do it again and I see you tomorrow


Åh vad det hjälper ändå, att dansa tills sex på morgonen. Tack för det. Nu känner jag en gnutta livsglädje igen. Och imorgon är det Valborg, så nästa dans är ju inom räckhåll. Bra.

orkar inte riiiiiiiiktigt


TYP SÖKA JOBB. Fuuuuucccckkkkk mitt liv just nu. En bunte tulpaner och en billig skumpa och tack för den här tiden. LOVELY! Ska leta fram mitt cv på ngt usb nu.. MÅ DET VARA DÄR, för jag ORKAR inte skriva ett helt nytt...

READY TO RUMBLE

Godmorgon! Jag är skittrött. Har spelat rumble halva natten. Här har jag precis insett att jag kunde spela med randoms. Men ni ser. Motståndarens tur preciiiiis hela tiden. Känner mig som en övertänd boxare i boxningsringen eller något. Springer och viftar och skriker 'kom an kom an' till bosse, elle, lenisen och degerstedt. Och de ba: paaaallllaaaaaaaa........ På ett sätt räddar de mitt liv genom att inte spelar med mig precis hela tiden, den enda anledingen till att jag inte spelar konstant är att jag har uppnått max antal aktiva spel... Har ju en del annat att ta tag i en dag som denna. Så får fördsöka chilla.

Sopstationen


Postar bara mina facebookbilder här ju! TRIST! Men nu när jag har ny lur med fancy kamera (kamerauppdateringen från iPhone 4 till 4s går inte av för hackor) finns det egentligen no excuses. Ska bli instagramfreak så småningom också. Ni kan ju följa mig där vettja? Annajet heter jag. Som förr i tiden. Mitt fjortiz-alterego.

Tja. Har hängt med Leif idag. Vi skulle chilla en kaffe i solen men solen gick i moln och det blev STORM. Vi krigade (jag krigade, Leif tyckte jag var mes för att jag tyckte det var ett krig) oss ut till Sopstationen och letade efter en tjocktv. Fanns inte. Gillade den här lemlästade (stavning??) skyltdockan. Och en kinesisk snaps med en ödla i. Tydligen random i Kina, men hallå jag har väl inte varit där heller. CRAZY TYCKER JAG IALLAFALL.

...OCH SKÅL FÖR SANDY!


Letade fram mitt första Pelekaplagg igår! Gud vad jag älskade den där tröjan. Och gör fortfarande! Finaste tyget någonsin ungefär.

Riktig födelsedagshelg det här. Igår var vi hemma hos Sandy och ÅT OCH DRACK. Fint och bra på alla sätt och vis. Jag åt mest. Drack ett glas vin och sen bara vatten för att JAG INTE STÅR UT MED BAKFYLLA MER. Det gååååår inte, blir ju inte människa förrän på torsdagen igen och då inleder jag i regel nästa helg..

Idag är jag så sjukt uppgiven. Det finns inget hopp. Inte ens ETT GLAS VIN kan jag dricka lördagkväll utan att plågas i bakfyllans ångestklor varje söndag. Lägg av. Det är liksom inte kul. VAD HÄNDER MED MIN KROPP?!?!?!? Den har seriöst åldrats 20 år på ett år. No kidding.

SKÅL FÖR BINCEN!


Igår fyllde Bianca 23 så vi var där och stimmade runt lite. Som barnkalas fast med drinkar, sånt gillar jag. Nu ska jag försöka kapa av min haka som under natten förvandlas till en enda stor finne (KLÄM ALDRIG!!!!), med en slö kniv. Trodde man var färdig med acne efter 17?!

FÖRFEST!

HAHA, jag ångrar mig. Ni är ju ändå bara tio stycken som läser så en liten länk kan jag ju kosta på mig. Tycker det blev rätt kul ändå. Alltså jag låter ju inte som den vassaste kniven i lådan men det har jag aldrig sagt att jag är heller. En partykärring bara. Men killarna är sjukt duktiga tycker jag och jag hoppas att det blir SUCCÈ av Förfest!

VÅRLUFT!

Blir så glad av just vårluft. Har haft en såndär duktig dag som varit kul, men ändå effektiv. Började med att ta tag i plugget på riktigt, stillade ångesten lite, även om jag verkligen måste sätta fart varje dag nu... Sen var jag med på ett par kundmöten på kontoret och bondade typ övermycket med en åttioårig sötgubbe som bjöd på tårta (vägen till mitt hjärta). När det gick upp för honom att jag inte var registrerad mäklare utan bara assisterar såg han helt vilsen och förtvivlad ut och sa: "men jag vill ju ha Anna"???? HAHAHAHA, alltså om inte alla säljare kunde säga så?!

NU SKA JAG UT I KVÄLLSSOLEN OCH LEKA. HEJJJJRÅÅÅÅÅÅ.

charitycase

ÅH JAG DÖR AV SKAM!
Råkade säga till min chef att jag hade ont i magen.
Hon frågade varför.
Jag sa att det förmoooodligen berodde på att jag de senaste dagarna levt på yoghurt + musli + knäckemacka + kaffe.
Hon frågade varför.
Jag skrattade och sa att det var för att jag är pank (SANT, men herregud, nånstans väljer man ju att vara pank. Jag hade ju kunnat prostituera mig eller sådär om jag verkligen inte pallade äta knäckemackayoggimuslikaffe tre gånger om dagen).
HON BLEV ARG! Sa att jag inte kunde vänta mig att hon skulle låta mig gå hem och svälta om jag berättar det där. Och då verkade det ju som att jag hade någon sjuk baktanke och försökte tigga cash och mat av henne på ett sjukt sneaky sätt. OCH SÅ VAR DET INTE! Jag VILL äta mina knäckemackoryogimuslikaffe tre gånger om dagen! Men då hade hon redan slutat lyssna...
Så hon lastade på mig konserver och så fick jag låna 300 spänn.

JA! VERKLIGEN DÖÖÖÖÖR AV SKAM NÄR JAG TITTAR PÅ DE DÄR PENGARNA. Men ska köpa käk för dem och isolera mig och plugga sönder tills lön om en vecka. Det blir bra det. Hehe. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. DÖR.

grimes


Kan inte bestämma mig för om jag älskar den här tjejen eller stör mig på henne. Hon ser ut att vara 5, hon rör sig som om hon vore 5, hon sjunger som om hon vore 5. Men ändå! Jag trooor jag gillar det jättemycket!

Annars då. Försakar plugget för häng på kontoret där jag inte gör någon nytta. Promenerar liet för långa promenader i min ensamhet. Ska dricka kaffe med min sambo-to-be nu. Precis sagt upp äckelläggan! Det blev lite diskussion om att jag tog mig rätten att begränsa min uppsägningstid från tre månader till två och en halv. JAG FÖRSÖKTE FAKTISKT FÅ TILL ETT KONTRAKT OM SAKEN, men det var det ingen som tyckte var så intressant då. Så suit yourselves eller något.

hejhej.

lose it


weeknd

Söndagsmorgon! Borde vara svart och bakfull i sinnet, men är förvånansvärt pigg och glad. Till skillnad från Emma som vaknade 45 minuter efter att klockan skulle ha ringt, i ren och skär panik. Stackars bebi. Att försova sig till jobb är en av de fittigaste känslorna jag vet.

Igår var en MYCKET trevlig lördag. Jag och Chanel satt i solen på café Gustaf och käkade jordgubbar och drack kaffe och planerade sommaren. VI SKA BLI SAMBOS. Det är lite galet, men det känns så himla rätt och bra. Lägenheten är helt fantastisk och jag är säker på att jag kommer vara lycklig där.

MM. Sen gick jag hem och åt spenatstuvning. Igen. Men nu åt jag för mycket. Har stillat cravingen för några år frammåt nu. Gjorde ett litet inhopp per telefon på en gammal väns podcast. Ett mycket stimmigt och förvirrat samtal om härdsmälta på krogen. Kul! Men jag kommer nog skämmas ögonen ur mig när jag får höra resultatet, jag sa mer än en sak som lät DRYGDRYGDRYG. Så ingen länk. Nej.

Sen kom Roberto och Emma och så drack vi vin och stimmade lite innan vi drog till noize och stimmade där med. Fick min dos dans liksom. SHT VAD JAG ÄLSKAR DET. Borde tvinga mig ut och dansa sjukt när jag mår som sämst, allra bästa medicinen mot depp.

ÅH. Nu ska jag till kontoret och göra klart jobb jag inte hann med i fredags, och sedan blir det lite visningar. Gillar att jobba söndagar! Trodde aldrig att jag skulle säga det men det är helt sant! Idag iallafall..


friday thirteen


TJA! Sitter och käkar spenatstuvning så att det sprutar ur öronen på mig. Har haft årets craving på fuckin spenatstuvning i en vecka nu, och IDAG var det läge. Skulle nog kunna leva på stuvning. Allt som stuvas kan liksom.

Har haft två snurriga dygn med en massa kul skit. I onsdags satt jag till exempel utanför P3s studio på Baltzarsgatan i en halvtimme, för att efteråt upptäcka att jag hade kunnat komma in OM MIRIAM VÅGAT TRYCKA PÅ EN KNAPP. Det var ju till exempel jättekul. Nåja. Sen käkade jag det sjukaste nanbrödet med kokos och honung och grejer och drack öl på random indiskt hak. Sen Belle, Brogatan och Debaser. Och så en mycket tveksam efterfest i Malmös mest ångestfyllda byggnad - RÖNNEN...

Igår bjöd jag Linda på gratislunch på foodcourten på centralen. Mycket äcklig mat. FÖRUTOM GUNNARS KORVAR!! DE REKOMMENDERAR JAG VARMT! Det heter inte Gunnars korvar, men Gunnar jobbar där och Gunnar är fin. Så ni vet. Sen drack vi vin på torget. SE OVAN. FINT VISST?!?!?!! Ja. Sen joinade jag Miriam och Erik på Möllan och så gick vi på teater på Inkonst. Det var så sjukt nice, varför går man inte på teater typ hela tiden för? Det enda jobbiga var att man inte fick skratta. Det var en sjukt tragisk och tung historia, men med en hel del komiska inslag där jag helt klart tyckte det var läge att bryta ut i gapskratt. MEN SE DET FICK MAN INTE. Alla svåra kulturnissar satt där med sina stonefaces, så det var ju liksom bara att knipa. Sen gick vi till Grand och Moriskan och träffade en massa bra människor.

Idag har jag hängt med min stora inspirationskälla här i livet och flängt runt på möten lite här och var. Fredagar på praktiken är min favoritdag. Då klär vi oss fint och har kundmöten hela dagen. Sen afterworkar vi och gör stora planer och jag känner att fan, det finns nog hopp om framtiden ändå.

!!!


MAAAHHHH. Bakfylla dödar mig nuförtiden. Jag tänker nog fan lägga av med alkohol snart. Det är först när kroppen blivit trött och gammal (min kris har inneburit att jag fått en ny syn på mig själv, min självbild är en sliten 40-nånting-alkiskärring) som man känner på riktigt hur skiten FÖRGIFTAR en. Sen kanske det hjälper att gå hem och lägga sig tidigare än klockan sju på morgonen jag vet inte.

psyche


HEJ HEJ NI TRE SOM FORTFARANDE LÄSER. Jag har krisat lite sista tiden. Förlåt för det eller något. Men efter en påsk som jag tillbringade i soffläge med tjock katt på magen och handen konstant på väg mellan påskägget och käften har jag liksom tagit tag i livet lite. Det här håller inte. Det jag kallar att ta tag i livet är tydligen att dra på mig dubbla mobilabonnemangskostnader. Lyxfällanvarning på den tror jag. Samt försäkra mig om anställning efter min examen OM MINDRE ÄN TVÅ FJANTIGA SMÅ MÅNADER. Det är väl inte så jävla konstigt att man får en månads lång panikångestattack bara av tanken?!?!!? Nej. Och så ska jag flytta, eftersom jag lokaliserade iallafall 50% av ångesten till ensamheten i min ruttna lägga. Blir nog bra. Någon gång.

RSS 2.0