NU: trötta steg mot Planet Sushi

Bra anledning till att inte stanna kvar i Paris: Min dygnsrytm är inte riktigt klok. Jag vaknade nyss, återigen av att telefonen ringde. Annars hade jag sovit ett bra tag till. Och såhär ser alla mina bakfylledagar ut, totalt ovettiga. Hoppas ni har en trevlig valborg. I Paris firas Valborg på Cité Universitaire.. De tänder visst en brasa om en halvtimme, det hade varit tokmysigt om jag inte behövt åka jävla RER dit och om jag inte var så sugen på sushi just nu att jag håller på att krevera. Så sushi får det bli, och film med B. Alice och katten har vi slarvat bort, de har fortfarande inte kommit hem efter gårdagens fest. De är tokiga. 

ladies at l'arc


Queen of hearts (SNYGGA BIANCA, jag kunde inte sluta titta på henne igår, så fantastiskt vacker), kaninen, Alice och katten. Jävligt tjusig kvartett...





Min fula reservkamera är totaaaalt värdelös. Inte så mycket för att bilderna blir kassa, de duger tycker jag. Men det är något knas... Den stänger av sig precis hela tiden, som om batterierna är slut, fast de är helt nya. Så det här är väl typ de enda okej bilderna jag lyckades skrapa ihop från gårkvällen. Det var ju knappast Wonderland alltså... Vi var de enda som var utklädda, och vi hade ju inte direkt tagit i så vi sprack. Men det var en bra kväll som ändå avslutades med ett jävla drama, när den ende som bidrar till drama i mitt liv just nu dök upp. Fransmän är dumma i huvudet. Punkt.

alors on danse


De här skorna får ha premiär ikväll. Jag har sagt till Linda att jag förmodligen kommer ramla så hon måste hålla ett extra öga på mig. Som sagt - jag är totalt hopplös, som en bambi på is. Därför är kilklackar en så jävla bra uppfinning tycker jag, och jag håller mig nästan uteslutande till det. Men ikväll alltså. Killerheels. Önska mig lycka till och så...

-->WONDERLAND


Back in Paris!! Och det kan ju knappast vara annat än bra när det PÅ RIKTIGT är sommar här... Vi har suttit och svettats i solen med varsin kaffe hela eftermiddagen. Om en stund ska vi till en maskeradaffär och förse oss med feta maskeraddräkter, ikväll är det Wonderland som gäller! Jag försöker bli pepp, men det mörka Sverigemolnet ligger fortfarande över mig. Fy. Dumma land. Kan jag inte bara få sticka huvudet i sanden i en månad i fred??!?!

the lovely bones


En Jossedag idag, hur mys som helst såklart. Vi käkade lunch på Torstens i totalt byggkaos så vi blev knappast långvariga. En kaffe på Espresso, sen promenerade vi upp till Lergöksgatan och vårt nya hus. Där var det full rulle, det kommer bli så så så bra! Det var bara aningen obekvämt för alla inblandade när byggubbarna började ragga på oss. Hm. Sen hälsade vi på Tott, Paddy och Cecilia! Tott väste irriterat "shhhuuuut up" till mig när jag gullade med honom. Hoppsan. Han är visst inte sju år längre. Sen käkade vi på Nicks och gick och såg The lovely bones. Vackra film! Fruktansvärt sorglig, men ändå så fin. Det var min dag. Vi älskar verkligen de här resuméinläggen. Det gör vi. 

Och just nu vill jag bara ha imorgonkväll och back in paris. 27 grader. Det här landet gör mig så nere, hela kroppen skriker efter Paris. Det känns som att jag ska sticka huvudet i sanden i en månad till, sen är det roliga över. Jag är rädd.

fashionology

Jag har slutat använda örhängen, oklart om mina hål ens finns kvar.. Hmm. Jag hittar aldrig örhängen som jag diggar, det är därför. Så jag var bara tvungen att klicka hem de här till adressen i Paris. LOVE IT! Mycket kors nu..

från fashionology.nl som shippar superbilligt till hela Europa. KOLLA!

bonuit

Min blogg kommer dö om en månad, det är ett som är säkert. När jag flyttar hem från Paris har jag inget mer att tillägga. Vad allt är trist här. Ni ska veta, att mitt första halvår i La France glamouriserade jag Sverige något extremt. Jag uppskattade vårt land så otroligt, jag tyckte faktiskt att ALLT var mycket bättre här, och att fransmännen hade jäkligt mycket att lära av oss supersmarta svennar. Jag vet inte exakt när det vände, men vänt har det gjort. Sverige är inte alls så ultimat, jag känner hur mitt självförtroende sjunker ungefär till noll nu när jag är tillbaka i detta elaka land.

Men jag ska inte konvertera till fransyska än iallafall. Idag har jag praktiserat hos mäklar-Maria och blev så otroligt pepp! Jag har sökt fastighetsmäklare i Malmö som mitt första val, och nu lär jag bli riktigt besviken om jag inte kommer in. Det här vill jag syssla med! Fantastiskt omväxlande och inspirerande.

Nu ska jag leta fram min allergimedicin, paus från mina djur har gjort mig tokigt allergisk igen. Sorg.. Jag vill kraaaaaamas.

squeeze



Malmö var fint och bra. Jag kan absolut bo där, men.. Det är ju inte Paris. Vi var tio härliga tjejer på vattenpipeförfest, och sen cyklade vi till KB. Som jag alldeles säkert hade älskat för bara ett år sedan, nu kändes det rätt deppigt om jag ska vara ärlig. Men musiken tog sig efter seg start och vi dansade som tokiga i våra converse. Sen försökte Becci få mig att inse vitsen med att äta mosade kikärtor på fyllan. Nej. Falafel förstår jag bara inte.

MALMÖ BABY

Jag är i Malmö hos B och jag är så glad för det. För ärligt... Sedan jag kommit hem har allt varit grått och trist och jag har undrat vad fan jag gör här. Men nu. Härligt Becci-skvaller, middag på Lilla Torg, shopping på Weekday, Beccis fina fina fina lägenhet (Jag har helt ändrat uppfattning om studentlivet, får jag ha det som hon har det är jag på!!).

Nu fixar vi till oss och dricker ett glas vin. Jag pumpar Abba i högtalarna eftersom jag har en sjukt läcker tröja som jag köpte på weekday idag, den andas glammigt 70-tal... Det blir en bra kväll tror jag!

mer kors i taket



Har hängt på väla hela dagen med Rosie och Danne. Vi hann med en hel del.. Bland annat kollade vi synen alla tre och jag fick bekräftat att jag är halvblind. Tänk att synen kan försämras så brutalt på två år.. Jag var prickfri (PRICKFRI) när jag tog körkortet, men jag har känt det komma smygandes. Sen åt vi så mycket lunch att vi mådde illa, och mina högra skosnören fastnade i vänsterskon så jag satt fällben för mig själv och vurpade så hårt att alla inne på Spirit trodde det var jordbävning. Det är så typiskt mig! Jag ramlar allllltiiiid. Det är inte normalt att ramla så mycket som jag gör, jag kan nämna tio vurpor på rak arm (samtliga gjorda efter 15-årsstrecket och senaste bara för två veckor sen). Som sagt, inte normalt.

NÅJA, det viktigaste är halsbandet på bilden. En av tjejerna i baren på Experience Coktail Bar hade precis ett sådant, och jag sa till C att jag hade dödat för det. Men jag tänkte att det är rätt one of a kind, och jag kan nog glömma det. Men så på Solo! Det bara hängde där och väntade på mig. Jag är så äckligt shoppingnöjd, materiell tillfredsställelse alltså..


GE MIG

Fan vad det springer pengar nuråååå.. Jag är snart pank, och jag har varit hemma en dag. Lysande. SNART pank... Det enda jag tänker på just nu är en vit Blackberry. Jag har hängt upp mig totalt på att jag ska ha en sån, och då brukar det bli så utan att jag hinner tänka efter... Imorgon.. Så kanske... På något sätt har jag fått för mig att livet skulle bli så mycket trevligare med en vit Blackberry i väskan.

messy

Jag är så trött i huvudet. Mamma tvingar mig att slänga bort halva mitt liv. Det ligger i en hög på golvet nu. Som ni ser... Bara rakt till soptippen, sjukt vad man samlar på sig. Det sjuka är att det är precis lika mycket kvar som när jag började?! Hon kommer inte bli nöjd, det känner jag.


Bilden är tagen från min säng. Dörren till vänster är min brors rum, och till höger är badrummet. JAG KAN INTE BO HÄR I SOMMAR. Det här var kicken i arslet jag behövde för att leta reda på ett jobb i Paris...

bye bye paris .. (?)

Som det ser ut nu kommer mitt flyg avgå enligt planerna. HAPPY! Jag ser verkligen fram emot att vara hemma i en vecka! Men någon kommer sakna mig här tydligen. Jag fick precis det här på mobilen: "Yog comorsoknaday". Det är så gulligt jag dör...

PICS BY E

Emma är en sjujävla fotograf, henne kan man lita på alltså. Så jag tar mig friheten att sno ett par bilder från gårdagen, som spenderades utanför Louvren med fyra flaskor billig skumpa. Fan, det var supermysigt!


1,64 euro på Franprix. Systembolaget kan dra åt helvete.


Bara ben för första gången i år! LYCKA!!!


Hur hur hur ska jag kunna skiljas från mina Parisälsklingar?!


21! GRATTIS IGEN BINCBABY<3

snoozedreams

Gomörraaa... Jag skulle gå upp tidigt tidigt idag för att stryka en jävla massa. Det gick åt skogen med det. Istället snoozade jag i tre timmar och drömde sjuka saker. Typ att jag bakade in min katt i en lasagne och ställde in i ugnen. För att hon frös. Sen glömde jag lasangen och den blev bränd, och jag var helt säker på att jag dödat katten. Men långsamt vaknade hon till liv helt inkletad i ost. Se där ja. Nu får jag nog lägga på ett kål (eller sätta på ett ägg som Emma hade uttryckt saken) och get ready för som serious parkfylla.

Lägesrapport

Jag saknar min kamera så så så mycket. Det är så vackert i Paris nu. Allt är grönt, förutom körsbärsträden som är rosa. Men inga bilder på det, istället en jävla babbelblogg. Jag märker att jag kompenserar bristen på bilder med babbel.

Jag fick tag i Norwegian till slut, först fick jag byta handläggare för att jag inte förstod vad den första sa. Jag som alltid skryter om hur bra jag förstår norska.. Jag var helt lost, det kunde lika gärna varit japanska alltså.. Iallafall, nästa handläggare kunde försvenska sig hyffsat och han bokade om mig till onsdag 21.35.  SNÄLLA HÅLL ALLA TUMMAR NI HAR. Jag orkar inte stanna längre, jag måste hem och andas nu.

Kom just hem efter lite parkhäng med tjejerna. Och i trappen möter jag ingen mindre än MISTER GRANNE. Och ja, ni vet ju. Jag är en feg jävel, så jag smiter snabbt som ögat förbi honom. Men jag kom inte undan! Han stoppade mig och undrade vad det var jag hade sagt till vaktmästaren att han gjort. Konstigt nog fick jag inte panik, utan jag sa rakt ut vad jag misstänkte och vad jag hade för bevis. Jag fick till och med med gubbjävlen till toaletten för att visa det jävla hålet i dörren som jag täckt över. Sen hade han monolog med sig själv i en kvart (jo, han pratade i en kvart) om att han inte var sån. Pervers alltså. Att han var 70 och att jag var 20 och han fattade att det var kört. Att han hade flickvän. Att han var framgångsrik författare och hade fullt upp med att skriva på sin bok. Att min värdfamilj var mytomaner. Att allt jag hört att han gjort förut är stora missförstånd. Att alla i byggnaden älskar honom för han är en hederlig man. Att han har kontakt med flera av tjejerna som bott här förut för de uppskattade verkligen honom som granne. Att han bara vill skydda mig från alla konstiga människor som springer runt i vår byggnad. BLA BLA BLA TYST NU ORKAR JAG INTE HÖRA MER. Jävla manipulativa mytoman. Jag bröjade faktiskt tro på honom ett tag där, men så gick jag in till mig och andades en stund och blev bara mer rädd. Han är ju sjuk i huvudet alltså.

Så så är läget. Imorgon ska vi fira Bincis födelsedag med härlig mitt-på-dagen-fylla, och sen vill jag bara att det ska bli onsdagkväll och att askmolnet ska vara ur vägen.

still stuck in paris

Ibland önskar jag att jag var lite mer impulsiv och inte tänkte efter så noga. Som idag. Jag stod just i lång biljettkö på Gare du Nord, och när jag stått i en halvtimme får jag syn på två killar som håller i en skylt: "DANMARK SKAL DU MED??? KÖRER IDAG!". För det första tog det säkert två minuter innan min hjärna kopplade att det ens kunde vara ett alternativ för mig. Sen stod jag där i en halvtimme till och bara stirrade på skylten och tänkte: Ska jag? Slutligen var det min tur i biljettkassan och det enda sättet att komma till Köpenhamn är att köpa biljett till Köln, och väl i Köln hoppas på det bästa. Annars sitter jag fast i Tyskland istället och nej tack. Så jag sprang runt hela Gare du Nord och letade efter danskarna, men förgäves. Jag är så sur på mig själv nu. Fega jävel. Just nu sitter jag i Norwegians telefonkö för att se om jag kan boka om min biljett, men ingen vet ju hur länge det där jävla askmolnet behagar stanna.  

it's a beautiful day

SOLEN SKINER och jag ska ut nu. Lagom trött efter en lyckad kväll på L'arc, mycket soffdans och trevligt folk. Men nu är det sol sol sol och pussar som gäller.

I heard you say hey hey

Det ser så mörkt ut. I luftrummet alltså. Jag ska till Gare du Nord first thing tomorrow och försöka haffa en tågbiljett till köpenhamn. Det kan bli svårt, men hittar jag en mån, tis eller onsdag för ett halvrimligt pris får jag ta det. Jag funderade en kort sekund på buss också, tills jag insåg att man bara får ha en yttepytteväska med sig, och bagaget är typ den största anledningen till att jag verkligen måste hem. Så det får va!

Jag är helt fel på det idag... Jag vaknade precis av att telefonen ringde, tur det annars hade jag probably inte vaknat förrän typ ett i natt och varit ännu mer förvirrad. Gårkvällen var.. Speciell. Överlag trevlig. Supertjusig middag, och Bob Sinclair på VIP-room. Inte alls samma klass som förra gången, dessutom spelade han väl kanske i max en timme. Klockan halvsex ville jag HEM, men eftersom det inte fanns några taxis och de andra skulle på efterfest i fuckin sextonde, hängde jag halventusiastiskt på. Fetaste lägenheten, helt absurt och sjukt kul i 20 minuter. Sen blev jag lack som fan och ville hem. 20 euro för taxi. Katching liksom.

Halvtre idag gick jag till parken vid Les Halles och mötte upp Bianca och Louise, vi satt i solen och bara njöööt. Helt underbart skönt idag! Sen lunch på rue Montorguiel och ikväll ska vi snusa och dricka vin. Hah!

Update på min granne by the way... Han har varit på semester nu, stack nästan precis efter att jag upptäckte vad han sysslade med. I onsdagskväll kom han tillbaka, och plockade bort häftmassan över hålet i toalettdörren det absolut första han gjorde. Han är så jävla störd! Han fattar ju att jag vet eftersom jag satt upp häftmassan, och så bara plockar han bort den. Jag är mest jävligt sur och trött på honom nu, inte särskilt rädd. Mongo.


Den här pumpade vi på repeat igår. Sommarens låt?

MHM


Bara att ladda om.. Vem kan sura över en utekväll i Paris liksom? Det verkar som att det vankas middag med den här bodyguard-killen. Spännande. ja. Alla förutsättningar för en bra utekväll.. Vi ses nog tidigast på onsdag hemma i Sveriget. JÄVLA ASKMOLN. (en mening jag nog aldrig kunnat ana att jag skulle säga. ASKMOLN liksom? Vad är detta för dåligt skämt?)

JO DET ÄR KÖRT

Tänkte inte på den lilla detaljen att flygplanet ska landa också.. Kastrup är stängt tills imorgon. Jag är så jävla depp just nu...

FAN TA ISLAND

Stuck in Paris. Jag vet att jag sagt att jag inte vill åka hem, men jag hade just ändrat uppfattning på den punkten. Åtminstone skulle lördagen bli fett rolig, jag har en hel massa saker att fixa med, och så MÅSTE jag hem en runda med en massa kläder som jag aldrig får med mig i bara 2 väskor. Och så helt plötsligt är det en massa lava eller något sånt trams i luften och det går inte att flyga. Men det är inte kört... Än sålänge är flygtrafiken från Orly bara stängd till 20.00, mitt plan går 21.45. Håll alla tummar ni har?!


DISNEY BABY

Godmorgon och så! Idag ringde klockan kvart i nio, jävlar, så tidigt har jag inte gått upp på ganska länge nu. Det var tungt... Anledningen till denna avsaknad av sovmorgon - DISNEYLAND. En knäpp fylleidé blir idag verklighet. Jag letade hela dagen igår efter den där barnsliga förtjusningen över att åka till ett nöjesfält (och inte vilket som helst i det här fallet ju), men den ville bara inte infinna sig. På det sättet är det så jävla tråkigt att bli vuxen. Gud vad jag kan sakna euforin inför födelsedagar, julafton, en tripp till till ett nöjsefält eller en semesterresa...

Nåja. Det blir nog bra iallfall det här.
Men är jävligt sur över att jag inte har en kamera just idag.

remember?

Det bästa jag vet är att hitta en gammal låt som man var helt såld på en gång i tiden, men som sedan helt raderats ur minnet. Idag har jag kört den här på repeat...

(MSTRKRFT-remixen <3)

oreo no more


Okej det här är ansiktet på någon som levt på Oreos och chevre i två dagar. JO DET ÄR SANT. Jag har inte ätit något annat.. Jag är helt fucked up med mina matvanor. Det går i perioder det där, men det är aldrig helt bra. Just nu - ja ni hör ju. Katastrof. Jag ska iallafall få middag på Rue Montorgueil om en timma. Risotto tror jag. Bryta mönstret..

vi får väl se

Blev just påmind om livet utanför min lilla Parisbubbla... Gjorde min högskoleansökan. Vet inte alls hur det känns. Jag kan inte få rätt på tankarna, och jag gjorde tre val åt helt olika håll. Känns inte så seriöst, och ärligt talat... Får jag välja börjar jag inte plugga i höst.


the keps liksom


Vi har velat ha en God Bless VIP Room-keps ganska länge nu. Inte för att den är snygg, men för att den är STATUS. Oh ja. Efter en festkväll fick vi varsin fet yearbook med bilder på alla kändisar som hängt på VIP-room under året. En riktigt tjusig bok är det. Hursomhelst så har ALLA den här jävla kepsen på huvudet. Och i fredags hade en kille vid vårt bord (som förresten släpade på två bodyguards, HAHAHA, undrar verkligen vad det var för snubbe...) en såndär keps. Och han lånade snällt ut den till den som ville, speciellt till Linda. När vi står utanför och väntar på taxi kommer killen ut och ropar: VEM FAN HAR MIN KEPS?!! Han till och med hoppar på någon fransk random brud som har en likadan på huvudet och säger att hon har snott hans keps. Jag tänkte inte mer på det, antog att han hade tappat bort den. Så var det ju inte. Linda som stått där och hållt masken och låtsas som att det regnade hade snott den. Den lille jävlen alltså...

Fan. Jag måste sova nu. Men jag vågar inte gå på toaletten. Känner mig som en mörkrädd liten unge.. Var är mamma?

HEM!

Jag hade räknat med tråkig helg hemma (ja egentligen har ju ju börjat tvivla på vad i helvete jag över huvud taget skulle hem och göra i nästan två veckor). Men så säger Malin att hon och Beccis kommer att vara i Ä-håla över helgen. JA JA JA. Nu vill jag hem! NU NU NU.

Det finns risk att lördag blir en repris på det här...


ooooops.

VÄSKKAOS!!! Jag bestämde mig för att provpacka, för att få ett grepp om hur mycket jag kan få plats med. 5 par skor och tre jackor, sen är ju väskan full. Det här kan bli ett seriöst problem. Inte en chans att jag kommer få med mig alla mina saker hem i maj. Fan fan fan. MEN EN TANKE: Om jag lämnar kvar saker har jag ju en jävligt bra anledning att åka tillbaka inom snar framtid.. hmmm.

schleten helg

Helgen blev inte helt precis som vi tänkt oss.. I lördags vid halvfem eller så gick vi hem till Emma och Bianca, och satt där och blev lite småfulla på vinrester och öl. SUNK. Men vi mådde bra... Vid tio masade vi oss de långa 200 metrarna till Planet sushi. Gudomligt gott som vanligt. Bianca blev attackerad av öroninflammation och så var helgen slut för hennes del :( Vi andra gav upp vid ettsnåret redan, batterierna var slut. Jag vågade inte gå hem och somnade helnöjd mellan Sofia och Linda. I söndags lyste solen varannan minut, och så tog molnen över varannan. Vi kämpade på och satt i två timmar i Louvren-parken och blev lite återigen lite småfulla, återigen på vinrester och öl. Tjusigt... Vinglade därifrån vid tretiden när solen nästan gett upp helt, och så gick vi och käkade varsin croque. Kaffe och kakor på det hemma hos Linda, och igårkväll var jag hemma hos C och lagade mat och kollade film. Så.. Allt som allt en ganska mysig helg, men med fyllorna på helt fel tidpunkter. NÅJA. Den här veckan ska jag söka högskola och packa min resväska proppfull med alla vinterkläder. Vi ses på lördag Ängelholm!

Just det! Bianca och Linda köpte det här ansiktsvattnet förra veckan och jag fick prova. JAG HAR ALDRIG PROVAT NÅGOT BÄTTRE. Det är ett jävla mirakelvatten... Huden blir hur len som helst och mina äckliga finnar bara ger upp! Kapitulerar! Det är ett franskt märke, men det är möjligt att det går att få tag på i Sweden. Jag hoppas det, för jag kommer bli förkrossad när min flaska tar slut. Det jobbiga just nu är att jag förstås väldigt gärna vill ha resten av produkterna från det här märket..


i don't like the vibe in the vip

KATASTROF igår. Jag skulle verkligen kastat in handduken när Sofia och Nina tog en taxi hem. NEJ NEJ. Istället stannar jag kvar och hamnar i någon jävla isbitsorgie med en massa konstiga människor. SEN. Tappar jag min egen kamera i golvet (nu är den körd på riktigt, no turning back...). Sen försvinner Lindas kamera spårlöst. Och slutligen även Emmas Iphone. Det var allt mycket sorgligt, och även om det bara är materiella ting, återigen, så är det så onödigt.

Så håll andan nu, för här kommer två av de sista bilderna tagna med min fina kamera.


När vi kom var det någon jävla Dita von Teese-wannabee som uppträdde. Hur länge som helst, och det var bara segt. Supersur var jag. Sen plötsligt, när jag vänder mig om, så ÄR det Dita von Teese herself. Då var jag himla nöjd istället. V.I.P-room slutar aldrig överraska. 


Jag lyckades iallafall bli snygg på den sista bilden min kamera någonsin tog. Happy ending?

BHDD!

Igår hade jag lite ångest. Jag funkar så, leker livet ett tag och det sedan blir alldeles lugnt och tyst i två dagar, så får jag ångest. Inte ett dugg hälsosamt... Jag satt i mitt fönster, lyssnade på fina sånger och drack te, och det kliade i hela kroppen. Kvart över elva skulle jag precis kasta in handduken och gå och lägga mig. DÅ piper mobilen till. FEST! Jag fixade mig på 10 minuter och traskade bort till E & B. Vi tog taxi till BHDD typ vid halvtvå eller något, och det var som vanligt ett säkert torsdagskort. Jag har aldrig haft en tråkig kväll där! Det är inte shit-vad-kul-best-time-of-my-life-kvällar vi snackar om. Nej, en jämn nivå. Skönt folk. Skön musik. Skön helguppvärmning. Skönt.. bara häng liksom. Sen hjälpte det nog att den första jag springer in i är mr x (HAHAHA, jag måste sluta). Och gratischampagnen vi fick för att det var värdens födelsedag och för att vi fick ett dansryck och dansade helt crazy till Heavy Cross vid baren. Jag vill inte lämna det här... jag inser det mer och mer. Jag trodde jag skulle vara klar med Paris i maj, men det går bara mer och mer åt andra hållet. Fantastiska jävla stad...

skatteåterbäring i mitt hjärta

Skatteåterbäringen har alltid varit snäll mot mig, men i år slog den alla rekord. Jag jobbade knappt 5 månader förra året och ska få tillbaka nästan 10000 kronor. Jag förstår det inte. Men det behövs ju inte. 

homecomin'

hej vänner.

Igår firade vi Emmas homecoming. SUPERMYS. Nu är vi kompletta igen, de ska ut och fira vidare hela högen ikväll... Själv låter jag bli eftersom det är dags att hålla i slantarna inför min Svedalatripp. Men gud vad det kliar i hela kroppen, jag vill bara ut och njuta av att våren är här och att livet är rätt bra ändå.






Vi fick varsitt påskägg av Emma. Jag hade nära till tårarna, som alltid när jag får se svenskt lösgodis på fransk mark...

<3

Det var längesen jag kände mig så levande som jag gör just nu, det är fantastiskt. Människorna jag omger mig med har den effekten (det sjuka är att jag räknar min granne till den skaran...). Och franska pussar på en solig uteservering, jag dör. Dock inte lika underbart när en katastrofkväll slutar med hårda ord och ett "goodbye never see you again" utanför min port. Jag har upptäckt en ny sida hos mig själv, en riktigt jävla dramaqueen är jag. Inte för att jag nödvändigtvis skapar drama, men för att jag njuter av den.

Hur som helst, den här dagen är fantastisk. Varför är det inte alltid såhär, undrar jag dessa dagar.


panties


Sofia skrev om hur mycket hon saknar att dansa. Det gör jag också ibland. Men vilken amatördansare jag var. Iallafall. När jag såg den här bilden tänkte jag mest på att mina trosor syns, och att den därför borde vara en klockren present till min granne? Tillsammans med den jag och B planerar att ta av mig när jag sitter på min toalett och räcker fuck you. Seriöst. Jag tror att jag tänker ta en sån bild och skjuta under hans dörr när jag flyttar. DET ÄR KUL!

paris girl

Risken är stor att jag börjar hänga runt i Marais som en annan stalker för att få syn på den här bruden. Så jävla pretty blogg.






PÅSK PÅSK PÅSK INGEN PÅSK

Jag är hemma. Har lugnat ner mig något. Ikväll ska jag träffa C och imorgon är det big reunion-night med Emma och sen ska jag fortsätta jobba hårt för att fylla alla kvällar med aktiviteter så att jag slipper använda min egen toalett. Sjukt, jag vet...

Den här helgen har som sagt varit sorgligt opåskig.


I lördags hade vi ambitiösa planer på att laga mat. Men vi gav upp och gick till ett av våra favoritställe på Rue Montorgueil. Det var den godaste middagen jag ätit på jag vet inte hur länge. Vi fick ett ryck och beställde in öl, och blev alldeles tårögda när vi tog första klunken. ÖL<3 alltså. Sen rullade vi nöjda och glada hem till Linda med återigen höga ambitioner. Denna gången om att ha pokerturnering med makaroner som insats. Det slutade med att alla tre somnade i en hög på Lindas säng.


Igår var de höga ambitionerna där igen. Louvren skulle vi till! Vi promenerade ungefär halvvägs, sen kom haglet. SEN KOM HAGLET. I april, i Paris. Jamen så festligt. Så vi gick och käkade på närmsta café istället.


Kvällen spenderades i Lindas säng igen, massa skitsnack och en flaska rödvin. Sen blev vi tokigt sugna på lösgodis och bestämde oss för att gå till "nån jävla turk på St-Denis". Så det gjorde vi. Det här var vad vi hittade. Jag är inte kräsen, men det här är det äckligaste godiset jag någonsin ätit. Och saken blev ju inte bättre av att det föreställde en råtta och något jävla sjöodjur.  


Opåskigaste påskhelgen någonsin

Helgen har varit helt okej trots det som hänt. Jag har varit hemma sammanlagt kanske två timmar, och jag trodde verkligen inte att det skulle vara ett problem under dagarna, men jag är galet paranoid. Går och letar filmkameror, hål i väggarna och rött ludd på mattan (precis när jag lyckats lugna ner mig i lördags hittar jag rött ludd på mattan inne på mitt rum)...
Så. Jag vet inte hur jag ska lösa detta. Kan hända att det blir polisen på tisdag.. Men nu spelar och sjunger Linda Hide and Seek på mig på sin gitarr och jag sitter brevid och dricker rödvin och blir förundrad över hur fantastiskt duktig hon är. Det är så vackert med musikaliska människor...
Glad påsk på er alla, och GRATTIS kära K på din dag, jag hade gjort mycket för att få ge dig en riktig grattiskram idag<3

OK THIS IS IT

Jag sitter här och darrar alltså. Jag vet inte varför jag bloggar, får inte tag på någon på telefonen och måste känna att jag har konakt med omvärlden. JAG KAN INTE BO HÄR MER.

Ni vet att jag skrivit en massa sjuka saker om min granne, men han har aldrig gjort mig något och han är alltid trevlig när vi ses, så jag har inte varit rädd  för honom. Men det här håller inte längre.

Det började för någon vecka sen. Jag är tvärsäker på att jag bara slängde igen min dörr, HELT TVÄRSÄKER, när jag gick ner i lägenheten några minuter (Det finns inget handtag på dörren så du måste ha nyckeln för att öpnna även om den inte är låst). När jag kommer upp igen är dörren låst ett varv. Jag blev såklart lite rädd och misstänksam, men glömde det efter ett tag. Låsen är ganska nyligen utbytta eftersom den förra au-pairen också misstänkte att grannen brukade gå in på rummet.

Men efter det har jag haft ögon och öron öppna... Speciellt ögon. Hela grannens dörrmatta är täckt av rött ludd, jag antar att han har röda inneskor eller något skit. På sista tiden har jag hittat en hel del av luddet på min egen matta. Och för ett par dagar sen började jag kolla igenom mina underkläder, eftersom det är dem han varit speciellt intresserad av enligt ryktet och believe it or not. Det saknas trosor, det är jag helt 100 på.

Har givetvist tyckt att det är jävligt scary att gå på toaletten ute i korridoren också efter det här. Speceillt eftersom det första Ingrid sa till mig när jag kom hit var att grannen gillade att tjuvkika. Och flera gånger, även förut, när jag suttit på toaletten har jag sett genom dörrspringan att ljuset fladdrar till ute i korridoren. Det har skrämt skiten ur mig länge, eftersom jag har en misstanke om vad det kan vara. Så nu ikväll, efter att jag varit på toaletten och när jag kommit tillbaka in i mitt rum så tittar jag ut genom kikhålet. Har gjort det innan, men nu stod jag kvar i kanske 1 minut. OCH DÅ. Kommer grannen ur korridoren och går in till sig. Och ungefär där får jag andningssvårigheter. Det sjuka är att det är så lyhört, och jag hör inte ett endaste ljud. Han måste ha filat på tekniken i många år..

Det låter kanske löjligt det här? Jag vet inte. Jag är iallafall så jävla rädd. Jag fick just tag på en stor stark man som ska komma och rädda mig alldeles strax, och sen tänker jag inte sova hemma i helgen. Och i fortsättningen nere hos familjen.

friday night and I'm

Konstigt med min dygnsrytm. Om det nu är det det handlar om.. Jag har mått så dåligt hela dagen. Inte kunnat äta, bara velat sova. Inte fattat varför. Men nu när klockan börjar närma sig utgång så är jag på topp. Jag mår skitbra. Synd att jag inte ska ut ut ut som i ut. 

Försöker få tag på mina så sjukt otillgängliga föräldrar, vi har inte pratat på hur länge som helst. Jag tror de kanske glömt mig. Sen den där husrenoveringen drog igång finns tydligen inget annat. JAJA, dags att fixa något att äta innan jag svälter ihjäl utan att fatta det själv.

!!!

Snart snart snart kommer fröken Cholat hem igen. Sitter och kollar igenom lite bilder och tänker att jag saknar henne! KOM HIT SNYGGING! NU!


nov-mar

En Spotifyplaylist med det som spelats flitigast hos mig november-mars. Bara massa fint och bra. Ja fan vad bra den är.
HÄR!

music


Musik är känslor. Jag kommer för alltid bli yr i huvudet och minnas något speciellt när jag hör den här låten.

what did she say don't go play there

Hade aldrig kunnat ana hur klockren den där webcam-posen skulle kännas idag. Jag är så jävla destruktiv. Rädda mig från mig själv.

RSS 2.0