Jaha. Morgonstund har bajs i mun. Det finn...

Jaha. Morgonstund har bajs i mun. Det finns nog inget som får mig att vilja skjuta mig själv i huvudet än en väckarklocka som ringer 04.20. Att jag går upp så tidigt av en skitbra anledning är HELT orelevant. Jag är fortfarande lika mörk i sinnet som när det är jobb på schemat. Nu dricker jag en kanna kaffe och håller tummarna för att något pucko, precis likt mig vill skjuta sig i huvudet vid den här tiden, och faktiskt gör det (somnar om funkar iochförsig också) så att jag och Binc får plats på planet. Vi åker svinbilligt på hennes id-biljetter så vi är liksom rätt låg prio. Och planet är högst troligt fullt. Heh.


SER NI HUR NÄRA JAG VAR ATT ÄTA RUTTEN BAN...

img_8693 (MMS)

SER NI HUR NÄRA JAG VAR ATT ÄTA RUTTEN BANAN? Ska stämma Netto.. Jag menar här snackar vi inte lite kantstött ljusbrun banan, den är ju fan svart!


Se där! Där ligger min väska och gapar, li...

img_1101 (MMS)

Se där! Där ligger min väska och gapar, lite nonchalant halvpackad sådär (min förmåga att få in ordet packad i varje inlägg oavsett sammanhang va?!) Fram till att tentan var avklarad kunde jag inte riktigt picture myself on a plane to London liksom, jag bara London? Jaha, vad ska det vara bra för? Har jag väl inte tid med? Sen! När tenthelvetet var skrivet så bara exploderade det i min sega hjärna. IM GONNA BE ON A PLANE TO FUCKIN LONDON LIKSOM! Jag har aldrig varit i London och tjatat om att åka dit typ i 10 år, så det är därför jag är så excited att jag inte kan låta bli att packa min väska 33 timmar innan avfärd istället för 3, vilket är standard när jag ska resa.


FJORTIZNOZTALGI

Idag hittade jag en jäääävligt gammal skiva i mina hides. DEN HÄR! Alice in videoland var nog min första fjortisbesatthet, shit vad coola de var! Och när de kom till Gottwalds i Ängelhåla! Vad fan! Gottwalds!!! Blir helt komplex när jag tänker på skiten, så himla underligt att det fanns och var vad det var - ett kråkslott med UTTALAD rasrisk, mitt i stan där alla vilsna kids fick kaosa runt helt redlösa på konserter med Sveriges ballaste band. Jag minns när Strip music var där också! Alla emobrudar klättrade upp på scen och tog Henric De La Cour på k*ken. Han var typ en gud för mig just då och gissa om jag var i himlen när vi senare falskleggade in oss på  Prima och han var där och jag fick säga att jag ÄLSKADE HONOM. Han tittade på mig med sitt spökansikte och svarade "vad fint", blåste rök på mig och gick. GOOD TIMES! Jag ska väl inte säga att jag har nån vidare i insikt i femtonåringars liv idag, men jag har fått intrycket av att de är rätt hårt hållna. Bara på  de 7 år som gått sen jag var 15 (jeeez, det där kändes typ INTE bra #jagbörjarfanbligammal) känns det som att det hänt jättemycket. Inte att föräldrar idag är strängare än våra var, barn som vill festa och supa kommer göra det oavsett hur stränga föräldrar de har. Men VAR gör kidsen det idag, det är det jag undrar. Är det bara hemmafester? För visst är det nolltolerans om man går ut och är under 18 idag? Har du 0,1 promille i blodet så får du inte komma in och så ringer man soc för här har vi en unge på glid! Eller? Mitt intryck iallafall. Men när vi var 15 kunde vi vara sådär kaosredlösa som man bara är på sina första fyllor, på varenda högstadie/gymnasie-disco, och det var mycket få vuxna inblandade som verkade bry sig minsta lilla. Och när det anordnades strandfest varje skolavslutning! Tänk 500 12-15-åringar helt lössläppta med hembränt, häxa och pappas whiskey i pet-flaskor på en hel strand inklusive skog med typ 3 nattvandrare som övervakare. Det var alltid ett sånt extremt fylleslag, sätter min högerhand på att den festen INTE anordnas längre. Och det är ju bra, tycker mest att det är förvånande att för bara 7 år sedan tilläts femtonåringar supa så redlöst på allmäna platser under vuxnas övervakning. OM det inte hade varit så hade jag kanske inte vid 22 års ålder varit totalt jävla alkad. Hohohoh, skämt å sido........

Det är vad jag har funderat på  idag. När jag lyssnat på AIV (så förkortade man om man var ett riktigt fan).

luv luv luv


Den här videon alltså.. Helt amazing!

white weekend turning jack daniels, digitalism, wine, savoy, koi, etage and tequila

Hey lovers! Kaoz här. Ångezzzzt äter upp mig. Jag är den sämsta människan jag känner. Vi  kör en weekend-review så förstår ni snart vad jag menar, ok?

Slog pluggrekord i veckan. Sammanlagt säkert 40 timmar råplugg. Varvade med en halvdag på jobb i fredags och hemkommen därifrån ville jag egentligen bara gå och lägga mig och sova hela helgen. Men fröken Backman hade avklarad tenta att fira så jag joinade henne på Grappa. Letade helt seriöst växel i hela lägenheten för att ha råd med ett glas vin. På Grappa ringer Emma och meddelar att hon kommer. Skräckblandad förtjusning, såg min lugna kväll försvinna ut genom fönstret. Den jävla ungen kirrar lista på Inkonst där Digitalism spelar, har ju tjatat om skiten i veckor så kunde ju knappast motstå... Drar på whiskeyfest hemma hos Leif, blir helt sönderpepp och resten är historia. Jävligt grym fredag.

Fick sova fyra timmar. Möta mami vid tåget och leka duktig dotter och gå i varenda jävla affär och varannat fik i hela Malmö. Nej nu låter jag helt för bitter, det var världens mysigaste lördag. Solen sken och mamma var på spenderhumör och kittade sin fattiga studentdotter med en massa stuff. När hon tågade hem fram mot kvällen var jag helt förstörd, låt mig dö typ. MEN NEJ. Kom på att Sandra och Fredrik ju bjudit in till drink i  sin nyfixade lya. Okej, på med heelsen igen och ut. Så himla fint hemma hos dem! De är de enda vänner jag har som bor i ett vuxet hem, så jag satt och kände mig vuxen och sippade rödvin. Och även om jag hade stenseriösa planer på att gå hem och lägga mig efter det där glaset rödvin SÅ BLIR DET JU ALDRIG SÅ. Nu var det Johan den lille jäveln som fixat lista på Savoy som hade premiär, och återigen - gick ju inte att motstå. Savoy hade en medelålder på 45 typ så det var lite weird, men älskar lokalen (hänga i kristallkrona-vibes) och en massa små älsklingar var där så det var fint. Får med mig ett jävligt packat gäng till Koi vid halvtre-snåret, in, hookar med lite Etage-fantaster och KLART JAG SKA MED TILL ETAGE. Dansar till överjävla kass musik med mig själv för jag var i typen av sällskap som föredrar barhäng. Shotar tequila och är asnöjd med livet.

Idag - inte lika nöjd med livet. Har städat min lägenhet som stank sopor, pluggat i två timmar och nu ska jag nog faktiskt dunka huvudet i väggen som straff för att JAG TOTALFUCKADE MIN VITA PLUGGHELG. Vill lova på heder och samvete att nästa helg blir  lugn och fin, men sorry älsklingar. Won't happen. För vet ni vad?! Jag och min underbaraste finaste nuttigaste Binc packar väskorna och drar till...... LONDON! BAAAAM!!!!!! Hihohihoohihohoohiihoooho. Fan vad bra jag har det.


Så jävla vilsen tönt på Inkonst i fredags.

Är så jävla kidnappad. Sitter i Emmas bil ...

Är så jävla kidnappad. Sitter i Emmas bil på väg till en whiskeyfest. JAG ÄR PANK OCH SKA UPP SVINTIDIGT VAD FAN JÄVLA EMMA.


JÄTTEBRA SÄTT ATT BLI JÄTTEDEPPIG OM DU ÄR JÄTTEGLAD

Jag är så jävla glad. Jag har mycket få anledningar att vara glad, så jag försöker analysera detta helt ologiska goda humör.

1. Det är regn och storm, sjukt mycket höst nu. Gör mig alltid till ett emokid av värsta sort.

2. Jag är i tentaperiod.  Måndag-tisdag har jag utan överdrift pluggat 10 timmar i sträck. Idag kör jag lite halvfart, orkar inte. Man blir inte ett dugg smart av att plugga har jag kommit fram till, man blir insnöad. I mitt fall har det gått så långt att om någon påstår något, vad fan som helst, utan att hänvisa till en paragraf i Inkomstskattelagen får jag en sjukt stark impuls att ropa: HAR DU LAGSTÖD FÖR DET!?!!?? Sån jävla paragrafhitler blir man av att bläddra i en lagbok 10 timmar om dagen.

3. P.g.a punkt 2 är jag ett socialt fail. De kanske jag alltid är, iochförsig, mer eller mindre. Men nu är det extremt. Livet handlar inte om något annat. När vi tar en kaffepaus hade det ju varit trevligt om man kunde prata om något annat, livet utanför plugg liksom. Men icke. Jag och Linda stirrar hålögda på varandra, klagar över vars en ex-tenta-fråga vi bara inte förstår, och sen fortsätter vi att stirra hålögt på varandra. Det är som att all annan skit vi brukar kunna grotta ner oss i är helt orelevant och det enda som får plats i huvudet är INKOMSTSKATTELAGEN. Och ingen vill höra om den.

4. Jag har råttor i mina väggar, jag hör hur de gnager sig in till mig as we speak. Jättemysigt.

5. Jag har 300 kronor kvar tills på tisdag. Alldeles nyss var det ett jätteproblem eftersom det typ ekade i mitt kylskåp. Men så kom en söt liten mäklarstudent och räddade livet på mig, köpte lite böcker. Jag handlade mat för nästan varenda krona, så nu slipper jag iallafall svälta. Enligt mina beräkningar har jag tillräckligt mycket mat för att kunna stanna här inne tills på tisdag då tentan äger rum. Vore det sjukt? Barrikera sig i sin lägenhet i 5 dagar, verkligen inte gå ut ALLS och bara pluggapluggaplugga?

DET HÄR VAR VÄRLDENS SÄMSTA GREJ JU! Nu när jag skrev ner mina anledningar att deppa blev jag nästan deppig. så. jävla. trög.


Här sitter jag och glor rakt ut i luften. ...

img_2231 (MMS)

Här sitter jag och glor rakt ut i luften. Eller nej jag glor på den här lampan! Måste ha en! Skulle vara helt sjuk fin hemma hos mig. Loppis? Auktion? VILL HA JU!!!!


Jag håller vad jag lovar, så mycket kan vi...

Jag håller vad jag lovar, så mycket kan vi ju vara överens om.. Kaos är ett skitbra ord för att beskriva gårkvällen. Supermysig prep och vin-tillställning här och så Babel som verkligen levererade, inte lika svettigt som det brukar vara och musiken var helt överbra. Sen närvarade jag på cirka tre mer eller mindre underliga efterfester och däckade totalt slut typ halv tio i morse, OM JAG KUNDE LUGNA NER MIG LITE NÅNGÅNG?! Vaknade ett och fick för mig att plugga, förvånansvärt mycket gick in! Men nu vill jag faktiskt bara spy och sova. Så jag kör på det, och hoppas på att vara i hyffsat skick klockan åtta ikväll när det vankas födelsedagskalas för Rob Pattinson. Inte alls lika ball som det låter, Rob Pattinson är i det här fallet inte vampyren, utan Lollos skyltdocka. Ja. Jag ska på en skyltdockas födelsedagsfest.


OKEJDÅ


Jag älskar min ögonsbrynspenna, det vet vi. På sista tiden har jag nog faktiskt missbrukat den vid många tillfällen. Aldrig har jag fått en komplimang, och två stycken har ärligt sagt att de tycker att det är fult när jag fyller i mina ögonbryn sådär mycket som jag vill göra - 1. Mamma. Hon tycker jag ser ut som en clown. Jag slutade lyssna på mamma när jag var 14 så jag bryr mig inte. Och 2. C - sist jag var i Paris stal han min ögonbrynspenna och gömde den, två minuter innan jag skulle åka fick jag tillbaka den men då var jag redan på bristningsgränsen efter 3 dagar utan mina ögonbryn. Men det fungerade lite kanske som terapi också, bryta beroendet liksom. För sen dess använder jag pennjäveln kanske varannan gång jag sminkar mig istället för varje och tre gånger däremellan. Och jag vet inte?! Jag tror jag börjar gilla det till och med... Jag ser helt snäll ut utan de där svarta strecken i ansiktet!

kaffekaffekaffesolsolsolpluggkaffekaffe

Här sitter jag. Med musik på högsta volym och väntar på att grannarna ska knacka på dörren (eftersom jag brukar skrika prosit till mina grannar när de nyser förstår ni att det är ganska tunna väggar). Än så länge är de tålmodiga, men jag ser i deras ögon att de hatar mig varje gång vi möts i trappen. JAG SER DET!

Helt överspeedad på kaffe och frisk luft är jag också. Fantastisk dag, har suttit i solen med Bianca och Sandra i flera timmar innan jag faceade min verklighet som student och körde ett par timmar plugg på biblioteket. Sen ett par kaffe till utomhus på det. Jag kommer sitta ensam på uteserveringarna i december, så mycket vägrar jag vintern.

Är iochförsig helt köldskadad nu, fryser i ryggraden, förstår ni vad jag menar då? Hoppas en varm dusch kan lösa det problemet för jag råkade visst beställa hem en viss fransyska från Paris+pojkvän genom att på heder och samvete lova kaosfest...


MUSICMUSICMUSICMUSIC LOVE

Alex Schulman skrev häromdan om att han inte förstår folk som blir lyckliga av att höra musik. På samma sätt som det gick upp för honom att det finns sådana människor (jag), så gick det upp för mig att det finns folk som inte upplever musik så (han). Jag fattade att jag utgått från att alla människor ÄLSKAR musik lika innerligt som jag. Att alla människor kommer innanför dörren, drar hörlurarna ur öronen, sätter iPhonen i högtalarna istället och sätter musik på högsta volym för att över huvud taget kunna ta av sig skor och jacka (jag). Jag fungerar inte i tystnad, förutom när jag ska plugga och sova, då måste det vara helt jävla knäpptyst. Det går liksom inte in i mitt huvud att man kan lyssna på musik och känna att det ger en absolut ingenting.

Så när jag läste det kände jag att jag övergett musiken för länge nu. Inte uppdaterat mina Spotifylistor sen jag minns inte när. Inte blivit kär i en låtjävel på flera månader liksom. Så bara för det. Så får den här sjukt produktiva onsdagen, en alldeles egen liten mini-playlist. Snällt.

HÄR ÄR DEN!

Älskar när plugghitler stormar in klockan ...

Älskar när plugghitler stormar in klockan tio och informerar om att vi ska plugga tills vi självdör. Älskar verkligen!! En sak är iallafall säker, utan henne hade jag inte pluggat en minut inför mina tentor, så det är ju bra att hon finns ändå.


MILLE-CRYSTEENASå grym video! Tänker bara på mina gamla Paris-grannar skyltdockorna, slår vad om att de också hade ljusfest när ingen såg.

CRAZY STUPID LOVE

Alltså grejen är att jag gillar att gå på bio så himla mycket, känslan liksom. Jag hade kunnat bo i en biosalong om jag fick. Speciellt när man har trevligt sällskap i form av knasduon Johan och Bianca. Vi var nästan helt ensamma i biografen så vi fick vara hur störiga vi ville. Folk är så lättstörda när de går på bio. Man får typ inte prassla med sin godispåset utan att nån idiot ska blänga surt. Men ikväll kunde vi sitta barfota med fötterna på ryggstöden framför, garva ashögt, smaska på popcornen och prata när vi ville. 

Jo alltså, jag tycker ju att det är så jävla nice med hela biogrejen så att jag tycker vilken film som helst blir ett mästerverk. Jag hade liksom tyckt att, jag vet inte, Karate kid typ, var ett mästerverk på bio. Om jag verkligen sett en ett mästerverk, och känslan av att det är en helt fantastisk film ska hålla i sig i mer än 10 minuter, så kan jag knappt lämna biografen. Jag överväger på allvar att gömma mig under en fåtölj så jag kan stanna kvar och se filmen gång på gång på gång på gång. Det har jag aldrig gjort. Så jag går därifrån och kan inte sluta prata om filmjävlen i en vecka. Plågar alla med att berätta om den, tänker på den varenda minut och kopplar allt som händer till filmen. Sist det var så var när jag såg Melancholia. Fortfarande mästerverk.

JAG KOMMER JU ALDRIG TILL MIN POÄNG. Crazy Stupid Love var bra! Inte fantastisk, inget mästerverk, SJUKT amerikansk, men helt klart underhållande. Och det är precis tillräckligt, jag pallar inte se Melancholia alla kvällar i veckan liksom. Men så kommer jag hem och läser recenssioner som jag alltid gör när jag sett en film. Och det är bara: KORKAD KORKAD KORKAD. Jaha, och då känner jag mig korkad för att jag tyckte den var kul. Ja, den var twisted och med 99,9% säkerhet skulle samma historia inte upprepa sig i verkligheten, men och?! Man skrattade, och INTE för att man är korkad utan för att Steve Carell är KUL. Man grät en skvätt, inte för att man inte sett det förut, men för att det var fint i all sin klyschighet. Och man fick kåtslag (alt. mindervärdeskomplex - Johan) på Ryan Gosling, inte för att man någonsin kommer komma i närheten av mr.Perfect himself, men för att han är så JÄVLA SNYGG. Där har vi det, framgångsreceptet som är så hatat för att det är använt, förutsägbart, och om ni vill, korkat: Skratt, gråt, kåtslag för kvinnorna i publiken och mindervärdeskomplex som leder till inköp av gymkort för männen.

SÅ. Och om inte det räcker, så tycker jag att alla prettotyckare kan köra upp sina fina åsikter i arslet, och låta Crazy Stupid Love vara vad den är.


Någon Top Model-nörd som minns Analeigh Tipton? Tycker att hon är helt fantastiskt rådjurs-vacker, och hon verkade vara en så himla härlig person. Hon spelade iallafall barnflickan i filmen, och det är nog safe to say att hennes skådespelarkarriär är öööver... Hennes insats var det enda som var smärtsamt att bevittna i den här filmen. Tycker jag.

EXTRAEXTRA! Mitt mobila bredband i otrohetsdrama!


Igår upptäckte jag att någon flirtade med mitt mobila bredband! I vanliga fall är det som ni ser bara Telenor som messar mitt bredband, men ta mig tusan! Här har vi någon som lägger in en stöt, och GILLAR mitt bredband. Vet inte vad mitt bredband gjort för att förtjäna denna uppmärksamhet, min uppfattning är att det är långsamt, dyrt och helt ofunktionellt varannan gång jag använder det. NÅJA. Jag blev ju lite nyfiken, vem ÄR mitt bredbands mystiska flirt? Hitta.se kunde berätta för mig att flirten, är en man vid namn Henric. Henric bor på något som heter Vargön och det låter ju spännande. Henric har hela 5 mobilnummer, men inte nog med det! Han har även ett fast telefonnummer som han DELAR med en tjej. HÅÅHÅÅÅÅ, jag är visst en snaskig otrohetsaffär på spåren, mitt bredband har slampat till det med upptagen man. Nasty!!! MEN. Måndagmorgon 07.30 satte Henric stopp för mina fantasifulla slutsatser. Det var Sanning eller Konka. SANNING ELLER KONKA, VAD ÄR HAN, FJORTON?!?!? Vad bra att han kände att han ville berätta det ändå, klockan halv åtta måndagmorgon. Jättefint verkligen Henric. Kanske smög ångesten sig på sådär vid morgonkaffet när han insåg att han fyllemessat annan tjej, det här måste förklaras!!!! Jag och bredbandet tackar ödmjukast för den här informationen och bredbandet hälsar att det ändå inte gillade dig.  

Mycket mobilblogg på mig nu, men jag har i...

Mycket mobilblogg på mig nu, men jag har inte tid med mitt datorhelvete, det tar väl i runda slängar en kvart från startknappen till uppkoppling.. Idag har jag pluggat för första gången den här kursen! 2 veckor innan tenta. Bra! Druckit absurda mängder kaffe, minst tionde koppen nu, fortfarande trött. Diskuterat (läs bråkat, nästan...) en kassadiff på åtta kronor med min chef i en halv evighet. Lagat asgod mat och blivit lite ledsen för att jag inte hade någon att bjuda på när jag för en gångs skull lyckats. Och nu väntar jag på Binc och Johan, bio! Är lite rädd för att somna så håller tummarna för att Crazy stupid love är underhållande. Såg Blue Valentine igår, med Ryan Gosling som är med i Crazy stupid love också, och heeerrre Gud. Jag och Linda satt i varsitt soffhörn och dog i vad som nog närmast kan beskrivas som kåtslag. Heh.


if it makes you happy it can't be that bad

Var på årets trevligaste B-day middag igår. Hatar att erkänna det, men den överträffade min egen. Det var Emma som höll i kalaset för drygt 20 pers på Teemus restaurang. Fantastisk mat, underbara människor och grym stämning. Och för mycket vin, otippat.. När dessutom Linda och jag tycker att det är en skitbra idé att sitta uppe till fem i morse och diskutera livet (hjärnan är ju så jävla sharp när man dränkt den i tre flaskor vin), så mår man ganska överjävligt idag.

Kameran fick ju inte plats i min miniväska igår, så slänger in en gammal dålig bild på mig och min stora kärlek här i livet.


GODMORGON! Jag är så klok! Jag är ju det?!...

GODMORGON! Jag är så klok! Jag är ju det?! Är duktig och stannar hemma och dricker te och dippar morotsstavar i min ensamhet kvällen innan jobb. Precis. Hehehhehehehehehe. Eller nej. Men jag har en ursäkt för att det inte var så! Bianca och Johan bjöd på middag och hade jag sagt nej hade jag ju fått svälta? Nåja, helt plötsligt blev vi skitpepp och hade hattfest. Grannen kom i kalsonger och klagade på ljudnivån, och vi var helt enkelt TVUGNA att gå ut. Kunde inte förneka Malmös uteliv vår närvaro. Ner på stan, kaooooos. Har nog aldrigt flippat så mycket på Koi. Jag var helt knäpp och jag överdriver nog inte om jag säger att varannan kotte där hatade mig. Snodde en flaska vin i baren och satt under bardisken och pimplade, för att ta ett exempel. Tjugo över tre tog en av vakterna tag i mina axlar, skakade mig och frågade för tionde gången: KAN INTE DU GÅ HEEEEEM?! Det kunde jag ju inte, det blev efterfest till tidigt i morse. Nu är jag så jävla bakis att jag inte kan äta frukost, och dessutom tokförkyld! Jag förtjänar det, jag förtjänar att avlida idag, så det är lugnt.


again and again and again


Digitalism 21 oktober på.. nu har jag glömt. Babel eller Inkonst! FETTTTTTTTTTT faktiskt!

HEJHEJ FRÅN JÄTTEMÄNNISKAN TILL VÄNSTER!


Jag banagade paljettklänningen i sista sekunden. Jag var halvvägs ut genom dörren innan jag kunde identifiera känslan, vad som var fel, och det var först när jag kunde sätta ord på det som jag fattade att det bara inte gick! Jag såg ut som en kärring. Så jag bytte till en Zara-trasa som jag köpte för 5 euro nån gång och som dessutom är helt sönder i varenda liten söm. Så. Mycket mer luffigt, men inte helt bekvämt, fan vad trist det är att klä upp sig. Kvällen i övrigt då.. Hm. Hur ska jag lösa det här smidigt. Vi skiter i det. Går vidare...........

Till i kväll! Jag och Linda var på Slagthuset och satt i publiken på inspelningen av veckans Robins. Tack kära mamma för det tipset, hög faktor vardagsunderhållning på det! Håkan Juholt var gäst och han vann våra hjärtan på en sekund - TEDDYBJÖRN!!! Christine Meltzer var också briljant men det har jag alltid tyckt. Sen drack vi vin på Moosehead och analyserade sönder saker i våra liv så som bara vi kan. Bra torsdag trots STORM och PISSREGN alltså. 

PALJETTEROCHGLITTEROCHGLAMOUROCHDRAÅTHELVETE!


Den här gamla godingen ja! Kostade typ skjortan och har fått lämna min garderob EN ENDA gång på TRE ÅR. Ytterligare ett par gånger har jag haft den på mig och ångrat mig i sista sekund. Jag känner mig o.b.e.k.v.ä.m.

Nu sitter jag här och är lite nervös, för ikväll ska den på, och jag har INGET ALTERNATIV som platsar i desscode gala. Har inte provat än (smyghåller tummarna för att jag inte kommer i den så kan jag stanna hemma och äta chips och kolla på Bonde söker fru ikväll) men ska se om jag inte kan komma undan med mina mc-boots till eller om det ser för knäppt ut. Skulle rädda kvällen för min del! Om jag ser mig i spegeln, sådär uppklädd till tänderna, tänker jag inte: WOW VAD JAG ÄR SNYYYYGG, eller så. Jag tänker: vem är den där snobbiga idioten? Sen måste jag föra mig som den där snobbiga idioten hela kvällen, och det går alltid åt helvete och så gör jag bort mig. Det är därför jag trivs bäst i mina luffarkläder. They go with my luffarpersonality you know.

Kan inte min hjärna alltid vara såhär jävla bra, och inte bara under de timmar jag i de flesta fall sover?

Hade reserverat hela dagen imorgon för att klottra ihop en uppsats med inlämning på fredag, men se där! Ett par timmars jobb under den tid på dygnet då min hjärna är som absolut mest välfungerande - och vips! Den är fanimej KLAR. STOLT tjej som går och lägger sig nu och njuter av en ledig dag imorgon... 

gå-hem-present


Vi fick varsin orkidé av Kim innan vi gick hem ikväll. Hon hade hela huset fullt av vackra orkidéer i höga vaser och hon tyckte vi också skulle pynta våra hem med vackra orkidéer i höga vaser. Jomen visst, så vackra orkidén får snällt följa med hem till min knarkarkvart (ja alltså inte bokstavligen men det ser fan ut så efter den här helgen), från sin tjusiga höga vas från sina kompisar, ner i en jävla ölflaska. Tycker fan synd om den... "Hög vas" hamnar genast på inköps-listan.

Dricker vin, äter fantastisk mat och skrat...

img_1179 (MMS)

Dricker vin, äter fantastisk mat och skrattar åt våra identitetskriser med Morris, Emma, Binc och Linda i Bara <3


Morgonsnusk

Godmorgon! Mår ni bra? Det gör jag! Nu iallafall. 4 timmars sömn fredag-lördag och 3 timmar lördag-söndag var vad jag hann med den här helgen. Jättenöjd med det. Var så trött igår på släktmiddag att jag inte riktigt visste vem jag var. Ni vet när man nästan somnar i tårtan, inte kan prata och istället sluddrar, inte fokusera blicken, ögonen bara rullar runt. Tog igen det med en 13-timmars inatt, och är helt återställd nu och pepp på veckan! Det händer en hel del! Middag hos Cholantan, Jubileumsgala för Make Up Store, Tv-inspelning på Slagthuset (Robins), ena systern Gladhs B-day och lite sånt!


LSHMSFOAIDMT(laughing so hard my sombrero falls off and I drop my taco)


Jag har en svag sida. Jag kan inte säga NEJ till den här bruden. Inte en tråkig stund med henne, det är ett som är säkert, men oj vad många gånger jag fuckat upp mitt liv för att jag prioriterat att dricka vin och dansa med henne istället för att typ bli frisk, jobba och gå i skolan... Igår delade vi en vinare i mitt fönster.


Jag var också med. Mycket gladare faktiskt än vad det ser ut som, jag försöker bara vara snygg tror  jag.


SÅHÄR GLAD JU!!!


Det är mysigt hemma hos mig. Alla trivs hemma hos mig. DET ÄR SÅ!!


Sen blev vi trötta på varandra och ville träffa annat folk. Vi cyklade på ostadiga hjul tilll Victors och mötte upp många fina. Bland annat Jonatan! Som hade varit i Köpenhamn och rökt cigarr hela dagen.


Sen glömde jag att jag hade kameran i väskan ett tag. Vi drog i allafall vidare till Belle epoque och drack coctails på Lindas bekostnad, dåligt samvete där faktiskt. Storyn var såhär, att en gång när vi var där i somras så råkade Linda sätta sig på glassplitter och fick en asstor glasskärva i rumpan! Det gick hål i byxorna och det började forsa blod. Belle Epoque-människorna var såklart helt förstörda och lovade henne gratis drinkar nästa gång hon kom. Men hon kom ju inte! Men det gjorde ju vi! Sen köpte jag ostpopcorn av en arab.


Och så Noize på Babel på det. Svettigt som vanligt men ovanligt folktomt. Jag blev nerputtad för ett 1,5 meters STUP av ett bitchigt litet Farstaglitter. Ramlade på tre jättesöta pojkar som tog emot mig med öppna armar och skällde ut Farstaglittret. Fint ändå. Vi hamnade på St Knuts torg. Alltså verkligen på. Utan att reflektera över saken och utan en plan satt vi oss ner mitt på torget och satt kvar i en timme. Det var ju en så jävla härlig kväll!...................................


Efter det så åt vi popcorn utanför Jonatans port i 30 minuter. Ringde typ alla i våra telefonböcker (ber om ursäkt för detta...) och när vi insåg att verkligen INGEN ville ha med oss att göra letade vi upp numret till en kille som vi hängt med under kvällen på Eniro. Alltså. Han blev skiträdd, tyckte att vi var "creepy", nähä, det menar du inte? Och han ville verkligen inte ha efterfest med oss. Så vi hade inget annat val än att gå hem. Pengar till taxi var det ingen som hade så en timmes nattlig promenad. ÖVERKUL!!!

Och det var det!
VAD FINT VÄDER DET ÄR IDAG FÖRRESTEN, helt sjukt!

Driiiinkkkkzzzzz med Emma & Jonatan på Bel...

img_6284 (MMS)

Driiiinkkkkzzzzz med Emma & Jonatan på Belle epoque!


RSS 2.0