blåshål. Det är ALLTID storm utanför kronprinsen, och motvind i vilken riktning du än kommer i från. Så, när stormbyarna där nästintill välter omkull en varje gång man kommer förbi så märker jag hur SATANS JÄVLA PISSFÖRBANNAD jag blir. Alltså vi talar helt extrem frustration, nästan inget annat gör mig så förbannad i hela kroppen som att idiottrampa men inte komma framåt och samtidigt höra vinden tjuta i öronen. Jag gör ju inget åt saken, nej jag biter ihop, trampar på och 200 meter senare är stormen och frustrationen ur världen. Men det fanns en tid. När jag var hängiven liten hästtjej. 10-11 år sådär, cyklade tappert en halvmil till stallet. Varje dag. I alla väder. Och varje gång det blåste sådär mycket så att man knappt kom framåt ens i ettans växel minns jag hur jag började skrika alla fula ord jag kunde åt min cykel. Inte nog med det, helt plötsligt sprutade tårarna också! Och tillslut var jag så satans jävla arg att jag började sparka besinningslöst på cykelhelvetet. Jag skämdes ganska ordentlgt för detta superbarnsliga beteendet, ändå, varje storm, samma visa. MEN! så kom det fram att Becci, också hängiven hästtjej, men cyklandes till annat stall, reagerade precis som jag varje gång vädrets makter tycktes oövervinnliga. Vilken lättnad, minns att jag till och med hade börjat fundera på om jag var sjuk i huvudet som började gråta och sparka på min cykel tills anklarna värkte varje gång det var storm. Nåja, det är ju en sak att vara tio bast och bete sig så när ingen ser, men att vara tjugoett och gå loss på sin cykel på det där viset mitt i Malmö är kanske lite mer anmärkningsvärt. Fan, idag var det riiiiiitigt nära.

Den där Frida

Skriver ut en miljon skolpapper och slänger ett halvt öga på Bachelorette. Har sett att alla tv-krönikörer kallar det för det sämsta i tv-historien o.s.v. Sjukt oförtjänt! Det är ju fantastiskt underhållande, och det är väl det man kan begära av ett program i den här genren. Sedan kan man ju ifrågasätta vettigheten hos killarna som snällt går med på att TÄVLA med typ 30 andra om en tjejs uppmärksamhet. Skittöntigt, bara det gör ju hela högen jävligt oattraktiva. Men det tycker inte Frida. Hon tjatar om privilegiet i att vara den som uppvaktas av 30 karlar samtidigt. Jo eller hur.

Just nu hånglar Frida med brandmannen. Hon säger att de har kemi. Förra veckan var hon uppenbart förälskad i brun-utan-sol-missbrukaren Sebastian. Också kemi. Och vill ni ha lite rykande hett skvaller?! Igår när vi brunchade kom just dessa två herrar strosande tillsammans, hand i hand (nej, okejdå..) uppför Avenyn! SÅ, jag drar slutsatsen att ingen av dem kilar stadigt med fröken Frida. Det vore ju superweird om de tar söndagspromenader tillsammans om en av dem är ihop med kvinnan vars gunst båda slagits helhjärtat för bara ett par månader tidigare. Tja, vem vet. Men i vilket fall, vad fint att de fann varandra!

Göteboooorrrrrgggg.

Hemma efter helgens miljöombyte, vilken grym helg det varit! 

I fredags tog vi en AW-öl i Vastastan och sedan lagade Patrik och company en creddig middag till oss. Var totalt slut så två glas vin funkade bra som sömnmedel för mig.

Bättre energi i lördags! Vi strosade runt på stan i det fantastiska vädret, vilken lycka.. Topshop var ett obligatoriskt stopp för mig som Malmöbo, och det fick jag ångra... Plockade på mig en massa att prova, bland annat ett par sjukt heta mockashorts.. Provar dem. Och fastnar i dem. Dragkedjan var trasig så den gick att få upp, men var totalt omöjlig att få ner igen... Efter tio minuters svettig kamp fick personalen komma och klippa mig ur shortsen. Jag är med om den där provrumspaniken ganska ofta, brukar handla om att man testat saker som är för små. Man TVINGAR sig i dem, typ för att bevisa att JAG KAN VISST DET HA 34!!!! ...och sedan kommer man med nöd och näppe ur. Och så får man ännu mer panik när man tänker på att man kanske blir tvungen att lämna provrummet halvnaken, fast med armarna över huvudet i en för liten klänning eller något, och be om hjälp...

Igårkväll var det inflyttningsfest för hela slanten, sjukt lyckat. Många fina jag inte träffat på länge och saknat.  Vid ett fortsatte vi ut. Någon smart människa hade ringt Yaki-da och satt upp hela sällskapet på typ 25 pers på listan, så vi gled förbi kön utan problem. Yaki-da var grymt, vill ha det här i Malmö! Tänk korsning mellan slott och spökhus fyllt med en massa toksnygga människor.

Idag har vi ätit bästa brunchen och hamnat mitt i en demonstration mot rasism. SD hade torgmöte och demonstrationståget gick avenyn ner med SD-anhängare (typ 100 pers) på ena sidan, SD-motståndare (säkert 1500 pers) på andra sidan och en sjukt tät barriär av kravallpoliser och piketer mellan dem. Vilken söndagsaction alltså!

Well well, Göteborg har helt klart samlat pluspoäng hos mig den här helgen. Repris snart!











'






.............................


Åt helvete med mms-bloggning. Hela jävla inlägget förlorade ju sin poäng.

Damnyouautocorrect.com, samlingsplatsen fö...

img_7242 (MMS)

Damnyouautocorrect.com, samlingsplatsen för alla som råkat ut för iPhones övertro på sin egen förmåga att tänka som en människa. Allvarligt! Den där jävla stavningsfunktionen stjälper ju oftare än den hjälper. Går den att stänga av? Nåja, den här bussresan närmar sig sitt slut. Känseln i min röv domnade bort någonstans i höjd med Varberg och killen framför mig vaknar snart och upptäcker indianflätan i sitt hår (inte sant, men det hade varit kul, visst?!). Alldeles strax rullar vi in i Götet! Kul! Kanske jag får se horhus? Hehehehehehhe.


Avnjuter en härlig liten bussresa

Jag åker buss till Göteborg. Det kostar ganska exakt hälften så mycket som tåget. Den uppenbarelsen alltså! Precis samma känsla som när jag insåg att en gurka kostar tre kronor på Netto och 18 på Ica Malmborgs. Så, nu sitter jag här och försöker känna tillfredsställelsen över att ha tjänat TREHUNDRA SPÄNN!!!!! Det går inte så jävla bra. Sen var jag såklart, sist på bussen och således inklämd längst bak. Det är rätt skumpigt här kan jag berätta, tre gånger har jag dunkat huvudet i väggen hittills, ofrivilligt ska noteras med tanke på det jag skrev sist jag åkte tåg. Killen framför mig har lutat sitt säte bakåt, jag har honom i mitt knä praktiskt taget, skulle kunna fläta hans hår faktiskt. Dessutom har han dragit ner rullgardinen till vårt GEMENSAMMA fönster, så det där med att se landskapet passera utanför kan jag ju glömma. Tur den glade busschauffören gav mig en spypåse.

mixtape april

Det blev visst ingen Marsplaylist, vi kör en tidig April istället. MUSIK ALLTSÅ! Vill dansa hänga springa chilla hångla hoppa slåss sjunga sparkas kramas dö.

MIXTAPE APRIL11 


Bjuder på en trevlig bild. Glad torsdag!


FÖRLÅT för det här. Men jag lever med det, då får ni stå ut med en lågupplöst bild. Kan jag tycka. HEHEHEHHEHHEHEHHEHEHHEHEHHE.

Mitt badrumsavlopp har proppat igen, ingen överraskning kan tyckas när man ser den här bilden. Saken är den att brunnslocket satt som berget så jag har liksom ignorerat problemet och tänkt att det rinner väl undan. Så småningom. Rimligt, visst!??! Men idag blev jag trött på skiten och våldförde mig total på lockhelvetet med en gaffel (som strök med, om man säger så...).

Jag är inte äckelmagad när det kommer till... Skit och smuts och bakterier och sådär. Jag kan bita ihop och tänka på väldoftande sommarängar och så tar jag mig an de smutsigaste jobben. Men i min avloppsbrunn har jag mött min överman. Jag tror inte ni förstår.. Bilden gör inte den här vidervärdiga sörjan rättvisa om vi säger så. Det ser ut som att en enorm råtta drunknat och sedan fått ligga och marineras i hår och hudavlagringar i fem år. Kanske är det så. Troligtvis är det så.

MEN. Ljusglimten i den här historien är att jag inte behöver beblanda mig mer med råttan. Nejnej, ett litet samtal till en viss fastighetsskötare så är problemet snart ur världen. FUCK U BOSTADSRÄTTSHAVARE. Heheheheheh.

Firar fungerande nätverk på tåget med ett sjukt engagerat blogginlägg!

Undrar om Telenor har styrt upp sin täckning på sista tiden? Den har inte varit värdelös förut men en förbättring är uppenbar. Sitter på tåget och har full täckning hela ängelholm-malmö-sträckan. Har aldrig hänt förr! Grymt! En tågresa på en och en halv timme utan fungerande nätverk får mig att typ börja banka huvudet i väggen. Blir dum i huvudet av att göra ingenting. Tog alltså en tur hem idag, hade en lista på saker jag tänkte stjäla av mina föräldrar för att jag är pank och inte har råd att köpa dem själv. Funkade bra. Men märker deras ovilja att bidra till min försörjning... Känner mig sjukt utkickad ur boet. Lärde mig en sak förra månaden. Det funkar visst inte att shoppa skor för matkassan och sen ringa hem och be om pengar. Sedär. Nåja, är fullpackad med kassar med mat, husgeråd och andra förnödenheter. Hämtade även min älskade lagbok. Är inte ironisk, jag älskar den för det är bara när jag sätter på mig mina fejkbrillor (borde dock skaffa mig ett par riktiga, har blivit halvblind på ett par månader) och bläddrar koncentrerat i den som jag känner mig lite lite lite smart.

RSS 2.0