En t'attendant


Ta en sekund och lyssna på det här. Mélanie Laurent som ni känner igen från bl.a Inglourious Basterds har släppt en skiva, en helt fantastisk sådan.

leker vårlekar


Herregud vad det händer saker nu! Den senaste veckan kan jag räkna timmarna jag tillbringat i min lägenhet på mina fingrar. En tur till Båstad och sommarpremiären av Pepes gav mersmak inför sommaren. Josses soffa får nog se sig bokad ganska många sommarnätter framöver. Jag dör för sommarkänslan i Båstad, det finns inget bättre.

DANCEDANCEDANCEDANCEDANCEDANCEDANCEDANCE

Det var All out dupstep igår på Inkonst, SÅ. SJUKT. BRA. Jag var lite osäker på hur man egentligen dansar till dubstep, det är liksom inte helt självklart... Men Matilda hade den bästa instruktionsvideon, så det blev inga problem!


Slänger in låten som fick mig att fatta att dubstep är grejen, jag är såååååld.

skate-koi-carib-kb


På något jävla vänster hamnade vi i Malmös skejtpark igårkväll, det är bara med Linda sånt händer. Vi skrattade rätt ordentligt åt oss själva där vi satt och pimplade billigt bag-in-box-vin och dreglade över skejtkillar. Klart det slutar med att vi själva gör succé på brädorna...

Vidare tilll Koi, Carib kreol och Kb. Malmö runt på min jävla cykel. Ett skrapat knä rikare, men så värt. Den här sommaren kommer bli fuckin fab. Känner det!!!

puss på er Spotify...............

Så, vad kul att Spotify till slut begränsat gratistjänsten. Har velat strypa alla som gått med i den där satans fb-gruppen: "Vi som inte klagar på att Spotify begränsar gratistjänsten". NEJ MEN VAD DUKTIGA NI ÄR DÅ. SOM INTE KLAGAR!!! Verkligen. Jag som har 900 spänn kvar att leva på i 20 dagar till tycker inte att det känns så jävla ball ändå. Egentligen tycker jag ju som alla andra att Spotify är fantastiskt och värt att betala för, men det stör mig att maskineriet med all säkerhet går runt (och bra mycket mer därtill) på bara reklampengar, men att de tar betalt för att de vet att de kan.

Nåja. Nu har jag haft mitt premium i 2 dagar. Jag har inte över huvud taget reflekterat över att jag slipper reklamavbrotten. Och det där med Spotify i mobilen är sjukt ovärt, batteriet tar ju slut på en timme?!

GNÄLL GNÄLL GNÄLL.


Historiens bästa Valborg?!


SE! Det ser ju nästan ut som att jag gillar min cykel ändå. Tja vad kan jag säga? Vi kommer varandra närmre och närmre dag för dag. Det har gått så långt att jag ryser vid tanken på att den skulle bli stulen, innan sket jag fullständigt i det. Isåfall skulle jag ju slippa den, tänkte jag.

Förresten! VALBORG I LUND! HUUUUUR har jag kunnat missa det?! Jag minns mina föregående Valborg med stor sorg. Förväntningarna, nu ska vi fira att våren är här! Och så står man där i för tunn jacka och glor på någon fjantig eld som ändå måste släckas direkt för att det STORMAR. Blir tvungen att dricka öl utomhus - eftersom man trodde att det skulle vara sommar så har man inte fixat något ställe att vara på. Blir inte full, det är för kallt.

Men inte i år! Jag firade Valborg från tidig fredagkväll tills i söndagsmorse. Grillat, badat, målat, dansat, CYKLAT, flippat i parken i Lund, haft caféfest med Flopp och Linda, plankat in på Myntha, åkt för mycket och för dyr taxi, dansat mer, däckat. Därför har det tagit tills ungefär just precis nu att bli människa igen. Firar det med att krympa och missfärga mina kläder i tvätten. HUR SVÅRT KAN DET EGENTLIGEN VARA ATT TVÄTTA? Måste vara efterbliven.


RSS 2.0