Vågar inte blunda och njuta av solen, då k...

img_3397 (MMS)

Vågar inte blunda och njuta av solen, då kommer den jäveln nog och pickar mig  i huvudet. Måste gå och prata med någon om min tilltagande fågelfobi. Annars är det en fin morgon på t-bryggan.


Det funkade att avleda ångesten med plugg!...

img_2112 (MMS)

Det funkade att avleda ångesten med plugg!!! Jag har helt seriöst pluggat tio timmar i sträck nu. Har haft plugghitler brevid mig men vi har knappt utbytt ett ord. Alltså, jag tycker att man förtjänar, och bör ta, en akademisk kvart för varje pluggtimme, men hon sitter timme efter timme efter timme med näsan i böckerna. Ett under av disciplin är vad hon är!!! Och det som är bra är att jag tvingas med i den där disciplinen, dels för att jag känner mig lat och odisciplinerad i jämförelse om jag håller på och tar pauser hela tiden. Och dels för att det är tråkigt att ha akademisk kvart med sig själv. Nu ropade de i högtalarna att det är dags att gå hem. Tveksamt om det spelar någon roll för plugghitler. JAG går nu iallafall.


forgive forget

Här var det vårdeppigt. Jag lider av något slags varannandagssyndrom där jag ena dagen ligger i fosterställning på golvet och skriker, för att andra dagen acceptera misären som är jag och göra det bästa utav situationen. Idag var andra dagen så jag är lite rädd för att möta morgondagen.. Har styrt upp biblioteksplugg, så ska jag ligga och skrika i fosterställning så blir det på biblioteksgolvet och förhoppningsvis har jag tillräckligt mycket självbevarelsedrift för att låta bli. Nog om ångest, blir ju bara patetiskt om jag ska sitta här och grotta ner mig i mitt SJÄLSLIGA MÖRKER. VILLE BARA LUFTA ATT JAG VILL DÖ. Varannan dag.

Alltså ibland är det lite overdose på havs...

img_1538 (MMS)

Alltså ibland är det lite overdose på havsutsiktsbilder här på bloggish. Jag vet. Men alltså, det finns inget vackrare än detta! Det var så fint nere vid Ribban idag att jag fällde en tår. DÅ är det jävligt fint.


DET FIRAR VI MED EN LITEN SÅNG


Trevligt tycker jag, att klockan bara är halv elva och jag har redan klarat av månadens största ångestmoment idag! På bekostnad av att jag inte sovit en blund i natt. Men det gör inget. De senaste dagarna har jag inte haft behov varken av sömn eller mat eller något annat heller för den delen. Ska inte säga att jag mår bra, men det är spännande när kroppen freakar ut och bryter sig ur gamla mönster och behov som en följd av ens psykiska mående. Se. Nu yrar jag också. Tror jag ska ge mig ut och springa en mil eller två när jag ändå är igång.

Hallå huset! Jag sitter i ett vindstilla h...

img_1297 (MMS)

Hallå huset! Jag sitter i ett vindstilla hörn i min trädgård. Dricker kaffe, lyssnar på musik och läser en självhjälpsbok i samma kategori som den Charlotte i SATC panikslaget slänger ut genom fönstret i något avsnitt. Har haft en jävligt shitty vecka. Helt underbart då att komma hem till familj, villkorslös kärlek, fullproppat kylskåp och att slippa hänga i min ångestgrotta till lägga i Malmö. Måste flytta.


Jag är vilse, bortkommen och lite packad p...

img_6008 (MMS)

Jag är vilse, bortkommen och lite packad på ett event som jag inte vet ett skit om. Helt ok om man är besökare, men tanken är tydligen att jag ska marknadsföra svensk fast. Ok. Så jag har pratat fastighetsmäkleri med 50 tanter klädda i rött från topp till tå. Det är det enda jag har fattat, dresscoden här är RÖTT, och bara kvinnor är välkomna.


lite såhär tycker jag.

Ingenting kan någonsin ha fått större genomslag på Facebook än Kony-filmen? Det är ju galet! Jag såg filmen igår och reagerade som man bör. KLART JAG VILL VARA MED OCH STOPPA DET JÄVLA KONY-ASET. Men stopp. Alltså allvar. Det SKRÄMMER skiten ur mig att folk är så jävla lättköpta, en välproducerad snyfthistoria och BAAM! Hysterin är igång. Är folk inte mer kritiska än så? Har man inte lärt sig, att det finns två sidor av ALLT. KÄLLKRITIK HALLÅ?! Gör din research innan du tar ställning i en så komplex fråga. Och förlåt, hur mycket du än researchar detta är jag rädd att du inte kommer någon vart. VI VET INGENTING, och jag tror det är läge att vara jävligt försiktig. Ingen har en aning om vad vi driver igång, och genomslagskraften är liksom större än vad vi inser. Vad är det nästa gång? Kan du fixa ett snyggt youtubeklipp där du trycker på rätt knappar kan du nog fan få med folk på vad som helst.

Jag är inget snille, och jag blir sjukt obekväm i politiska diskussioner över huvud taget. Not my arena liksom. MEN. Jag kan inte riktigt hålla käften när stämningen både på facebook och IRL idag har kännts som du-är-en-barnsoldats-främjande-jävla-idiot som inte postat Kony-filmen. Men nu ska jag sluta babbla min blonda skit och skicka er vidare till någon som verkligen vet vad hon snackar om. ALLA som postat Kony filmen borde ha läst det här, eller liknande kritik. Tyvärr får jag en känsla av att så inte är fallet.

thursday


GODMORGON! Fast egentligen har jag varit vaken ett tag. Linda har ringt och väckt mig i tid ett par mornar i rad nu. Det är skönt. Får ångest av att sova längre än till halv nio, egentligen. Jag bloggar ju sämst i veckorna! Mest för att jag är sjukt oinspirerad. Jag lever för helgen, och därimellan slavar jag på ett kontor alternativt sitter begravd i en fet bok skriven av en torr ekonomgubbe som heter Klas Eklund. Men idag kör jag caféplugg, soft att komma ut bland lite folk liksom. SOFT att ha lite smink i fejan en torsdag! Känns som att det är feeezzzzt på gång. Men så var det inte så. Det ska förberedas redovisning, opponeras och värderas. 3 flugor en smäll. Hoppas vi blir klara innan espresso house stänger bara...

LOREENS STÖRSTA FAN.


Har precis researchat inför mellofinalen på lördag!!! Jag såg bara första deltävlingen, när Loreen var med, så jag har gått miste om en massa skitmusik. Men nu vet jag vad finalen innehåller. Och jag har faktiskt bara en sak att säga. ÅT HELVETE MED PRECIS ALLIHOPA UTOM LOREEN. Det borde inte ens vara en tävling, Christer Björkman borde blåsa av skiten och skicka Loreen direkt till Azer......(landet ingen kan stava till). I vanliga fall brukar jag inte bry mig så mycket om vem som vinner, av den enkla anledningen att allt är mer eller mindre KATASTROF. Men så kommer vackra underbara fantastiska LYSANDE Loreen och bara.. levererar. Det är så jävla mycket kvalitet det här! Mer kvalitet än såhär kan det inte bli i Mello. Så, om svenska folket inte inser det här på lördag kommer jag bli förbannd på riktigt. Alltså riktigt bitter. SKÄMMAS helhjärtat över att vara svensk om vi skickar någon av de andra rötäggen till Eurovision. Är lite chockad över mitt engagemang här, men SÅ bra tycker jag Loreen är!

munster by jeffrey campbell


Jag har fått en platåskocraving sen i lördags. Klart jag har. Den har legat och grott ett tag ju, men nu kvalar den nästan in som en tvättäkta besatthet. Jag förstår er som vill spy lite på de här skorna. Jag FÖRSTÅR om man tycker att de är helt vidrigt fula. Men det kan ju inte jag hjälpa. By Jeffrey campbell såklart. Tror jag ska belöna mig att beställa dem om vi får godkänt på b-uppsatsen som vi lämnade in idag. TOTALLY SAFE to say för min plånbok, då jag kan sätta min högra arm, och mitt högra ben med för den delen, på att vi får komplettera. HEHEHEEHE, ball om vi inte får det nu. Då behöver jag bara beställa en sko. HEHEHEHEHEHEEHEHEH.

EURODIZCOTJA! Det är söndagmorgon. Eller nej, eftermiddag nästan men iallafall. HÄR SITTER JAG. Och tåtar ihop en liten eurodiscoplaylist med godbitar som pandora, alice deejay, leila K och BLÜMCHEN!! Dog hon förresten i en bilolycka eller var det bara något sjukt rykte som gick??? Det var chips-fest igår igen, med eurodiscotema den här veckan och HERREJÄVLAR VAD JAG GICK IGÅNG PÅ DETTA! Det bor en väl dold discobög i mig. Tyvärr var det inte många som kände som jag. Folk flydde eurodiscogolvet för andra golvet där JORDENS DEPPIGASTE DJ snurrade skivor. Nåååja, mer spejs till mig och alla BALLA människor i neon, peruker, platåskor och glitter. KÄRLEK. Jag älskar att dansa. Om ni missat. Åh. Puss.

Jamen för all del. Känns inte 100 att lämn...

img_2122 (MMS)

Jamen för all del. Känns inte 100 att lämna det till någon annan. (OOOOH VAD DET ÄR KISS&BAJS PÅ BLOGGEN IDAG, SÄG ATT NI GILLAR DET?!?!!!)


HOUSEWARMING<3


Igår blev det lite spontan housewarming hos Caesar/Sollevi-residence! Viktigt att understryka att detta inte var den officiella inflyttningsfesten. DEN kommer bli crejzy. Igår var vi ju bara 20 pers liksom, herregud. Lilla sällskapet bara. Emma matade oss, sin vana trogen, med alldeles för mkt sötslisk. En jävla feeder är vad hon är. Ni kanske är trötta på alla mina kaloribilder?! JA, OCH JAG ÄR TRÖTT PÅ TJOCKÅNGEST. Sluta Emma. Det är faktiskt inte kul med kakor längre. 


När alla pretty couples lullade hem stannade vi hos värdparet och drog igång ett parti fia med knuff. Eller ja. Svamp. Det var kul!! Jag kom jättesist för alla lyckades knuffa ut min längsta svamp precis HELA TIDEN. Men när vi fortfarande 04.00 var helt fia-speedade så kände jag nånstans att det är en dag imorgon också. Så jag gick hem och drömde min one and only återkommande dröm. *TRUMVIRVEL* (nån som minns....?????) - ATT JAG DRUNKNAR I EN OFFENTLIG TOALETT!!!!! Jag har inte drömt den på år, började hoppas att jag blivit frisk i huvudet. Men alltså inte. Den här gången var jag på Cypern av alla fuckin ställen. Det var en VIDRIG hotelltoalett och jag jag envisades med att hänga där hela tiden. Så fort jag kom ut med livet i behåll, gick jag in igen och halkade rundor i all skit och höll på att drunkna IGEN. Langa vidare den till en drömtydare hörreni.........

RSS 2.0