gotanastyhabitcalledrockn'roll

fffuuuck, The Sounds nya platta suger ännu mer än förra. Skitdeppigt. Hade sett fram emot att röja rundor till den i vår. De har ingen själ längre! Tomma nonsenstexter till trötta beats. Dör. Men det är skitsamma, Maja Ivarsson är den snyggaste jag vet och jag har alltid blivit tillfälligt lesbisk i en vecka efter de Sounds-konserter jag varit på.

...och Anton? Han drog i en arm!

Är man rutten för att man skrattar åt detta? För dåligt insatt i Libyen-kaoset kanske? Utan den svenska texten är han bara obehaglig såklart, men förlåt. Det här är min humor.

Black Swan


Ska ut och skaffa mig en biodejt ikväll. Måste se Black Swan. Hatälskar Natalie Portman lite. Jag menar, hon är en helt fantastisk skådespelerska, en så perfekt varelse rakt igenom att jag blir förbannad. Avundsjukan värker i hela kroppen när jag ser en film med henne. Skulle jag få bygga om mig själv så skulle jag bygga om mig själv till Natalie Portman tror jag.

BRÄNNA.PENGAR.

Jag bränner tvångsmässigt mina pengar för tillfället. Jag står inte uuuut med att spara och vara en fattig student, så jag sparkar bakut och gör av med varenda krona och kommer att få leva på vatten och luft de sista dagarna innan lönen den här månaden. Idag brände jag 800 spänn på smink, plockade ner ditten och datten i en liten shoppingkorg på Kicks. P U C K O. OCH! I förrgår beställde jag "lite" grejor från Nelly. Bland annat de här skorna:
Rachel SEK 499, Sugarfree Shoes - NELLY.COM
Så snygga att jag dör lite. Givetvis en ganska uppenbar kopia på vårens största skohype:

Men what to do när man är fattig student säger jag då.

RSS 2.0