Kör plugg i solsken och än så länge går de...

img_5874 (MMS)

Kör plugg i solsken och än så länge går det JÄTTEBRA. Har aldrig varit så här pluggpeppad i hela mitt liv!!! Kanske för att jag just signat mitt första RIKTIGA anställningsavtal. Nu kör vi!!! Fan vad pepp jag är!!!


iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhh

Jag stiiiinker bränt kött. Alltså verkligen grillad människohud. Vet att jag kommer ligga och vrida mig i hudrelaterade plågor hela natten, allt till följd av ett solmarathon i eftermiddags. Lyckan över att sommaren är här, och DUMDRISTIGHETEN. Vad är det som gör att man inte FÖRSTÅR att skinnet inte sett något som liknar sol på tre kvartal? Dum dum dum.

Den här veckan har varit sjuk i huvudet förresten. GUD HAR HÖRT MINA BÖNER! ALLT VÄNDER NU. Sug på den här: Jag har blivit erbjuden inte bara ETT men TVÅ jobb. Alltså tack. Och jag kan inte bestämma mig. Soft problem iochförsig men det kan ju sluta med att båda går upp i rök. Förhoppningsvis är papper påskrivna i slutet av veckan så jag kan chilla. Eller typ fokusera på plugget, risken är typ överstor att jag inte klarar min sista tenta (inte öppnat en bok.........) och då går mitt liv åt helvete igen. Det är kanske så gud tänker sig det. Skulle vara mer classic me när jag tänker efter.

Nyss hemkommen från en konferens på Österlen som bjöd på skog. skog. skog. Det var så mycket blairwitch project i natt att jag blev rädd på riktigt, och lättskrämd är jag faktiskt inte. När jag tillslut somnade drömde jag att jag och Angela målade oljetavlor i en liten liten verkstad tills vi blev höga på färgångorna och sjöng mystiska hymner och sen spydde Angela. Sen lekte vi dunkgömme i en ladugård med en varan. Sen blev det morgon och så småningom lunch och då serverades det lamm och Angela spydde för hon har problem med lammlukt. Eller så. SJUKT! Jag drömmer sanndrömmar ju!

someone great

Alltså världens bästa söndagshäng vid Bo01 igår. Är typ en oskriven lag för Malmöborna att soliga söndagar spenderas där. Det var så SKÖNT att sitta i 4 timmar och sola och snacka skit och äta glass och dricka kaffe. Lycklig i huvudet men träningsvärk i hela kroppen. För JEEZ vad jag dansat i helgen. Alltså jag vet jag tjatar, men fy fan vilken energi man får av att dansa.

Sen lagade Linda och jag årets hitills bästa bolognese (varför blir den alltid bra när man lagar den tillsammans med någon, och äcklig när man lagar ensam? I think it's luuuv...) HIHI. Sen kollade vi dokumentär. Nu äre slut med dum-i-huvet-tv (säger jag samtidigt som Älskling du har blivit en tjockis står på på tv:n heheheheheheheh).Jättespejsad vecka framför mig nu. JOBBPRAKTIKPLUGGSKOLA......ARBETSINTERVJU. No time for fun :(

fredagsfylleri

SKITER i att det är 5 grader och storm. Nu är det vår och då ska man leva och ha kul. Herregud, behöver det och lite töntigt skitväder ska inte få stoppa mig. Igår efter några onödiga timmar på kontoret (wasted pluggtid, fffuuucck) mötte jag Malmös snyggaste couple på Grappa, som bytt kock. OCH HERREGUD!! Pastan med svarttryffel är den godaste pastan jag ätit i mitt liv tror jag! Sen gick vi till moosehead och vidare till Koi. Löjligt dålig uppslutning på torget över huvud taget, alla kanske inte resonerar som jag kring vädret.


Sen ville de gå hem typ aaaastidigt och det ville inte jag. Så jag mötte upp lite folk på KB av alla ställen. En fredag så är KB så mycket högstadiedisco det någonsin kan bli. Obscent hångel ÖVERALLT och småflickor som spyr i kors på dass. 15-åriga killar som lägger cheesy raggningsrepliker. Nä vet du vad. men vi hade rätt kul. Fast ännu roligare på efterfest till sju i morse. Ja herregud. Jag kom fram till att jag har träffat den roligaste människan i mitt liv. FANNY! Tillslut fick jag byta rum för jag trodde på riktigt att jag skulle dö av organkollaps eller något om jag fortsatte skratta åt hennes rövarhistorier. Skratta är bra iochförsig.
Sen väcktes jag klockan nio imorse av ett mms med SAD NEWS. Vera är död. Lost her head liksom. Är superledsen för detta. Minns det som igår när vi hämtade henne, och hon är liksom som en familjemedlem. Mamma har skickat typ 20 mms idag med status på hur reperationsförsöken går, men det är ju kört.

Lite så! Nu ska jag försöka komma fram till om det ska dubsteppas ikväll eller om det ska ätas chips och godis tills tjockångesten knackar på dörren. Röstar ju dubstep på den men vi får väl se.

jelly beans och fotbollsmongon

Hur har jag kunnat missa jelly beans i hela mitt liv? Alltså jag har ju vetat att de funnits och sådär. Men jag trodde att det var random amerikanskt äckligt godis (allt amerikanskt godis smakar bajs är min erfarenhet). Och det är det ju! Och det smakar ju bajs! Bokstavligen (?). Men alltså jag har missat det här med de SJUKA MITT-I-PRICK-SMAKERNA! Alltså folks min när de åt "buttered popcorn". Obetalbart. Eller "Juicy pear" som smakade övermoget päron. Bajssmak fanns tyvärr inte i just den här lådan. Men någon var HELT säker på att det åtminstone finns en med fissmak. BALL!!!!


Sen kom hela Helsingborgs supportergäng förbi på kvällspromenad. HELT GALET ATT DESSA POLISRESURSER KRÄVS NÄR DET ÄR DERBY. Jag blir faktiskt skitarg. Malmösupportrarna är säkert inte ett dugg bättre när de besöker Hibbi, så tänker inte säga att just helsingborgare är puckon. MEN, fanatiska fotbollssupportrar är det. Jag är kanske jätte fördomsfull nu, men ser jag ett fetto i matchtröja bröla hejaramsor (eller sparka ner backspeglar på ALLA bilar längs Mariedalsvägen) antar jag genast att han har ett IQ under 20. SORRY.


RSS 2.0