BUY ANOTHER ROUND AND IT'S ALL ON ME AS LONG AS I'M AROUND PUT IT DOWN ON ME





Resultatet av att hänga med de här brudarna: Jag sitter i min ensamhet en lördagförmiddag och lyssnar på tung jävla niggah-rap.

Det märktes att det var 25e igår, put it down on me liksom. Stod och snackade skit precis hela kvällen, jag tror att jag går till Koi för att dansa men det slutar alltid på terassen i flummiga diskussioner. GUD VAD JAG BÖRJAR SYLTA IN MIG I DEN HÄR STAN. Malmö är för litet..

På tal om litet, nu sätter jag mig på tåget hem till Ängelholm. Först ska jag äta ost med Josse sen ska jag äta vildsvin med Malin sen ska jag dricka sprit med.. folk.

mixtape febeleven

Vänner! Jag har jobbat duktigt på en playlist även i februari - just for you! (not). Nej men seriöst. Den är skitbra. IGEN!

KLICKA KLICKA KLICKA


25




Vi hade så tokroligt igår! Emma och Corentin mellanlandade i Malmö och en blodig köttbit på lämplig restaurang var planen. Vi hade så kul här att det var nära att vi inte fick någon mat, köken är ju knappast öppna till klockan ett här i Malmö som I VISSA ANDRA STÄDER.. Tillslut blev det Grappa iallafall - halvtaskigt käk men underbart sällskap. Sen gick Linda och jag hem och fortsatte festen här till klockan två med vin, dans, Veronica Maggio och tictac vi hittade på gatan. Imorse vaknade jag piggare än någonsin och var så sjukt pepp på skola - på riktigt! Vi hade en ny fröken (nu låter det som att jag går i första klass...) som var fransyska. Hon pratde med så gullig accent och så slank det in en massa franska ord utan att hon märkte. Jag hade kunnat lyssna på henne i tiiiimmmaaaar. FINT!

Nu är det hög tid för mig att slänga mig i duschen för alldeles strax kommer ett gött gäng brudar hit och så gör vi precis vad vi gjorde igår fast ännu lite bättre.

TJUGOFEMTE! Nu kör vi!!!

VIN

Älskar att mitt förra inlägg handlade om att vin är dåligt för hälsan och nu är det slut med det. Nu sitter jag här. Sjukt vinfull med Linda, Emma och Corentin. Det blir så när fröken international kommer hem... Nu blir det middag och imorgon blir det bakfylla i skolan.

kom kom kom kom igång

Skäms ihjäl över hur illa min bloggcomeback börjat. Inspiration = 0. Den här vintern är ett seriöst problem nu, DEN BEGRÄNSAR MIG.

Sen sist då.. Januaridepp har övergått till februaridepp och snart blir det marsdepp, NÄR NÄR NÄR är den här vintern över?

Ett tag där blev det lite mycket vin i veckorna och jag kom fram till att i slutändan är det nog inte lösningen på alla problem iallafall. Jag blev trött, seg och kände mig halvalkoholiserad, såg framför mig hur rödvin flöt omkring i mina årdror jämt. SÅ, i ett av dessa vardagsrus i en diskussion med ett sällskap som just funnit inre frid på gymmet och håller till där tre-fyra gånger i veckan, kom jag fram till att jag inte överlever en sekund till utan träning. DET är lösningen på alla problem! Det blev så klart där i tisdagsfyllan!

Jag bor 2 minuters promenad från SATS, och för att det ska bli någon ordning i mitt gymmande behöver det vara så nära, annars kommer jag aldrig iväg. Så, dagen efter min uppenbarelse ringde världens gulligaste PT från SATS mig (eftersom jag fyllt i en intresseanmälan på deras hemsida på fyllan..) och VIPS så har jag medlemskap och en fancy träningsväska som jag fick i kom-igång-present. Och I tell you, jag har varit där 5 gånger på bara en vecka. Jag springer dit. I mina uggs. Inte för att motionera lite extra eller så, herregud det är 200 meter, men för att JAG INTE KAN BÄRGA MIG. Min kärlek till SATS är den starkaste känslan jag känner för tillfället.

SÅ.. om jag köper ett kex för 1 euro, så kostar det 100 000 000 svenska kronor...?


Den här har väl ingen missat i och för sig.
Det blir ännu roligare om man sätter det i annat perspektiv.
En EU-strategi för 40 000 000 000 000 är väl halvupphetsande. Vad vet jag om vad en EU-strategi kostar? Men! Ett kex, till exempel, för 100 miljoner kronor är faktiskt skitkul.

Okej att Sverigedemokraterna har ögonen på sig och blir söndermobbade för minsta lilla tabbe, men det här är ju bara absurt. Men det är bra! Hoppas de fortsätter göra bort sig totalt, så kanske till och med de mest hängivna sverigedemokraterna fattar att det är pinsamt att rösta på SD och att det är ett parti för folk utan hjärnceller.

tack för den

Lägenhetsvisning idag och det va inte helt smärtfritt att släpa sig ur sängen vid tio. HUVUDVÄRK. Jag får aldrig huvudvärk på bakfyllan, men både mitt och Sofias huvud höll på att sprängas i bitar. Vi kom fram till att det låter bäst att skylla på de x antal glas Moet vi fick i oss igårkväll. Vi tänker oss: "AAASSSSÅÅÅ SHHIIIT JAG MÅSTE VERKLIGEN DRICKA MINDRE CHAMPAGNE", highclass. Nåja, jag tar mig med nöd och näppe fram till mitt mål, en etta på Möllevångstorget. Jag älskar Möllan och Möllan älskar mig.

Två knarkare ranglar fram till mig när jag står och väntar på Mäklaren:
- EEEEY BRYDEN!!! Har du typ inte hamnat fel?
- Nej det tror jag inte.
- Asssåååå.. Du ser väldigt Limhamn ut typ... Du vet att vi är på Möllan?
- Hmm. Ja, jo jag ska hit.
- Jaaaaa asssååå för du ser ut som.. eh jag vet inte vad jag ska säga... en prinsessa typ. TJUSIG!

Tänk vad några droppar cleareyes, en kopp kaffe och mäklarstassen kan göra. Det är fan inte varje bakismorgon som man blir kallad prinsessa.

stjärtrussin/kånkelbär

En fin strävan tycker jag är att lära sig något nytt varje dag. Och det gör man ju, men det är inte alltid man identifierar de där lärdomarna. Man tänker "Det där visste jag inte, nu lärde jag mig något nytt minsann". (Det tänker man iochförsig bara om de mest obetydliga, meningslösa upptäckterna...) 

Idag fick jag ett sånt moment när Linda missuppfattade något jag sa och hörde KÅNKELBÄR istället. Alltså vaaa?! Är det någon som hört det förut? Jag trodde jag var hyffsat välorienterad i det svenska språket, men KÅNKELBÄR, kom igen?! Stjärtrussin är en synonym och vill ni veta beydelsen får ni googla för sådär lågt sjunker jag inte här. 

Rödvinssentimental

...igen. Jag tillhör nog dem som tror att ett eller två glas rödvin om dagen endast gör gott. Kanske gäller det endast för de som INTE häller i sig motsvarande en flaska vodka per helg, men jag ignorerar det och dricker sjukt mycket rödvin i veckorna också. Varje onsdag till exempel, åker jag hem till Ängelholm, lagar god mat med min familj, dricker gott vin och pratar om livet. Sjukt hur mycket mer man uppskattar deras middagssällskap när man bara är i det en dag i veckan istället för sju. Mycket kloka ord. Resulterar alltid i sentimentala känslor på tåget hem (just nu) för att ha en alldeles egen och unik familj. Och igår blev det rödvin och Masala House-premiär med de bästa. Mycket kloka ord där också, samt sentimentala "jag har verkligen världens finaste vänner"-känslor. Fantastiskt tycker jag att ALLA känner så, för det gör man ju. Annars hade man haft andra vänner. Nååååja, jag menar verkligen att två glas rödvin är det bästa receptet på insikt, klarhet och kärlek. Det är bara då jag känner mig klar i huvudet och säker på min sak. Inga negativa, bittra tankar, tveksamheter eller sorger i vägen. Har jag rätt eller är jag en sorglig alkoholist-to-be?

dum i huvudet

Jag älskar att slänga kläder och skor. Sjukt, jag vet. Men inget får mig att må så bra som när jag har rensat ut X antal kassar med kläder och skor och min garderob känns luftig och inte full av skit som jag ändå aldrig använder. Herregud, jag måste ha slängt kläder för tiotusentals kronor de senaste åren...

Problem blir det när jag ångrar mig, och det händer allt oftare. Typ en gång i veckan kommer jag på mig själv med att leta efter ett visst plagg. Känslan när jag inser att jag slängt det! Pucko pucko pucko, ångest långt ner i magen. HUR mycket hade den där trasan inkräktat på utrymmet i min garderob? Typ inte alls, just det.

Det jag ångrar allra mest att jag slängde (okej, sålde men det hör inte till storyn) är mina fina Michael Kors skor som jag köpte i New York 2008. Toksnygga med skyhöga träklackar, platå, brun lack, snörning och Michael Kors-emblem på klacken. De tänker jag på ohälsosamt ofta, ÅNGESTEN. jag tror jag sålde dem för att de var sjukt obekväma och inte gick att gå i, men det är sådana minnen som bleknar väldigt fort när jag saknar något.


thesounds-betteroffdead

The Sounds släppte sin första singel från kommande albumet för nån vecka sen. Förra albumet var skitdåligt, förutom möjligtvis den här. Förbannad hjärta och smärta är ju det Sounds gör bäst, men Crossing the Rubicon tycker jag var blek, tom och lite töntig. Nya singeln låter sjukt lovande dock!


GENIALELASTIQUE

ÄNTLIGEN EN ORDENTLIG FYLLA. Jag må vara tragisk men gud vad jag behövde det! Helt spårad kväll. Vi började hemma hos Sandra, sex tjejer och världens finaste Oliver. Så härlig hund, han satt med oss vid soffbordet som en i gänget hela tiden. Sen hamnade vi på Koi, inte helt ovanligt. Jag vill hata det stället, men 9 gånger av 10 har jag så jävla kul. Igår var inget undantag, bara snurrade rundor överallt och ingenstans. Klockan blev tre och dags att gå hem alldeles för snabbt. Vi letade upp efterfesteliten och packade in oss i en taxi för att hämta sprit hos John och mc feast till Linda på donken utanför stan... Bra plan. 400 spänn senare (då har man åkt mycket taxi...) blev det efterfest till låååångt in på morgonkvisten. Ett under att inga av mina grannar har knackat på idag och skällt ut mig. Kaos iallafall. Det första jag gör nedanför porten är att tappa min kamera i kullerstenen. Tre gånger studsade den! TRE! I STEN! Och den klarade sig utan minsta skråma! Sist jag tappade den hade jag typ 2 veckor kvar på garantin så då löste det sig så, hade ju varit fett kört nu. MIN TUUUUUR IBLAND ALLTSÅ. Nåja, musikkrig följt av sanning eller konsekvens  som blev jävligt jobbigt för vissa. Typ John som fick dricka en GT med salamiost, mima till Spice Girls i min toaborste och agera knulldocka när Filip skulle visa sin favoritställning. HAHA det sista lät sjukt fel men ni fattar. Väl? Tror klockan var åtta när alla däckade i en sjukt ofräsch hög i min säng. MMMMMMMMMMMMMMMMMMM. Idag har jag kommit undan jobb och "njutit" av en ledig söndag. Fruktansvärt bakfull och så har jag den värsta fuldagen någonsin, ser inte klok ut. Typ spritsvullen klimakteriekossa. Det fanns en tid då jag kände mig som snyggast bå bakfyllan. Den tiden är förbi. Nu ska jag väcka Linda som fortfarande ligger halvdöd i min säng. Eller så skiter jag i det, mysigt med sällskap fast hon inte gör så mycket väsen av sig...


Dancin' dog


fina fina fina <3


Här har vi dem! Efterfest personifierad!


Sanning eller konka på mobilen, bra app där!


LÖRDAG


Min frukost den här veckan. Jag snöar in på frukostar och äter precis samma sak varje morgon i ungefär en vecka. Sen måste jag byta helt. Just nu är det avokado, knäckebröd med skinka, äppeljuice och te.

Idag har min kära mor varit här på besök. Hon har inte sett lägenheten sen jag kom i ordning, så jag städade som en idiot hela kvällen igår. Så kul fredag hade jag! Jag funderade på saken, egentligen ville jag ju inte alls gå ut -
 regnet öste ner och jag var krasslig med fet förkyling på gång. ÄNDÅ sitter jag här och är bitter över att jag är HELT ENSAM EN FREDAGKVÄLL. Tycker att jag är tragisk liksom, istället för att bara njuta av ensamheten och lugnet. Måste öva på det där!

Nåja, blev en lördag på stan, det tycks det alltid bli. Sjukt illa för världens tunnaste plånbok (min). Fick låna pengar av mamma (på obestämd tid, men det vet inte hon) till jackan från Twist & Tango. Så fin rosa färg, varmfodrad och med perfekt passform. Nedsatt från 2600 till 780.



Men! Dagens stora förälskelse var Carin Wester-skorna på bilden. Jag har skrivit om dem förr, säkert tre år sen, men de håller ju fortfarande! Dessutom var de tokbekväma. 1500 på Tjallamalla. Egentligen väldigt värt, men är man totalpank så är man. Faaaast... Känner jag mig själv rätt trollar jag fram 1500 ur reserverna och springer och köper dem på måndag.


kaffe gråt och svinalängor

Vi gjorde ett avbrott från hyrfilmshyllan på biblioteket (Även om vi hängt där idag också, alltid!), och slog till på en biobiljett ikväll minsann. Svinalängorna. Aldrig har jag suttit i en så knäpptyst biosalong! Ni som sett den vet vad jag menar - man vågade knappt tugga sina popcorn. ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST från första minuten till sista. Bär med mig känslan den filmen efterlämnade i veckor, och tänker ALDRIG besöka Ystad. Så otroligt stark film.

När vi torkat tårarna drack vi kaffe och drömde oss bort till bättre tider. Må dessa tider anlända snart! Typ imorgon?


Att multitaska: Prata i telefon, fejsbooka och pressa kaffe samtidigt!


Försöker lära mig att tycka presskaffe är gott, för jag älskar min babyrosa kaffepress. Men.. GE MIG BRYGGKAFFE!


Tycker dockan ser lite halvt ovillig ut...

Att byta frisör


(BRA FÖRE-BILD VERKLIGEN! Känner ni någon med mer assymetriskt ansikte så säg till. HAHAHA)

STEG 1: Flytta till en annan stad. Annars har man ju inget acceptabelt skäl. PUH! MEn nu har jag alltså det, så I'm off! klipp klipp klipp allt ska bort klipp klipp klipp............................................

Diet my ass

Jag hade inte tid att fibbla med nån lunch, så jag sitter och suger på en såndär diet drink i detta nu. För första gången i mitt liv. Och jag tänker - VARFÖR dricker man det här? Det är ju vidrigt! Jag hade dödat för en riktig lunch nu. Eller nej, det är inte sant. För nu kommer den!!! Mättnaden! Det känns som att jag aldrig kommer kunna äta igen. Jag har dietdrink långt upp i strupen. Jag vill seriöst spy. Måste spy.

filmstudio

Linda och jag har ett litet projekt: Att plöja igenom hyrfilmshyllan på stadsbiblioteket. De har bara de mest sevärda filmerna, allihop till det humana priset 20 kronor. Det känns trist att gå till Hemmakväll och hyra massa hjärndöda komedier när guldklimparna finns på stadsbiblioteket. Vilken utbildning i filmkunskap den här våren kommer att bli!

Så efter en effektiv pluggdag på, just det, Stadsbiblioteket, belönade vi oss med pasta och vin på Spot. Tisdagslyx. Och Michael Hanekes Det vita bandet på det = många filmkunskapspoäng åt oss. Problemet med alla filmer som genererar många filmkunskapspoäng är att de är så sjukt svårtillgängliga att man måste se dem två gånger (och där emellan läsa på om dem) för att få ut något av dem. Just nu är jag alltså i stadiet korkad och förvirrad. Kan istället rekommendera en annan av Michael Hanekes filmer: La Pianiste. Den har jag sett 17 gånger och den är verkligen fantastisk. Ingen annan film har krupit så långt in under skinnet på mig och stannat kvar. Den är så obehaglig, stark och äkta och samtdigt så vrickad. SE DEN. 

Awkward girls of ANTM

Top Model är inne på sin femtonde säsong. Jag har följt alla säsonger slaviskt och sett de flesta avsnitt två gånger. Verkligen Top Model nörd. Jag hejar ALLTID på den konstiga tjejen. Hon finns i nästan varje säsong. Ni vet hon som egentligen inte är snygg, hon är sjukt nördig och passar inte in nånstans, men så tar hon helt fantastiska bilder.

TYP


Amanda & Michelle cycle 7


Lauren cycle 10


Marjorie cycle 11


Allison Cycle 12

För att nämna några liksom. Vem det är i år är väl helt uppenbart? ANN WARD! Jag är helt förhäxad av den här tjejen. Hon är 1,88 lång, hennes rygg är lika krokig som Quasimodos och hon har den smalaste midjan i universum. Hon säger de konstigaste saker med den läskigaste rösten, och hon är... ehh.. Inte en natural beauty direkt.

¨



MEN. Hennes bilder är helt sjuka, jag kan inte riktigt sluta titta på den här. Vinner inte hon så slutar jag titta på Top Model för alltid.

RSS 2.0