Resumé

Måndag med allt vade det innebär. Och det är inte så mycket egentligen. Jag var hos frisören idag, han frågade om jag brukade bada i klor. Och jag suckade. Inte ännu en frisör som säger att jag är grönhårig. Men jo, det tyckte han minsann, och så prackade han på mig något jävla mirakelschampoo för endast 169 spänn liksom. Han säger att jag blir blond när jag tvättat håret med det fyra gånger. In my ass, men vi får väl se.

Sedan hade jag möte med min chef och det var tungt. Jag vill inte jobba. Jag vill vara ledig och sitta i en park hela sommaren. Jag fick iallafall ledigt veckan efter studenten, och det tackar jag för.

Jag ska sälja min siesta-biljett till Martina, orkar inte längre. Jag kollade på mitt tält igår, det är ett lerigt jävla tygskynke. Jag slänger det istället.

image62
En bild från i fredags. Förra veckan var så bra! Då kom sommaren på riktigt och alla blev glada och ville vara ute tillsammans. På onsdagen åt jag pizza i parken med Sofia, Maria och Matilda, sedan mötte vi upp Josse för att kolla på dans. Och det är blandade känslor varje gång jag går på Aktiv ungdoms vårshow. För det första var det bättre förr, det MÅSTE ha varit bättre förr. För det andra blir jag arg när ledarna ställer sina favoritungar längst fram och låter dem stå där hela dansen, så att stackarna som inte kan dansa inte syns. ALLA FÅR VARA MED?! För det tredje är det så tragiskt med megatöntarna som bara dansar för att de coola tjejerna i klassen gör det, i hopp om att få vara med dom liksom. För det fjärde finns det inget värre än översminkade tolvåringar i hotpants som står där och skakar rumpa och fladdrar med ögonfransarna. Jag får gåshud, det är för fan äckligt. Hade jag haft en grupp tolvåringar hade jag klätt på dem och gjort något kul av det hela. Och inte att förglömma, det finns det de ledare som gör också.

Skit i det, sen gick jag till Morris och satt där i hundra år. Mysig kväll. På torsdagen fick jag gå husesyn i Pontus nya lägenhet, äntligen! Det var så fint och Pontus var så glad. Han torkade på sitt lilla matbord och blandade saft i en karaff och hällde ättika i skålar för att få bort röklukten. Så fint. Sen kollade vi dans. Igen. Och sen Tv.

Fredagen började med ett nationellt prov i Matte c som ju faktiskt kan dra åt helvete. Det var först igår jag insåg att jag ALDRIG mer i hela mitt liv ska räkna matte, då dansade jag på gräsmattan. Fy fan vad bra! På kvällen drog vi ner ett helt gäng på vita räck och spelade kubb och drack öl med ankorna som sällskap. Efter en stund var vi laddade och drog till torstens. Jag fick typ absint-shots och ville spy, men det gör jag aldrig. Mange och jag snodde med oss filtar från torstens och drog med dem till MM. Där stod hela personalstyrkan och chillade och Micke bara skrattade åt oss. Fortsatte till Morris där det var kort om folk IGEN. Men det sket jag rätt mycket i och dansade på barstolar och sånt. Jättebra.

Lördag är jobb som vanligt. Skulle egentligen jobba 10-24 men jag slapp. Så jag gick hem vid fyra och la mig och sov. Till åtta, då vaknade jag arg som ett jävla bi över att jag lovat Mange att jobba på Morris istället. Sticker in på vita räck där gänget körde repris på fredagkvällen. Jag var lite butter och socialiserade mig mest med ankorna. De är så söta där de vaggar rundor och fattar ingenting. Så jag sträckte ut mitt finger åt en för att klappa, och den jävlen biter mig. Flashback till Thailand då jag fick en total crush på alla apor, och bara ville KRAAAMA dem. Tills en tjock liten jävel slänger sig mot mig med uppspärrat gap. Huh. Begav mig till Morris och satt bara och chillade första timmen, inget folk! Som vanligt! Vad är det här? Äh, 120 pers blev det väl till slut och jag fick med mig en massa schysst skvaller hem...


Kommentarer
Postat av: linnea

sminkade tolvåringar borde förbjudas... och bitande ankor, faktiskt ankor över huvudtaget. jag gillar inte dom.

2008-05-12 @ 19:11:37
URL: http://bennea.blogg.se
Postat av: kisse

jag är lite nyfiken på skvallret

2008-05-12 @ 20:50:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0