Fågelmatarsöndag! Jag må se nöjd ut men sa...

img_5209 (MMS)

Fågelmatarsöndag! Jag må se nöjd ut men sanningen är att jag fick feta "the birds"-associationer. FISKMÅSAR ÄR SNUSKIGA JÄVLA FÄDERFÄN OCH DE BORDE DÖ.


AW på NewfourVi afterworkade lite på Johans kontor igår. Ville bara visa lite bilder för vi var så söta. *TIHI*

Lindas födelsedagspresent från mig var Alb...

img_1463 (MMS)

Lindas födelsedagspresent från mig var Albin Gromers spelning på Babel igår. Fint av mig, Mmm. Vi älskar Albin. Alltså vi är kära i Albin. Helt fantastisk var han. Finast finaste fin-Albin.


Tidsplanen som sprack...

MEN HERREGUD. jag hinner ju inte med här. Aldrig har tiden gått så fort som den gör nu, blir livrädd. Snart är man antingen en tragisk 30-plusare som fortfarande beter sig som 17 men ser ut som 45, alternativt en grå småbarnsmorsa. Pest eller kolera om ni frågar mig. Diskuterade ångesten med Binc igår över en promenad på Ribban och förstod hur jävla korkade vi lät när vi förfärat konstaterade att vi håller på att bli GAMLA. Samtidigt som vi passerar ett gäng i kategorin gråa småbarnsmorsor.

Idag har jag presterat. Var först på kontoret i morse med ett BERG måsten på mitt bord. Känner paniken äta upp mig innifrån när jag sätter igång och inser att jag nog även kommer bli sist på kontoret. Men fick in någon ultraspeed och var klar för en timme sen. Det mest tidskrävande var nog min första "säljande beskrivning". Ni vet de där ÖVERPOSITIVA hyllande texterna. Helt okej lätt om vi snackar en sekelskiftesvåning, inte lika lätt när vi snackar en skolåda på Södertorp med välbevarad inredning från 1967. HAHA! Om inte min mäklare slaktar den skoningslöst så lovar jag att ni ska få läsa. Aldrig har ni hört en positivare ton från mig.*CHIPS*Damen längst till höger firade sin flytt till egen lägga igår! Det var den fetaste hemmafesten jag varit på på år och dar, VILKET DRAG! Sen åkte Emma och jag till Klaffbron för att klubba litegrann, och deeeeet var det fler som hade gjort. Vill jag lova. HELT SJUK KÖ. Men på något jävla vänster kom vi in på 20 min, när alla vi stod med längst framme i kön hade köat i en timme... Hm. Vår kömetod var nog inte helt moraliskt ok. Sen fortsatte vi dansa tills fyra i morse, och ska jag summera kvällen så var det alltså dans nonstop i 8 timmar! Det finns inget jag blir så lycklig av som att dansa. Jag är inte ens bakis! TUR, för nu har jag fyra dagars försakat plugg att ta tag i.

TORSDAGSKALAS


NJAÄÄÄ vet ni vad. Lite besviken är jag allt. Det var tydligen omöjligt att toppa 5e januari-festen! Det var en kul kväll ändå, men folk var sådär torsdagsavslagna, det märktes liksom att man hade jobb att sköta idag. Det hade jag också. Men jag skötte inte det, och nu är klockan 17 och då är det färdigarbetat för den här veckan tycker jag.

Ikväll ska jag laga mat till mina två älsklingar längst till vänster i bild sen ska jag sova för imorgon ska jag handla krukväxter med min mor.

FAVORIT I REPRIS


Ikväll är det Nöjesguidenfest igen! Woopwoopwoop. Jag var så pepp igår att jag inte kunde sova, PÅ RIKTIGT! Har straffat mig idag. Zombie i skolan, och sen fanns verkligen ingen energi kvar till plugg. Så jag lät mig släpas Malmö runt med stans största shoppingmaniac. Köpte ett svart läppstift. Heh. SER INTE KLOK UT OCH JAG GILLAR DET!!!


Och så en stimmig låt!!! Med en sjuk video! SKÅL!

SORGLIG ALLA HJÄRTANS DAG

Det är lite passé det där med att vara en bitter singel på alla hjärtans dag tycker jag. Jag tänker alltid att i år ska jag inte vara det! I år ska jag bara vara lycklig för alla som är kära och fina, hur svårt kan det vara?! Men det är svårt, min bittersida som jag jobbat så hårt med att döda gör sig vääääldigt påmind den 14e februari varje år. Skitlöjligt, men nu är det så.

Vad som är ännu mer löjligt är att jag tyckte att ett litet vaniljhjärta i all min ensamhet kan jag ju få tröstäta ikväll. Så jag gick till affärn och insåg när jag plockat ner ett vaniljhjärta i påsen att jag inte STOD UT med tanken på att kassörskan skulle tycka synd om mig för att jag är en sorglig singel som inte ens lyckats fixa en dejt på årets dejtigaste dag, utan sitter hemma ensam och lyssnar på sånger om olycklig kärlek, gråter och käkar vaniljhjärtan. DET ÄR INTE SÅ!!!!!!!!!!!!!! VILL JAG SKRIKA TILL HENNE. DÅ! Kommer jag på att jag slipper hela scenariot om jag bara plockar ner ett vaniljhjärta till i påsen. Så jag gjorde det. BARA för att en jävla kassörska skulle tro att jag hade vaniljhjärtedejt på gång. Är inte det sorgligt? Jo. Det är jättesorgligt.


och LJUSSTUND

Räddningen när bostadsrättsföreningen tycker att 17 grader är en schysst inomhustemp. Och så blir det fint också! MYS MYS MYS! När jag har tid att fixa lite här i lägenheten och liksom.. ja, mysa till det, så är det så jävla nice. Då trivs jag! Men aldrig annars. Råtthål.

FRUKTSTUND

Någon som känner iallafall ett litet sting avundsjuka när ni ser min c-vitamin-uppbunkring? KOM IGEN! Förtjänar en fet fruktstund, har visat lägenheter idag, som sig bör på söndagar. Sista visningen hade vi på Sevedsplan och då är man ju bara korkad om man inte tar tillfället i akt och svänger inom Özen Allfrukt!

Frithiof har ställt in sig på understa lag...

img_0807 (MMS)

Frithiof har ställt in sig på understa lagret i Aladdinasken och försöker förvilla oss genom att sova räv!


KOLLA vad jag fick av tant Bibbi idag (ni ...

img_9833 (MMS)

KOLLA vad jag fick av tant Bibbi idag (ni vet hon med morfinet?) tre babuschkor inköpta av en riktig babuschka i St Petersburg! Jag blev helt salig! Och Bibbi fattade ingenting. Hon sa att jag fick välja något hemma hos dem som jag ville ha hemma hos mig, och räknade med att få släppa iväg finporslinet och sånt. Så hon drog en lättnadens suck när det enda jag hade ögonen för var några billiga souvenirer. Herregud vad fina de är! ÄLSKAR DEM SOM OM DE VORE MINA BARN JU.


FREDAGZMYZ

Hey friendz. Vad gör ni ikväll? Dansar, dricker sprit och hånglar hoppas jag? Det borde man göra fredagkvällar. Men inte jag. Jag har insett att om jag ska palla mina vardagar så platsar inte alkohol dans och hångel i ekvationen, därför dricker jag te med min mamma framför brasan hemma i ångeststan. Och det är inte ens en uppoffring! Jag vill inget hellre än att sitta klistrad på min kontorsstol på praktiken och jobbajobbajobba. Gratis. MEN ÄNDÅ! ÅH! EN KICK ÄR VAD DET ÄR!

Little Dragon är i Lund ikväll. Konsert efter konsert bara passerar i Skåneregionen, och ju fler jag missar ju mer förstår jag att jag MÅSTE JU TA TAG I KONSERTHÄNGET! Maahh, det är ju typ det roligaste som finns, och så blir det så sällan. Lite sur när jag tänker på de som fick dansa till det här ikväll:


Är så glad! Ramlade in i den weirda naturk...

img_3313 (MMS)

Är så glad! Ramlade in i den weirda naturkostbutiken på Hansa när jag väntade på bussen. De hade MITT te! Som jag drack vareviga morgon i Paris, yogite med chokladsmak! Nostalgi! Varje påse med ett fint litet meddelande som min begränsat begåvade hjärna inte riktigt kopplade.


Bebba har mens och vi får inte skratta åt ...

img_4484 (MMS)

Bebba har mens och vi får inte skratta åt hennes blöja. Jobbigt.


FÖDELSEDAGSSÖNDAG

Igår fyllde Emma tant! NÄE, men tjugotre! Vi börjar bli vuxna nu alltså.. Ännu mera vuxen kände jag mig när jag fick lämna champagnebrunchen för att springa iväg och leka mäklare hela dagen. Första visningsdagen med Svensk Fast och det var kaos från början till slut.. Först kommer jag på att jag glömt boka visning med säljaren på första stället. Sen kommer min mäklare på att hon gjort exakt samma sak på nästa ställe, + att Sydsvenskan annonserat fel tid. Min tredje visning kom jag fem minuter sent till, tre sällskap står utanför och fryser halvt ihjäl. Ovanpå det har jag i allt kaos inte hunnit läsa på om lägenheten, allt jag visste var att den hade 4 rum, så jag kan inte svara på en enda fråga. Helt okej pinsam dag. Allt medans resten av gänget roade sig med go cart. Tillåt mig att bli lite bitter... Sen joinade jag Johan och Bincen Emmas släktkalas och det var mys-overdose som vanligt hemma hos familjen Cholat.

REUSED 10.01

Vad GLAD man blir när det händer saker i staden man älskar mest, som gör att man älskar staden ännu lite mer. Typ som i fredags, så var det invigning för Reused 10.01 (stora nygatan 36, skynda dit). Det var hur kul som helst, grymt folk i stans numera ballaste butik. Sen var det efterfest med mycket dans på Klaffis. Gillade det.


MELLO ÄR IGÅNG! Jag är inte den fantasten ...

img_5697 (MMS)

MELLO ÄR IGÅNG! Jag är inte den fantasten jag en gång var, men jag erkänner att jag gillar det! En folkfest är vad det är! Eller töntfest men ändå. Än så länge tycker jag såhär: Ana Gina är skitbra! You go girl liksom, 20 bast och hur ball som helst! Sean Banan är typ så jävla enerverande. Därför. Gör det ont att erkänna att jag blev lite medryckt. The Moniker har alltid kaftan. Vet någon varför? Marie Serneholt sjunger så fruktansvärt illa men FETT MED CRED ska hon ha för den glittriga kroppsstrumpan, det var modigt... Dead by april, VAD gjorde de på melloscenen?! Ja. Det är nog allt jag tycker såhär långt.


RSS 2.0